pms klachten verminderen

Lieve vrouw, jouw Moon Flow thee wordt zsm verstuurd!

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog even verder te scrollen terwijl je wacht op jouw favoriete thee wacht, want…..

...ik heb nog iets leuks voor je!

De Moon Flow thee die helpt jouw hormonen ondersteunen en eventuele pijn te verlichten. Maar wat nou als we 80% van die pijn ook kunnen voorkomen? Voorkomen is beter dan genezen toch?

Ik zou het oprecht zonde vinden als je rond blijft lopen met vervelende klachten, die elke maand wéér voorbij komen. Vanuit mijn ervaring kan ik je vertellen dat je er vrij gemakkelijk vanaf kunt komen als je wilt. 

Simpelweg door te leven met je flow! De eerste stap? Leren waar jouw klachten vandaan komen en deze vervolgens voorkomen!

Masterclass weg met pms - aanbieding

Omdat ik het zo onwijs gaaf vind dat je in de pre-sale mijn Moon Flow thee hebt besteld, heb ik iets speciaals voor je!

Je kunt vandaag mee doen aan de masterclass ‘weg met pms’ met 50% korting!

Let op; deze korting is slechts 1 maand geldig!

In plaats van €97 kan jij de masterclass aanschaffen voor slechts €47,-

Gebruik de code ‘BEDANKT’ en je krijgt direct toegang tot de cursus!

Lees hieronder snel verder, wat je allemaal krijgt!

pms

Aanbieding loopt nog...

Masterclass - weg met PMS!

Ontdek waar jouw maandelijkse klachten door veroorzaakt worden én voorkom ze in de toekomst!

Ben jij ook helemaal klaar met de maandelijkse pms klachten zoals pijnlijke borsten, migraine, moodswings en de repen chocolade die op moeten? Of wil je beter in contact komen met je eigen lichaam of misschien sta jij elke ochtend vermoeid op en voel je je uitgeblust? Welke van de bovenstaande opties het ook is, de eerste stap is om te leren hoe jouw lichaam écht werkt gedurende de maand en waar jouw klachten vandaan komen.  Als je dat weet, dan kan je de klachten ook voorkomen!


Sinds ik weet hoe mijn lichaam werkt en begrijp welke invloed de menstruatiecyclus heeft op onze dagelijkse dingen, snap ik waar mijn klachten vandaan komen en ben ik erachter gekomen hoe ik ze kan oplossen of voorkomen. Vervelende pms klachten zijn verleden tijd én ik ga met gemak mijn menstruaties door. En dat gun ik jou ook!

Herken je een aantal van deze punten?

Reviews masterclass weg met PMS!

Fabiënne
Lees verder
Woow had ik dit maar 10 jaar eerder geweten, dat had een hoop twijfel, pijn en verdriet gescheeld. Sinds ik de tips toepas, voel ik me stukken beter. Het is oprecht zoals de naam zegt 'weg met pms!'
Madelief
Lees verder
Ik ben zó blij dat ik deze masterclass heb gekocht. Het is het geld drie dubbel waard! Nooit geweten dat zoveel kleine dingen, maar kwaliteit van leven echt kon vergroten. Niet meer met een dekentje op de bank, maar gewoon functioneren tijdens mijn menstruatie!
Brenda
Lees verder
Kirsten, dankje wel! Ik ben samen met mijn dochter aan de slag gegaan met jouw tips en het werkt echt zo goed! Bij ons beide zijn de moodswings voorbij (gelukkig) en voelen we ons zoveel beter! Dankje wel!
Maartje
Lees verder
Ik heb altijd gedacht dat PMS een onderdeel was van vrouw zijn, en dat we maar 'te dealen' hadden met de klachten. Wat ben ik blij dat ik heb ontdekt dat het ook anders kan. Ter voorbereiding op leven met je flow, ben ik alvast begonnen met deze masterclass en ik heb al zoveel geleerd!
Sara Masotto
Sara Masotto
Lees verder
Ik heb het idee dat die eeuwenoude wijze info is die we als vrouw vroeger wisten door het contact met andere vrouwen. Bedankt voor deze geweldige info wijze vrouw!
Vorige
Volgende

Aanbieding loopt nog...

