Cacao ceremonie 21 maart

Verbind weer met jezelf!

Nieuw binnen komweertotrust is de cacao ceremonie. Een moment waar we aan de hand van de krachtige werking van cacao aan de slag gaan met de verbinding met onszelf. Het is een ervaring voor je zintuigen en je emoties. Het nodigt je uit om naar binnen te keren en contact te maken met je hart en je ziel. En het mooie is? Dit kan ook gewoon vanuit je eigen huis. Coach Annemijn Scheen neemt je aan de hand en begeleid je in jouw helende reis met cacao. Benieuwd of dit iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Wat gaan we doen?

Tijdens de cacao ceremonie gaan we samen, heel bewust, een kopje pure cacao drinken. Dat smaakt niet alleen heerlijk, het heeft nog veel meer effecten. Één daarvan is dat het je hart opent. Dat open hart gaan we combineren met een intentie die jij graag wilt zetten. Die is extra krachtig door de combinatie met cacao en heel gericht. Daarna wordt je meegenomen in een geleide meditatie om nog meer in contact met jezelf en jouw intentie te komen. Tijdens de meditatie zullen we bewust gebruik maken van onze ademhaling en de rest van ons lichaam.

Voordelen cacao

– hart opener
– hart versterker, betere doorbloeding in het lichaam
– sterke anti-oxidant voor je lichaam
– immuunsysteembooster
– bomvol mineralen zoals magnesium en ijzer
– bevat positieve bacterien voor de darmen
– opwekkend voor het lijf
– kleine hoeveelheid caffeïne (perfect ter vervanging van koffie)
– stress verminderend

Wat levert het je op?

– een ontspannen en blij gevoel na afloop
– een beter connectie met je hart en jezelf
– een heldere intentie om mee aan de slag te gaan
– minder stress, meer ontspanning
– een heerlijke me-time momentje voor jezelf
– aanvulling van je mineralen
– een unieke en persoonlijke ervaring, vanuit je hart

Hoe werkt het?

Nadat jij je hebt aangemeld voor het event op 21 maart 2023, dan ontvang je in de mailbox een bevestiging. Hierin staat de eerste informatie over de ceremonie.

Een week voor de ceremonie ontvang je per post jouw eigen portie cacao ter voorbereiding van de ceremonie. In diezelfde week ontvang je ook nog een email met alle informatie die je nodig hebt om mee te kunnen doen op 21 maart.

Snel aanmelden!

De ceremonie is dan wel vanuit je eigen vertrouwde omgeving, maar dit betekent niet dat we onbeperkt plekken hebben. Maximaal 12 vrouwen kunnen deze ronde mee doen. Dus wacht niet te lang met het reserveren van jouw plekje!

Wat zit er allemaal in de prijs?

– 1,5 à 2 uur durende ceremonie via zoom
– 20 gram cacao voor de ceremonie thuisgestuurd

Wanneer en waar?
– Dinsdag 21 maart 2023
– Van 20:00 uur tot 21:30 uur (houdt rekening met kleine uitloop)
– Via zoom, dus je kunt gaan zitten of liggen waar jij wilt!