3 maanden traject

Tijdens het 3 maanden traject, hebben we na je advies gesprek, nog drie keer een catch-up moment. Daar gaan we kijken hoe het gaat, waar je tegenaan loopt en sturen we eventueel bij!

Dit is iets voor jou als...

…je maandelijks vervelende terugkerende klachten hebt.
…je met meer energie en zin door het leven wilt gaan
…je jouw lichaam écht wilt leren begrijpen
…je tijdens je menstruatie je jezelf en goed wilt voelen
…je klaar bent met vage klachten van je lichaam

Prijzen:
Overdag: €307,-
Avond:     €347,-

Reserveringsbeleid:
Annuleren kan altijd kosteloos per mail of telefoon tot 24 uur vóór aanvang van het gesprek.
Binnen de 24 uur zullen de volledige kosten in rekening worden gebracht.
Dank u wel!

Contact
Kirsten Franken
Locatie: online via zoom
info@komweertotrust.nl

Dit zeggen mijn klanten

Ik had me opgegeven voor leven met je flow omdat ik veel last van pms heb! Na de eerste maand al kunnen toepassen...en mijn klachten waren beduidend een stuk minder!

Ik kan het iedereen aanbevelen!

Marianne (leven met je flow)
Lees verder


Een hele fijne cursus die je de rest van je leven kunt gebruiken. Ik omarm mezelf nu veel meer en doe hetgeen wat nodig is per fase van mijn cyclus om uiteindelijk meer energie te hebben gedurende de maand!

Sara (leven met je flow)
Er is een wereld voor mij open gegaan. Zo logisch dat alles in fases komt en gaat. Belachelijk dat dit niet in een biologie boek staat.

Ik raad dit aan, aan alle vrouwen over de hele wereld. Ik heb 2 dochters en dit gaat dé informatie worden die ik hun ga meegeven over wat menstrueren is en hoe je hier mee om gaat.

Tina (track jouw flow)
pms klachten

Ik ben Kirsten

PMS coach, theelover en levensgenieter. Het is mijn missie om elke vrouw kennis te laten maken met de natuurlijke kracht die in onze cyclus verborgen zit. Ik leer je alles wat je vroeger op school had moeten leren over het vrouwelijk lichaam, zodat jij jezelf beter leert begrijpen, meer rust gunt en jij jouw energie beter kunt managen.

Door bewust samen te werken met jouw cyclus en de natuur, kan ook jij meer ontspannen, vrijer en energieker van het leven genieten!

Om deze kennis aan zoveel mogelijk vrouwen te kunnen overbrengen, ben ik komweertotrust gestart. Een plek waar vrouwen kunnen leren over de echte werking van hun lichaam. Een ruimte vol informatie en inspiratie voor een ontspannen en heerlijk leven zónder pms klachten. Ik heb zelfs een webshop gecreëerd met producten die jouw hormonan gaan ondersteunen!