Leven met je flow!

Ben jij er klaar voor om jezelf écht te leren kennen en jouw menstruatiecyclus te omarmen?

Het is tijd om de magie te ontdekken die je hebt als vrouw en te leren hoe je deze kracht kan inzetten zodat het vóór je werkt in plaats van tegen je!

Zeg voorgoed gedag tegen PMS klachten, krijg weer energie en voel je alle dagen van de maand weer jezelf!

Omarm jouw cyclus én ga zonder klachten door het leven!

Herken je een aantal van deze punten?

Lieve vrouw, je bent niet de enige.
Het goede nieuws?
Je kan hier iets aan doen

Reacties van andere vrouwen!

Robin van der Aa
Robin van der Aa
Starterscoach
Lees verder
Ik twijfelde eerst, omdat ik voor mijn gevoel toch al best wat dingen had geprobeerd. Maar juist ook, omdat ik nog steeds dezelfde klachten had (pms, haaruitval, acne) en ook nieuwe (onregelmatige cyclus) wilde ik er toch echt hulp bij. Sinds de cursus is mijn cyclus weer regelmatig. Mijn menstruatie start eindelijk weer gewoon exact op de 'verwachte' dag! Ik heb veel waardevolle inzichten gekregen. En ook echt verminderde klachten. Ik zou het eigenlijk aan elke vrouw of persoon die menstrueert aanbevelen!
Mandy
Mandy
Lees verder
Ik had veel PMS klachten en wilde zien of ik hier vanaf kon komen. Mijn menstruatie was pijnlijk. Buikpijn, enorme hoofdpijn en moodswings waar je u tegen zei. Ook mijn menstruatie was heel onregelmatig. De cursus en het resultaat is in één woord, top! Ik heb weer een regelmatige cyclus en ben van de meeste klachten af . En dat in 2 maanden tijd! Ik heb nu vertrouwen in mijn lichaam, want ik heb de juiste kennis en daarmee kom je zo ver! Ik zou het aan iedere vrouw op de planeet aanraden!
Sara Koch
Sara Koch
Lees verder
Een hele fijn cursus die je de rest van je leven kunt gebruiken als je de stappen uitwerkt en echt gaat naleven. Deze cursus zorgt ervoor dat je meer respect krijgt voor je hormoonbalans, lichaam, seksuele behoeften en cyclus. Ik omarm mezelf nu veel meer en doe hetgeen wat nodig is per fase om uiteindelijk meer energie te hebben gedurende de maand! Wat een inzichten bizar! Ik begrijp/voel/snap nu echt hoe het werkt met hormonen. Ik neem mijn lichaam en mezelf hierdoor veel serieuzer. Plus het feit dat ik nu veel beter weet hoe ik seksueel te werk kan gaan om mijn hormoonbalans te versterken. Zeker het geld, de tijd en energie waard. Kirsten is heel open en behandeld alle vragen op gepaste manier!
Vorige
Volgende

Je elke dag van de maand jezelf voelen, liefde voor je lichaam krijgen en je beter voelen!

Geloof jij dat dit haalbaar is? Ik zie veel vrouwen in strijd leven met hun eigen lichaam en dat is helemaal niet gek als je je bedenkt dat niemand ons ooit verteld heeft hoe het écht werkt en welke invloed het dagelijks op ons leven heeft. Wist jij bijvoorbeeld dat….

Zodra jij weet wat er gebeurt in je lichaam, kan je ermee samenwerken in plaats van er tegenin te gaan zoals je nu waarschijnlijk doet. En dan…dan vallen alle puzzelstukjes op hun plek en verdwijnen jouw klachten als sneeuw voor de zon!

Leven met je flow is hét programma
voor vrouwen die zich weer zichzelf en
energieker willen voelen!

Ik help vrouwen die elke maand weer last hebben van PMS klachten, om daar vanaf te komen. Leven met je flow is hét programma dat je stap voor stap helpt op een natuurlijke manier jouw hormonen weer in balans te krijgen en die ervoor zorgt dat jij veel beter in je vel zit. Niet zoals de huisarts die jou de pil voorschrijft of antidepressiva geeft, maar een duidelijke uitleg over de werking van jouw lichaam en praktische tips hoe daarmee samen te werken. Zodat je vaker voor jezelf durft te kiezen, je jouw energielevels beter kunt managen én je meer zelfliefde ervaart.

De reacties van andere vrouwen die mee deden!