Wat ga je bereiken met deze cursus?

Wat houdt het precies in?

– ik leg je uit welke fases van jouw cyclus er zijn
– ik vertel je waar jouw klachten vandaan komen
– ik leg je uit hoe je de meeste klachten kunt voorkomen
– geef je concrete tips om mee te starten
– in de bonusvideo’s krijg je nog wat extra tips en ideeën om mee aan de slag te gaan

Wat krijg bij de masterclass?

– 6 video lessen in de online leeromgeving
– 3 bonus video’s
– 6 concrete tips
– e-book + gratis digitaal magazine
– onbeperkt toegang tot de leeromgeving
– video’s te bekijken via website of een app

Alleen nu €50 korting!
Van €97,- voor slechts €47,-
met code 'BEDANKT'

Reviews

Chantal Rosema
Lees verder
Waarom wist ik dit niet eerder? Ik begrijp veel beter hoe ik me voel en daar kan ik nu veel beter op inspelen. Mijn nieuwsgierigheid is getriggerd en ik kan niet wachten om nog meer te leren.
Michelle Remersma
Lees verder
Zoveel geleerd in deze masterclass. Eigenlijk doet de term masterclass te weinig want het is echt een training, waar je héél véél uit haalt!
Annemijn Scheen
Annemijn Scheen
Lees verder
Ik was benieuwd of ik nieuwe dingen zou gaan leren over mijn cyclus en vooral wat dat dan zou zijn. Ik heb absoluut nieuwe, duidelijke inzichten gekregen en ik vond de bonustips super waardevol. Ik raad dit aan, aan iedere vrouw die meer wil leren over haar lichaam en de daarbij horende cyclus. Een fijne cursus om te volgen!
Sara Masotto
Sara Masotto
Lees verder
Ik heb het idee dat die eeuwenoude wijze info is die we als vrouw vroeger wisten door het contact met andere vrouwen. Bedankt voor deze geweldige info wijze vrouw!
Vorige
Volgende

Deze cursus is voor..

Deze cursus is niet voor..

Samengevat

Veel gestelde vragen

De cursus bestaat uit 9 video’s die maximaal 10 minuten per keer duren. Je hebt ook onbeperkt toegang tot de leeromgeving, dus je kunt het kijken wanneer het jou uitkomt.

Als je de betaling hebt afgerond, ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens voor de leeromgeving. Hiermee kan je direct starten met de cursus. Hier vind je ook de online leeromgeving en alle bijbehorende documenten.

Ja zeker, want door deze tips toe te passen ondersteun je jouw lichaam én hormonen. Zelfs als die in de war worden geschopt door de pil of een spiraal.

Veel vrouwen denken dat deze cursus wellicht niks voor hun is, omdat het een stukje kennis is die we nooit eerder geleerd hebben. Voor sommige is het zelfs taboe. Ik bied je een veilige omgeving aan, waar je in alle rust en op je eigen tempo de informatie tot je kunt nemen. Ik beloof je…dit is ook iets voor jouw als je een vrouw bent.

Ik krijg niet voor niks bij bijna elke review te horen dat ze de informatie veel eerder hadden willen weten en dat het een must is voor elke vrouw! Dus ook voor jou!

Niets geleerd = geld terug!

Ik ben Kirsten, pms coach!

Ik help vrouwen om hun eigen lichaam beter te begrijpen door ze alles te leren over de vrouwelijke cyclus. Ik geloof namelijk dat je hiermee kunt samenwerken in plaats van dat het jouw tegenwerkt! Door samen te werken met jouw lichaam, ervaar je meer rust, energie en zelfliefde…..en uiteraard, geen pms klachten meer!