Heey geweldige vrouw, ik heb een unieke aanbieding voor je!

Hoe vaak voel jij je nou écht jezelf? En hoe vaak heb je het idee dat jouw hormonen het van je overnemen en je je niet jezelf voelt? Elke maand?

Kap met accepteren dat dit erbij hoort én ga NU aan de slag. Het is niet normaal en je zou hier niet elke maand weer last van moeten hebben!

The time is NOW!

 

Ga je weer voor een nieuw t-shirt deze maand, of kies voor je je eigen gezondheid en ga je werken aan een lichaam zonder PMS klachten?

Als je eerlijk bent,

Hoe vaak heb je al met een kruikje op de bank gezeten tijdens je menstruatie? Dekentje, ibuprofen en wachtent tot het over is.

Hoe vaak heb je al lopen snauwen tegen je omgeving, terwijl ze eigenlijk niks verkeerd deden, maar jij het echt even niet trok?

Hoe vaak had je geen zin in seks omdat de gedachte aan het aanraken van je borsten je al doet opspringen of je helemaal geen zin had!

Hoe vaak voel jij je nou écht niet jezelf?

Ik durf te wedden, best wel vaak! Sterker nog, ik denk bijna elke maand. Maar je weet ook, diep van binnen, dat het anders kan. Je begrijpt dat het er niet bij hoort…maar je weet gewoon niet waar te beginnen.
 
Kap nu met accepteren dat het erbij hoort en ga aan de slag!

menstruatiecyclus

Herken je een aantal van deze punten?

Hoe zou het zijn als...

jij de week voor én tijdens je menstruatie kunt gaan en staan waar je wilt, omdat je géén ibuprofen nodig hebt maar gewoon kunt doen wat je wilt zonder pijn?!

jouw partner en/of kinderen niet eens door hebben dat jouw menstruatie voor de deur staat omdat jij de lieve, vrolijke vrouw bent die je diep van binnen bent?

je liever voor jezelf zou worden omdat je beter begrijpt waar je echt behoefte aan hebt en snapt waar bepaalde gedachten en gevoelens vandaan komen?

jouw libido weer hoog wordt en je kunt vrijen wanneer je wilt, want die borsten willen nu aangeraakt worden!
 
Hoeveel fijner zou je leven zijn als jij je elke dag van de maand weer jezelf kunt voelen en zijn?!

Voorgoed gedag zeggen tegen moodswings, het is makkelijker dan je denkt!

Wat levert deze cursus mij op?

Kap met accepteren dat dit erbij hoort, meld je nu aan voor weg met pms

en krijg maar liefst 60,- korting!
Jouw investering is nu geen 97,- maar 37,-

Reviews masterclass weg met PMS!

Fabiënne
Lees verder
Woow had ik dit maar 10 jaar eerder geweten, dat had een hoop twijfel, pijn en verdriet gescheeld. Sinds ik de tips toepas, voel ik me stukken beter. Het is oprecht zoals de naam zegt 'weg met pms!'
Madelief
Lees verder
Ik ben zó blij dat ik deze masterclass heb gekocht. Het is het geld drie dubbel waard! Nooit geweten dat zoveel kleine dingen, maar kwaliteit van leven echt kon vergroten. Niet meer met een dekentje op de bank, maar gewoon functioneren tijdens mijn menstruatie!
Brenda
Lees verder
Kirsten, dankje wel! Ik ben samen met mijn dochter aan de slag gegaan met jouw tips en het werkt echt zo goed! Bij ons beide zijn de moodswings voorbij (gelukkig) en voelen we ons zoveel beter! Dankje wel!
Maartje
Lees verder
Ik heb altijd gedacht dat PMS een onderdeel was van vrouw zijn, en dat we maar 'te dealen' hadden met de klachten. Wat ben ik blij dat ik heb ontdekt dat het ook anders kan. Ter voorbereiding op leven met je flow, ben ik alvast begonnen met deze masterclass en ik heb al zoveel geleerd!
Sara Masotto
Sara Masotto
Lees verder
Ik heb het idee dat die eeuwenoude wijze info is die we als vrouw vroeger wisten door het contact met andere vrouwen. Bedankt voor deze geweldige info wijze vrouw!
Vorige
Volgende

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!