Yvette Sas
Yvette Sas
Lees verder
Ik was door Kirsten haar social media geinspireerd geraakt om te stoppen met de pil, via de cursus leven met je flow wilde ik leren hoe mijn lichaam werkt om zo op een natuurlijke manier met mijn eigen flow te gaan leven. Ik vond de cursus heel fijn, ik heb zoveel geleerd over het vrouwelijk lichaam en hoe het werkt. Ik heb geen moment ‘last’ ghad sinds ik met de pil ben gestopt. Migraine heb ik bijna niet meer! Ik weet dat mijn lichaam nog even bezig is met ‘ontpillen’, maar ben al zo blij dat ik mijn lichaam echt begrijp. Door de cursus snap ik hoe mijn cyclus werkt en het vrouwelijk lichaam. Ik weet hoe ik met de seizoenen van mijn cyclus kan omgaan. Ik raad dit aan elke vrouw aan die meer wil weten over haar lichaam!
Klara Gerrtis
Klara Gerrtis
Lees verder
Ik twijfelde eerst even over de prijs, aangezien ik niet precies wist wat ik kon verwachten, maar de cursus is zó uitgebreid en het geld meer dan waard! Binnen een maand leef ik al echt samen met mijn cyclus. Ik kan echt reageren op de fase van de cyclus waar ik in zit. Met voeding, rust, oliën. Een ontzettende meerwaarde in mijn leven. Ik ben zó blij met al de informatie! Echt een verrijking in mijn leven en voor later weet ik al voor mijn dochter. Ontzettend bedankt Kirsten ❤
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Ik deed mee omdat ik mezelf beter wilde leren begrijpen en ook pms klachten wilde verminderen. Kirsten geeft goede en duidelijke uitleg en ik had altijd het gevoel dat ik bij haar terecht kan. Ik heb leren luisteren naar mijn lichaam. Ik wil het aanbevelen aan alle vrouwen, omdat het zo belangrijk is om te weten wat er in je lichaam speelt en hoe het werkt!
Vorige
Volgende

Hoe zou het zijn als dit jouw realiteit is?

Doe mee met leven met je flow!
9 modules, meer dan 55 lessen en uitgebreid e-book en wordt onderdeel van een geweldige community vrouwen!

Dit ga je leren;

In 9 modules leer je alles wat jij op school had moeten leren over jouw hormonen, lichaam en cyclus. Nadat we de basis over hormonen hebben behandeld, gaan we aan de slag met de verschillen tussen de verschillende fases (ook wel seizoenen) van je cyclus. Per seizoen kijken we onder andere naar;
– de hormonen
– jouw energie
– jouw sociale leven
– de beste manier om te sporten
– relaties & seks
– en nog veel meer!
In de afbeeldingen aan de rechterkant die je de verschillende modules die we gaan behandelen! 

Online leren op jouw tempo

Als jij denkt….JAAAAA dit is iets voor mij. Schrijf je dan snel via de gele knop hieronder in.

Ik kan me ook voorstellen dat je deze stap wel wilt maken, maar dat je bang bent dat je geen tijd voor hebt of omdat je nu misschien nog niet alle tijd hebt. Omdat ik weet hoe druk we het soms hebben, krijg je onbeperkt toegang tot de cursus. Dat betekent dat jij het kan kijken waar (ook via de app) en wanneer jij wilt. Leer alles in één keer of kies ervoor om de modules één voor één te kijken. Jij bepaalt!

Wat krijg je allemaal?

Prijs €199,-*

Bonussen die je erbij krijgt:
– Cursus ’track jouw flow, like a pro’ t.w.v. €57,-
– Masterclass ‘natuurlijke anticonceptie’  t.w.v. €99,-

*betalen in termijnen is mogelijk

Deze vrouwen ging je voor...

