Cursus leven met je flow!

Leer in 10 weken  alles wat je moet weten over het vrouwelijk lichaam en haar bijbehorende cyclus. Zodat jij zonder PMS klachten, met meer energie, een regelmatige cyclus en (indien gewenst) een hogere kans op een succesvolle zwangerschap door het leven gaat. 

We starten maandag 14 maart!

Start nieuwe cursus leven met je flow....
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Herken je een aantal van deze punten?

Lieve vrouw, je bent niet de enige. 
En het goede nieuws? Je kan hier iets aan doen!

De mannelijke cyclus bestaat uit 24 uur
De vrouwelijke cyclus bestaat uit 28 dagen

Waarom moeten we als vrouwen dan eten, sporten, slapen, werken en leven volgens het mannelijke ritme?

Het is een recept voor burnouts en klachten bij vrouwen!

pms klachten verminderen

Meer energie, een regelmatige cyclus én vertrouwen in je lichaam...het kan echt!

Geloof jij dat dit haalbaar is? Ik zie veel vrouwen in strijd leven met hun eigen lichaam en dat is helemaal niet gek als je je bedenkt dat niemand ons ooit verteld heeft hoe het écht werkt en welke invloed het dagelijks op ons leven heeft. Wist jij bijvoorbeeld dat….

Zodra jij weet wat er gebeurt in je lichaam, kan je ermee samenwerken in plaats van er tegenin te gaan zoals je nu waarschijnlijk doet. En dan…dan vallen alle puzzelstukjes op hun plek en verdwijnen jouw klachten als sneeuw voor de zon!

Leven met je flow is hét programma
voor vrouwen die zich beter en
energieker willen voelen!

Ik help vrouwen die elke maand weer last hebben van PMS klachten, om daar vanaf te komen. Leven met je flow is hét programma dat je stap voor stap helpt op een natuurlijke manier jouw hormonen weer in balans te krijgen en die ervoor zorgt dat jij veel beter in je vel zit. Niet zoals de huisarts die jou de pil voorschrijft of antidepressiva geeft, maar een duidelijke uitleg over de werking van jouw lichaam en praktische tips hoe daarmee samen te werken. Zodat je vaker voor jezelf durft te kiezen, je jouw energielevels beter kunt managen én je meer zelfliefde ervaart.

Hoe zou het zijn als dit jouw realiteit is?

Doe mee met leven met je flow!
10 weken, 9 modules, 50 lessen en uitgebreid e-book

En word onderdeel van een geweldige community vrouwen!

Dit ga je leren;

In 10 weken leer je alles wat jij op school had moeten leren over jouw hormonen, lichaam en cyclus. Nadat we de basis over hormonen hebben behandeld, gaan we aan de slag met de verschillen tussen de verschillende fases (ook wel seizoenen) van je cyclus. Per seizoen kijken we onder andere naar;
– de hormonen
– jouw energie
– jouw sociale leven
– de beste manier om te sporten
– relaties & seks
– en nog veel meer!
In de afbeeldingen aan de rechterkant die je de verschillende modules die we gaan behandelen! 

De reacties van andere vrouwen die mee deden!