Wil je verandering? Dan zal je iets moeten veranderen

Wat houdt het precies in?

– ik leg je uit welke fases van jouw cyclus er zijn
– ik vertel je waar jouw klachten vandaan komen
– ik leg je uit hoe je de meeste klachten kunt voorkomen
– geef je concrete tips om mee te starten
– in de bonusvideo’s krijg je nog wat extra tips en ideeën om mee aan de slag te gaan

Wat krijg bij de masterclass?

– 12 video lessen in de online leeromgeving
– 2 bonus video’s
– 9 concrete tips die je direct kunt toepassen
– e-book + gratis digitaal magazine
– onbeperkt toegang tot de leeromgeving
– video’s te bekijken via website of een app

Alleen nu 60,- korting!
Van 97,- voor slechts 37,-

Reviews

Chantal Rosema
Lees verder
Waarom wist ik dit niet eerder? Ik begrijp veel beter hoe ik me voel en daar kan ik nu veel beter op inspelen. Mijn nieuwsgierigheid is getriggerd en ik kan niet wachten om nog meer te leren.
Michelle Remersma
Lees verder
Zoveel geleerd in deze masterclass. Eigenlijk doet de term masterclass te weinig want het is echt een training, waar je héél véél uit haalt!
Annemijn Scheen
Annemijn Scheen
Lees verder
Ik was benieuwd of ik nieuwe dingen zou gaan leren over mijn cyclus en vooral wat dat dan zou zijn. Ik heb absoluut nieuwe, duidelijke inzichten gekregen en ik vond de bonustips super waardevol. Ik raad dit aan, aan iedere vrouw die meer wil leren over haar lichaam en de daarbij horende cyclus. Een fijne cursus om te volgen!
Sara Masotto
Sara Masotto
Lees verder
Ik heb het idee dat die eeuwenoude wijze info is die we als vrouw vroeger wisten door het contact met andere vrouwen. Bedankt voor deze geweldige info wijze vrouw!
Vorige
Volgende

Veel gestelde vragen

De cursus bestaat uit 14 video’s die maximaal 10 minuten per keer duren. Je hebt ook onbeperkt toegang tot de leeromgeving, dus je kunt het kijken wanneer het jou uitkomt.

Als je de betaling hebt afgerond, ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens voor de leeromgeving. Hiermee kan je direct starten met de cursus. Hier vind je ook de online leeromgeving en alle bijbehorende documenten.

Ja zeker, want door deze tips toe te passen ondersteun je jouw lichaam én hormonen. Zelfs als die in de war worden geschopt door de pil of een spiraal.

Veel vrouwen denken dat deze cursus wellicht niks voor hun is, omdat het een stukje kennis is die we nooit eerder geleerd hebben. Voor sommige is het zelfs taboe. Ik bied je een veilige omgeving aan, waar je in alle rust en op je eigen tempo de informatie tot je kunt nemen. Ik beloof je…dit is ook iets voor jouw als je een vrouw bent.

Ik krijg niet voor niks bij bijna elke review te horen dat ze de informatie veel eerder hadden willen weten en dat het een must is voor elke vrouw! Dus ook voor jou!

Niets geleerd = geld terug!

Hoi, ik ben Kirsten

Na jarenlang rond te lopen met PMS klachten vond ik het genoeg. Het was tijd om zelf weer controle te krijgen over een groot gedeelte van mijn leven. Ik ging op onderzoek uit en kwam in de wondere wereld van vrouwelijke hormonen en de cyclus uit. Het enige wat ik toen kon denken was;

Waarom heeft niemand me dit eerder verteld?

Het werd mijn missie om alle vrouwen in Nederland kennis te laten maken met de vrouwelijke cyclus. Zodat ze zichzelf leren begrijpen en uiteindelijk van binnen weer tot rust kunnen komen.

En zo ben ik hier beland!

Een paar feitjes over mij;
– ik ben dol op thee, en super trots op mijn eigen Moon Flow thee!
– ik houd van de zon en zoek die maar al te graag op
– dieren & de natuur, daar word ik blij van
– workshops geven aan grote groepen vrouwen vind ik geweldig
– ik ben getrouwd in 2022 en heb een grote rode kater in huis

Ik leer jou ook graag kennen!

Grijp jij je kans?

Cursus weg met pms!

Nu geen 97 maar 37!