Bedankt dat je er was!

Lieve vrouw,

Ik wil je nogmaals bedanken dat je aanwezig was op 9 en/of 10 december voor de retreat dagen. Zoals beloofd, zou ik nog een aantal dingen met jullie delen, dus op deze pagina kan je alles vinden. Maar ik wil vooral dat je weet dat ik het zó’n grote eer vind dat je erbij was en ik hoop dat jij komend jaar echt meer zelfliefde gaat ervaren en vaker voor jezelf kiest!

ZOals beloofd zou ik met Josje kijken of we het laatste nummer uit de ceremonie op kunnen nemen. Als het zondag lukt om het laatste nummer van de cacaoceremonie op te nemen, dan zal die komende week in de dropbox gedeeld worden, waar je ook de foto’s kunt vinden!

Onderaan de pagina zie je ook de nieuwe data die gepland staan vinden, mocht je het fijn vinden om in de toekomst nog een keer aan te sluiten!

Omdat ik het echt belangrijk vind om de retreats zo goed mogelijk aan te laten sluiten, is jouw feedback altijd welkom! Deze kan je mailen naar info@komweertotrust.nl.

Ook zou het super zijn als je jouw ervaring nog wilt delen, en een mooie review zou achter willen laten. Je doet dit heel gemakkelijk via de knop hiernaast.

Mijn dank is super groot!! ❤️

Liefs,
Kirsten

Playlist ademsessie 10 dec

Playlist cacaoceremonie 9 dec

Foto's 9 & 10 dec

Via de knop hieronder kan je heel gemakkelijk bij alle foto’s van zaterdag en zondag. Je bent vrij om de foto’s te downloaden mocht je dat willen.

Let je op de privacy van anderen als je de foto’s zou gebruiken? Ik heb niet iedereen los op de foto staan, omdat heel de tijd foto’s nemen weinig goed doet voor de rustige en ontspannen omgeving. 😉

Ik zou het ook super vinden als je mij (@komweertotrust) tagged in je foto’s!
Heb jij die dag ook foto’s gemaakt en wil je die met mij delen? Stuur ze dan lekker op!

Aankomende events/retreats!

4 februari 2023 – Cortisol & stress release –> klik hier voor meer info
23 februari 2023  –  Magical Menopause –> klik hier  voor meer info
 9 maart – just relax & cacaoceremonie
 –> klik hier voor meer info