Robin van der Aa
Robin van der Aa
Starterscoach
Lees verder
Ik twijfelde eerst, omdat ik voor mijn gevoel toch al best wat dingen had geprobeerd. Maar juist ook, omdat ik nog steeds dezelfde klachten had (pms, haaruitval, acne) en ook nieuwe (onregelmatige cyclus) wilde ik er toch echt hulp bij. Sinds de cursus is mijn cyclus weer regelmatig. Mijn menstruatie start eindelijk weer gewoon exact op de 'verwachte' dag! Ik heb veel waardevolle inzichten gekregen. En ook echt verminderde klachten. Ik zou het eigenlijk aan elke vrouw of persoon die menstrueert aanbevelen!
Ellen Bressers
Ellen Bressers
Vrijheidscoach
Lees verder
Het was het absoluut 100% waard. Direct in de eerst video's leerde ik al zoveel nieuwe dingen. Ik dacht dat ik al veel wist maar er was nog zo enorm veel waar ik echt géén idee van had! Ik snap nu hoe mijn lichaam werkt. Ik snap waarom ik op bepaalde momenten meer energie heb en op andere momenten wat minder. Ik snap wat ik in welke fase nodig heb en wanneer ik hiernaar luister merk ik dat ik zoveel minder last heb van PMS klachten! Er is zoveel duidelijk geworden en dat zorgt voor veel rust. En ik heb leren luisteren naar mijn lichaam. Eigenlijk verloopt mijn hele cyclus veel relaxter dan voorheen. Ik vind dat iedere vrouw deze training zou moeten volgen!
Klara Gerrtis
Klara Gerrtis
Lees verder
Ik twijfelde eerst even over de prijs, aangezien ik niet precies wist wat ik kon verwachten, maar de cursus is zó uitgebreid en het geld meer dan waard! Binnen een maand leef ik al echt samen met mijn cyclus. Ik kan echt reageren op de fase van de cyclus waar ik in zit. Met voeding, rust, oliën. Een ontzettende meerwaarde in mijn leven. Ik ben zó blij met al de informatie! Echt een verrijking in mijn leven en voor later weet ik al voor mijn dochter. Ontzettend bedankt Kirsten ❤
Sara Koch
Sara Koch
Lees verder
Een hele fijn cursus die je de rest van je leven kunt gebruiken als je de stappen uitwerkt en echt gaat naleven. Deze cursus zorgt ervoor dat je meer respect krijgt voor je hormoonbalans, lichaam, seksuele behoeften en cyclus. Ik omarm mezelf nu veel meer en doe hetgeen wat nodig is per fase om uiteindelijk meer energie te hebben gedurende de maand! Wat een inzichten bizar! Ik begrijp/voel/snap nu echt hoe het werkt met hormonen. Ik neem mijn lichaam en mezelf hierdoor veel serieuzer. Plus het feit dat ik nu veel beter weet hoe ik seksueel te werk kan gaan om mijn hormoonbalans te versterken. Zeker het geld, de tijd en energie waard. Kirsten is heel open en behandeld alle vragen op gepaste manier!
Stephanie Regan
Stephanie Regan
Lees verder
Wat een top cursus! Ik heb zoveel geleerd over mezelf en over mijn lichaam. Je leert hier dingen, die elke vrouw zou moeten leren. Wijze vrouwelijke kennis die ooit verloren is gegaan!  Sinds de cursus voel ik me weer als mezelf, mijn energie niveau is verhoogd en pms klachten zijn verdwenen. En dit allemaal op een natuurlijke manier, Zonder pillen of rotzooi!  Een ‘must have’ voor elke vrouw.
Previous
Next

Kies jouw optie!

Omdat ik wil dat deze informatie voor elke vrouw beschikbaar komt, zijn er deze ronde verschillende opties om mee te doen.
Ben jij een echte doe-het-zelver dan is de DIY BADASS wellicht iets voor jou.
Wil je meer connecten, extra verdieping en meer begeleiding kijk dan bij SUPER WOMAN of de FLOW VIPS!

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten

DIY - BADASS

Voor alle vrouwen die graag op eigen tempo leren, is er de Do It Yourself versie van deze cursus. Hier ga je zelfstandig aan de slag met de cursus!

Normaal; €197,-
Pre-sale; €147,- plus extra bonussen!

Bonussen;
– gratis masterclass ‘weg met de pil?!’ t.w.v. €12,95
– nieuwste masterclass ‘natuurlijke anticonceptie’ t.w.v. €37,-
– cursus ‘track jouw flow, like a pro’ t.w.v €57

SUPER WOMAN GROEP

Aan de slag met jouw cyclus en gelijk een stok achter de deur. Samen met andere vrouwen gaan we meerdere live sessies doen (via zoom) om zo nog beter in contact te komen met ons eigen lichaam. Samen leren, praten, sparren…jouw eigen vrouwencirkel is er altijd voor je!

Normaal; €307,-
Pre-sale; €257,- plus extra bonussen!

