Lieve vrouw, de cyclustracker zit over 5 minuten in jouw mailbox!

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog even verder te scrollen terwijl je wacht op je e-book, want…..

...ik heb nog iets leuks voor je!

Geweldig dat je de tracker hebt gedownload…..maar hoe gebruik je hem? Uiteraard kan je dit helemaal zelf bepalen….maar als je hem echt wilt gebruiken om je cyclus bij te houden én je lichaam te leren kennen. Dan heb je iets meer informatie nodig….

Ik zou het oprecht zonde vinden als je rond blijft lopen met vervelende klachten, die elke maand wéér voorbij komen. Vanuit mijn ervaring kan ik je vertellen dat je er vrij gemakkelijk vanaf kunt komen als je wilt. 

Simpelweg door te leven met je flow! De eerste stap? Leren hoe jouw cyclus werkt en welke invloeden die heeft op je dagelijkse leven.

 

PS: niks ontvangen? Check dan even je spambox!
Deze aanbieding is nog maar even geldig!
 

Track jouw flow - aanbieding speciaal voor jou!

Omdat ik het zo onwijs gaaf vind dat je de tracker hebt gedownload, wil ik je graag een mooie aanbieding doen! 

Je kunt vandaag mee doen aan ‘track jouw flow, like a pro’ met een korting van meer dan 40%!

Let op; deze korting is slechts 7 dagen geldig!

In plaats van €57 kan jij de cursus aanschaffen voor slechts €27,-

Lees hieronder snel verder, wat je allemaal krijgt!

Track jouw flow, like a pro!

Ontdek de verschillende seizoenen van jouw cyclus en ga met meer zelfliefde, rust en energie door het leven!

Ben jij ook helemaal klaar met de maandelijkse pms klachten zoals pijnlijke borsten, migraine, moodswings en de repen chocolade die op moeten? Of wil je beter in contact komen met je eigen lichaam of misschien sta jij elke ochtend vermoeid op en voel je je uitgeblust? Welke van de bovenstaande opties het ook is, de eerste stap is om te leren hoe jouw vrouwelijke cyclus werkt. Onze cyclus heeft ontzettend veel invloed op ons dagelijkse leven, daarom is het ook zo verstandig om ermee samen te gaan werken.


Sinds ik samenwerk met mijn cyclus in plaats van er tegen vecht ervaar ik zoveel meer rust in mijn leven. Ik heb mijn energiemanagement 100% onder controle en ik ervaar zoveel meer liefde voor mijn eigen lichaam. Vervelende pms klachten zijn verleden tijd én ik ga met gemak mijn menstruaties door. En dat gun ik jou ook!

Als jij de signalen vanuit je lichaam leert te koppelen aan de fases van jouw cyclus, dan vallen er héél véél puzzelstukjes op hun plaats. Want als jij weet wat jouw lichaam je probeert te vertellen, dan kan jij, doelgericht en met kleine aanpassingen, samen gaan werken met jouw lichaam. En dat, lieve mooie vrouw, is pure magie!

Herken je een aantal van deze punten?

Wat ga je bereiken met deze cursus?

Chantal Rosema
Lees verder
Waarom wist ik dit niet eerder? Ik begrijp veel beter hoe ik me voel en daar kan ik nu veel beter op inspelen. Mijn nieuwsgierigheid is getriggerd en ik kan niet wachten om nog meer te leren.
Tina Penning
Lees verder
Er is een wereld voor mij open gegaan. Zo logisch dat alles in fases komt en gaat. Belachelijk dat dit niet in een biologie boek staat. Ik raad dit aan, aan alle vrouwen over de hele wereld. Ik heb 2 dochters en dit gaat dé informatie worden die ik hun ga meegeven over wat menstrueren is en hoe je hier mee om gaat. Het was fantastisch om naar Kirsten haar enthousiasme te kijken en te luisteren. Bedankt dat jij er bent. Jouw missie is zo ontzettend belangrijk! En wat betreft de prijs, die heb ik er zeker voor over!
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next

Track jouw flow, like a pro!

Jouw investering komende 7 dagen;
€27 

Reviews

Amber Orsel
Lees verder
Ik ben onlangs gestopt met de pil (13 jaar geslikt) die mij hielp bij mijn PMS klachten en het voelt alsof ik nog aan het ‘ontpillen’ ben. Ik ben heel blij dat ik de cursus heb gevolgd. Ik ben me meer bewust van hoe de cyclus precies in elkaar zit en hoe ik voor mezelf kan gaan kijken waar ik zit. Zo kan ik voor mezelf veel beter gaan kijken wat ik nou precies nodig heb en kan ik mijn eigen lichaam (en humeur) beter gaan leren begrijpen. Ik zou het aan iedere vrouw aanbevelen, jong of oud. Dit is iets wat niet op school wordt verteld. Het taboe om erover te praten en symptomen met elkaar vergelijken neemt Kirsten compleet weg. In mijn reis naar het beter naar mijn eigen lichaam kijken en te ontpillen, ben ik blij dat ik Kirsten ben tegengekomen!
Annemijn Scheen
Annemijn Scheen
Ademcoach
Lees verder
Ik was benieuwd of ik nieuwe dingen zou gaan leren over mijn cyclus en vooral wat dat dan zou zijn. Ik heb absoluut nieuwe, duidelijke inzichten gekregen en ik vond de bonustips super waardevol. Ik raad dit aan, aan iedere vrouw die meer wil leren over haar lichaam en de daarbij horende cyclus. Een fijne cursus om te volgen!
Previous
Next

Deze cursus is voor..

Deze cursus is niet voor..

Samengevat

Veel gestelde vragen

De cursus bestaat uit 9 video’s die maximaal 10 minuten per keer duren. Je hebt ook onbeperkt toegang tot de leeromgeving, dus je kunt het kijken wanneer het jou uitkomt.

Als je de betaling hebt afgerond, ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens voor de leeromgeving. Hiermee kan je direct starten met de cursus. Hier vind je ook de online leeromgeving en alle bijbehorende documenten.

Ja zeker, gedurende de cursus leg ik precies uit, hoe jij aan de slag kunt met je cyclus als je één van deze producten gebruikt.

Veel vrouwen denken dat deze cursus wellicht niks voor hun is, omdat het een stukje kennis is die we nooit eerder geleerd hebben. Voor sommige is het zelfs taboe. Ik bied je een veilige omgeving aan, waar je in alle rust en op je eigen tempo de informatie tot je kunt nemen. Ik beloof je…dit is ook iets voor jouw als je een vrouw bent.

Ik krijg niet voor niks bij bijna elke review te horen dat ze de informatie veel eerder hadden willen weten en dat het een must is voor elke vrouw! Dus ook voor jou!

Niets geleerd = geld terug!

Hi, ik ben Kirsten

Ik ben Kirsten, pms coach!

Ik help vrouwen om hun eigen lichaam beter te begrijpen door ze alles te leren over de vrouwelijke cyclus. Ik geloof namelijk dat je hiermee kunt samenwerken in plaats van dat het jouw tegenwerkt! Door samen te werken met jouw lichaam, ervaar je meer rust, energie en zelfliefde…..en uiteraard, geen pms klachten meer!