Marianne Bosschaart
Marianne Bosschaart
Lees verder
De informatie in de cursus is zo uitgebreid en waardevol, ik heb mezelf nog 10 goede jaren gegeven met inzicht over mijn cyclus. Door de kennis toe te passen heb ik nu bereikt dat ik op juiste momenten ga sporten en mezelf niet uitput op de verkeerde momenten. Ook mijn PMS is al minder! Ik begrijp mijn stemmingswisselingen beter, en heb er daarom ook minder last van. Ik raad het aan, aan alle vrouwen die ook maar enigszins last van hun cyclus hebben!
Irene de Jong
Irene de Jong
Lees verder
De informatie in de cursus is zo uitgebreid en waardevol, ik heb mezelf nog 10 goede jaren gegeven met inzicht over mijn cyclus. Door de kennis toe te passen heb ik nu bereikt dat ik op juiste momenten ga sporten en mezelf niet uitput op de verkeerde momenten. Ook mijn PMS is al minder! Ik begrijp mijn stemmingswisselingen beter, en heb er daarom ook minder last van. Ik raad het aan, aan alle vrouwen die ook maar enigszins last van hun cyclus hebben!
Marleen Mos
Marleen Mos
Lees verder
Ik wilde graag meer weten over de vrouwelijke cyclus en vooral wat voor invloed het heeft op je energielevel. Deze cursus heeft ervoor gezorgd dat ik veel bewuster met mijn cyclus om ga en mezelf geef wat ik nodig heb. Hierdoor heb ik sinds de cursus amper nog buikkrampen tijdens mijn menstruatie en baal ik minder van mijn energiedips, want ik kan ze verklaren! Wat een verschil al, in een korte tijd! Of ik deze cursus aan andere vrouwen zou aanraden? JA AA! Je leert op school wel dingen over je cyclus.. maar dit is zoveel nieuwe nuttige informatie! Iedere vrouw, moet dit weten om liefdevoller met haar lichaam om te gaan!
Denise
Denise
Lees verder
Ik deed mee omdat ik mezelf beter wilde leren begrijpen en ook pms klachten wilde verminderen. Kirsten geeft goede en duidelijke uitleg en ik had altijd het gevoel dat ik bij haar terecht kan. Ik heb leren luisteren naar mijn lichaam. Ik wil het aanbevelen aan alle vrouwen, omdat het zo belangrijk is om te weten wat er in je lichaam speelt en hoe het werkt!
Roos Karelse
Roos Karelse
Lees verder
Dat ik ben gestopt met het slikken van de pil. Hierdoor wil ik mijn cyclus zo goed mogelijk ondersteunen en eventuele geslachtsgemeenschap op een veilige manier kunnen doen. Dit is wat ik heb geleerd tijdens de curus leven met je flow. Mijn grootste les is het leren luisteren naar mijn eigen lichaam. Ik zou dit aan iedereen aanraden, maar zeker als je wilt stoppen met de pil!
Whitney
Whitney
Lees verder
Ik twijfelde eerst om mee te doen aangezien ik vaker een dure cursus had aangeschaft en er amper iets uit had gehaald. Gelukkig was dat dit keer niet zo! Ik ondersteun mijn lichaam nu meer met voeding, liefde en tijd voor mezelf. Wat er vooral verbetert is, is dat ik mn afgelopen menstruatie dacht dat hij 5 dagen later kwam en er dus ineens was. Dit gaf me zo’n goed gevoel. Kirsten legt op een hele fijne en laagdrempelige manier uit. Ik adviseer deze cursus aan iedereen die zoekende is met haar cyclus. Het is fijn om naar je lichaam te mogen luisteren!
Vorige
Volgende
kirsten met oranje sjaal

Deze cursus is voor..

Deze cursus is niet voor..

Samengevat

Deze vrouwen werken al samen met hun cycus!