Bonussen;
– gratis masterclass ‘weg met de pil?!’ t.w.v. €12,95
– nieuwste masterclass ‘natuurlijke anticonceptie’ t.w.v. €37,-
– cursus ‘track jouw flow, like a pro’ t.w.v. €57

FLOW VIPS

Flow vips is er voor de vrouwen die nog net dat beetje extra ondersteuning willen. Je krijgt hier alles zoals beschreven bij de Super Woman, plus vier één op één sessies, waar we samen gaan kijken hoe we jouw leven kunnen verbeteren en klachten kunnen laten verdewijnen. Ben je er klaar voor?

Normaal; €457,-
Pre-sale; €397,- plus extra bonussen!

Bonussen;
– gratis masterclass ‘weg met de pil?!’ t.w.v. €12,95
– nieuwste masterclass ‘natuurlijke anticonceptie’ t.w.v. €37,-
– cursus ‘track jouw flow, like a pro’ t.w.v. €57

Deze vrouwen ging je voor...

Marianne Bosschaart
Lees verder
De informatie in de cursus is zo uitgebreid en waardevol, ik heb mezelf nog 10 goede jaren gegeven met inzicht over mijn cyclus. Door de kennis toe te passen heb ik nu bereikt dat ik op juiste momenten ga sporten en mezelf niet uitput op de verkeerde momenten. Ook mijn PMS is al minder! Ik begrijp mijn stemmingswisselingen beter, en heb er daarom ook minder last van. Ik raad het aan, aan alle vrouwen die ook maar enigszins last van hun cyclus hebben!
Irene de Jong
Lees verder
De informatie in de cursus is zo uitgebreid en waardevol, ik heb mezelf nog 10 goede jaren gegeven met inzicht over mijn cyclus. Door de kennis toe te passen heb ik nu bereikt dat ik op juiste momenten ga sporten en mezelf niet uitput op de verkeerde momenten. Ook mijn PMS is al minder! Ik begrijp mijn stemmingswisselingen beter, en heb er daarom ook minder last van. Ik raad het aan, aan alle vrouwen die ook maar enigszins last van hun cyclus hebben!
Marleen Mos
Lees verder
Ik wilde graag meer weten over de vrouwelijke cyclus en vooral wat voor invloed het heeft op je energielevel. Deze cursus heeft ervoor gezorgd dat ik veel bewuster met mijn cyclus om ga en mezelf geef wat ik nodig heb. Hierdoor heb ik sinds de cursus amper nog buikkrampen tijdens mijn menstruatie en baal ik minder van mijn energiedips, want ik kan ze verklaren! Wat een verschil al, in een korte tijd! Of ik deze cursus aan andere vrouwen zou aanraden? JA AA! Je leert op school wel dingen over je cyclus.. maar dit is zoveel nieuwe nuttige informatie! Iedere vrouw, moet dit weten om liefdevoller met haar lichaam om te gaan!
Previous
Next
kirsten met oranje sjaal

Deze cursus is voor..

Deze cursus is niet voor..

Samengevat

Deze vrouwen werken al samen met hun cycus!

Sarah Ritzen
Lees verder
Ik wist niet zeker of dit programma voor mij was, maar na mijn twijfels met Kirsten besproken te hebben, waren ze eigenlijk weg. Ik vind de informatie (en de manier waarop Kirsten die brengt) enorm interessant en tof! De bewustwording alleen al is zo'n grote winst. Toevallig is mijn cyclus momenteel bijna 7 weken onderweg en blijft mijn menstruatie (of ovulatie) tot nu toe uit. Dit kan ook komen doordat we net verhuisd zijn (STRESS), dus ik ga de komende week mijn lever eens flink ondersteunen. Dat is al iets waar ik veel aan gehad heb: ik weet nu hoe mijn cyclus werkt! En in mijn afgelopen cycli was mijn PMS een stuk minder, onder andere omdat ik nu weet dat mijn lichaam dan gewoon behoefte heeft aan meer en 'zwaarder' eten. Who knew?! Deze cursus is iets voor alle dames omdat het gewoon iets is wat je, vind ik, moet weten als vrouw om je lichaam te kennen en voor alle mannen zodat ze weten hoe dames en hun lichamen werken. Let's change society for the better!
Floor Mathijsen
Lees verder
Ik vind het erg fijn dat ik me meer bewust ben geworden van mijn cyclus. Dat ik nu weet dat mijn energieniveau gewoon stijgt en daalt als gevolg van hormonen. En ik vond het erg fijn om te weten wat het doet met mijn emoties. Ik merk dat ik deze veel meer voor lief neem. Zeker omdat ik mezelf gewoon meer liefheb tijdens mijn herfst en winter fase.
Previous
Next

DIY BADASS

197
147 Eenmalig
 • 10 weken, 9 modules
 • 1x live Q&A sessie
 • Toegang tot online community

SUPER WOMAN

307
257 Eenmallig
 • 10 weken, 9 modules
 • 3x live Q&A sessies
 • Toegang tot online community
 • Online ademsessie (twv €88,-)
 • Selfcare bonusavond
 • Weg met PMS pakket (twv €80)
Populair

FLOW VIPS

457
397 Eenmallig
 • 4x één op één coachingssessies
 • 10 weken whatsapp support
 • 10 weken, 9 modules
 • 3x live Q&A sessies
 • Toegang tot online community
 • Online ademsessie (twv €88,-)
 • Selfcare bonusavond
 • Weg met PMS pakket (twc €80)

Veel gestelde vragen

De cursus bestaat uit heel veel videolessen die je verspreid over 10 weken te zien krijgt! Elke module (1 per week) duurt max een uur tot anderhalf uur.

Na aanmelding krijg je toegang tot de online community waar je elke week nieuwe videolessen terug kunt vinden. Wekelijks ontvang je van mij per mail extra motivatie en ik begeleid je ook bij de Q&A’s!

De pil zorgt ervoor dat jij geen cyclus hebt, waardoor je niet zwanger kunt worden. Het is dan heel lastig om te leven met je cyclus, als je die officieel niet hebt. Echter zou ik je willen aanraden om juist mee te doen, zodat je kunt ontdekken hoe je van de pil af kunt komen. Vaak slikken we die namelijk zodat we geen buikkrampen, puistjes of andere pms klachten ervaren. Na deze cursus ervaar je die niet meer, dus kan je stoppen met de pil! Tijdens de training geef ik je ook informatie hoe je ook aan de slag kunt als je nog aan de pil zit!

 

Bij een hormoonspiraal heb je wel een cyclus maar niet eentje die 100% natuurlijk is. Toch zijn er veel vrouwen die er baat bij hebben om de verschillende fases van de cyclus te herkennen bij zichzelf. Hierdoor kunnen ze toch gaan leven met hun flow, ook al komen er nog wat hormonen het lichaam binnen! Ook hierbij geldt, doe mee en leer hoe je nog natuurlijker kunt leven!

Ja dat kan zeker! 

Veel vrouwen denken dat deze cursus wellicht niks voor hun is, omdat het een stukje kennis is die we nooit eerder geleerd hebben. Voor sommige is het zelfs taboe. Ik bied je een veilige omgeving aan, waar je in alle rust en op je eigen tempo de informatie tot je kunt nemen. Ik beloof je…dit is ook iets voor jouw als je een vrouw bent

Ik krijg niet voor niks bij bijna elke review te horen dat ze de informatie veel eerder hadden willen weten en dat het een must is voor elke vrouw! Dus ook voor jou!

Twijfel je toch? Neem gerust contact met mij op!

Niets geleerd = geld terug!

pms klachten

Hi, ik ben Kirsten

Ik ben Kirsten, PMS coach!

Ik help vrouwen om hun eigen lichaam beter te begrijpen door ze alles te leren over de vrouwelijke cyclus. Ik geloof namelijk dat je hiermee kunt samenwerken in plaats van dat het jouw tegenwerkt! Door samen te werken met jouw lichaam, ervaar je meer rust, energie en zelfliefde…..en uiteraard, geen pms klachten meer!