Kelly
Kelly
Lees verder
Ik merkte aan alles dat mijn hormonen uit balans waren. Ik wilde leren hoe het werkt in je lichaam qua hormonen en de invloed daarvan. Na 1 maand was mijn cyclus al 9 dagen korter en ging ik van 35/38 naar 29 dagen! Ook begrijp ik nu beter ik welke fase van mijn cyclus ik zit. Hier kan ik mezelf nu aan aanpassen zodat ik alles uit mijn cyclus kan halen. ik zou dit elke vrouw aanraden omdat dit iets is wat je nergens anders leert terwijl het zulke belangrijke informatie is
Anoniem
Lees verder
Ik twijfelde eerst; zou er echt een manier zijn om klachten te kunnen verminderen? De periode voor mijn menstruatie voelde ik mij echt niet meer mijzelf en zat ik niet goed in mijn vel. Juist doordat ik nog jong ben en waarschijnlijk nog vele cyclussen te gaan heb is dit echt een investering in mijzelf! Er waren zoveel dingen die ik nog niet wist. Het was echt een eyeopener voor mijzelf dat zoveel dingen in je lichaam met elkaar te maken hebben. Het helpt vooral dat ik nu weet waar het vandaan komt dat ik mij een paar dagen somber voel of even de energie niet heb. Ik hoef dan niet boos op mijzelf te zijn of gefrustreerd. Ik had minder negatieve gedachtes naar mijzelf en meer zelfliefde. Ik gun mijzelf meer rust in mijn herfst en winter en geniet volop van de lente en de zomer! Vooral mentaal ervaar ik daardoor al minder klachten. Ik zou het aanbevelen aan elke vrouw! Deze kennis zouden we allemaal moeten krijgen 🙂 Dankjewel voor je inzet voor deze cursus!
Sarah Ritzen
Sarah Ritzen
Lees verder
Ik wist niet zeker of dit programma voor mij was, maar na mijn twijfels met Kirsten besproken te hebben, waren ze eigenlijk weg. Ik vind de informatie (en de manier waarop Kirsten die brengt) enorm interessant en tof! De bewustwording alleen al is zo'n grote winst. Dat is al iets waar ik veel aan gehad heb: ik weet nu hoe mijn cyclus werkt! En in mijn afgelopen cycli was mijn PMS een stuk minder, onder andere omdat ik nu weet dat mijn lichaam dan gewoon behoefte heeft aan meer en 'zwaarder' eten. Who knew?! Deze cursus is iets voor alle dames omdat het gewoon iets is wat je, vind ik, moet weten als vrouw om je lichaam te kennen en voor alle mannen zodat ze weten hoe dames en hun lichamen werken. Let's change society for the better!
Floor Mathijsen
Floor Mathijsen
Lees verder
Ik vind het erg fijn dat ik me meer bewust ben geworden van mijn cyclus. Dat ik nu weet dat mijn energieniveau gewoon stijgt en daalt als gevolg van hormonen. En ik vond het erg fijn om te weten wat het doet met mijn emoties. Ik merk dat ik deze veel meer voor lief neem. Zeker omdat ik mezelf gewoon meer liefheb tijdens mijn herfst en winter fase.
Whitney
Whitney
Lees verder
Ik twijfelde eerst om mee te doen aangezien ik vaker een dure cursus had aangeschaft en er amper iets uit had gehaald. Gelukkig was dat dit keer niet zo! Ik ondersteun mijn lichaam nu meer met voeding, liefde en tijd voor mezelf. Wat er vooral verbetert is, is dat ik mn afgelopen menstruatie dacht dat hij 5 dagen later kwam en er dus ineens was. Dit gaf me zo’n goed gevoel. Kirsten legt op een hele fijne en laagdrempelige manier uit. Ik adviseer deze cursus aan iedereen die zoekende is met haar cyclus. Het is fijn om naar je lichaam te mogen luisteren!
Vorige
Volgende

Veel gestelde vragen

De cursus bestaat uit heel veel videolessen die je in je eigen tempo kunt kijken. Elke module  duurt max een uur tot anderhalf uur en er zijn 9 modules in totaal te bekijken.

Na aanmelding krijg je toegang tot de online community waar alle videolessen terug kunt vinden. Tevens heb je toegang tot de leeromgeving waar je vragen kunt stellen en kunt aanmelden voor de live sessies voor al je vragen!

De pil zorgt ervoor dat jij geen cyclus hebt, waardoor je niet zwanger kunt worden. Het is dan heel lastig om te leven met je cyclus, als je die officieel niet hebt. Echter zou ik je willen aanraden om juist mee te doen, zodat je kunt ontdekken hoe je van de pil af kunt komen. Vaak slikken we die namelijk zodat we geen buikkrampen, puistjes of andere pms klachten ervaren. Na deze cursus ervaar je die niet meer, dus kan je stoppen met de pil! Tijdens de training geef ik je ook informatie hoe je ook aan de slag kunt als je nog aan de pil zit!

 

Bij een hormoonspiraal heb je wel een cyclus maar niet eentje die 100% natuurlijk is. Toch zijn er veel vrouwen die er baat bij hebben om de verschillende fases van de cyclus te herkennen bij zichzelf. Hierdoor kunnen ze toch gaan leven met hun flow, ook al komen er nog wat hormonen het lichaam binnen! Ook hierbij geldt, doe mee en leer hoe je nog natuurlijker kunt leven!

Ja dat kan zeker! 

Veel vrouwen denken dat deze cursus wellicht niks voor hun is, omdat het een stukje kennis is die we nooit eerder geleerd hebben. Voor sommige is het zelfs taboe. Ik bied je een veilige omgeving aan, waar je in alle rust en op je eigen tempo de informatie tot je kunt nemen. Ik beloof je…dit is ook iets voor jouw als je een vrouw bent

Ik krijg niet voor niks bij bijna elke review te horen dat ze de informatie veel eerder hadden willen weten en dat het een must is voor elke vrouw! Dus ook voor jou!

Twijfel je toch? Neem gerust contact met mij op!

Niets geleerd = geld terug!

pms klachten

Hi, ik ben Kirsten

Ik ben Kirsten, PMS expert!

Ik help vrouwen om hun eigen lichaam beter te begrijpen door ze alles te leren over de vrouwelijke cyclus. Ik geloof namelijk dat je hiermee kunt samenwerken in plaats van dat het jouw tegenwerkt! Door samen te werken met jouw lichaam, ervaar je meer rust, energie en zelfliefde…..en uiteraard, geen pms klachten meer!