Cursus leven met je flow!

Leer in 10 weken  alles wat je moet weten over het vrouwelijk lichaam en haar bijbehorende cyclus. Zodat jij zonder PMS klachten, met meer energie, een regelmatige cyclus en (indien gewenst) een hogere kans op een succesvolle zwangerschap door het leven gaat. 

Nieuwste startdatum: november 2021

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Herken je een aantal van deze punten?

Wat ga je bereiken?

Deze vrouwen ging je voor...

Klara Gerrits

Ik twijfelde eerst even over de prijs, aangezien ik niet precies wist wat ik kon verwachten, maar de cursus is zó uitgebreid en het geld meer dan waard!

Binnen een maand leef ik al echt samen met mijn cyclus. Ik kan echt reageren op de fase van de cyclus waar ik in zit. Met voeding, rust, oliën. Een ontzettende meerwaarde in mijn leven.

Ik ben zó blij met al de informatie! Echt een verrijking in mijn leven en voor later weet ik al voor mijn dochter.

Ontzettend bedankt Kirsten ❤

 

Stephanie Regan

Wat een top cursus!

Ik heb zoveel geleerd over mezelf en over mijn lichaam. Je leert hier dingen, die elke vrouw zou moeten leren. Wijze vrouwelijke kennis die ooit verloren is gegaan!  Sinds de cursus voel ik me weer als mezelf, mijn energie niveau is verhoogd en pms klachten zijn verdwenen. En dit allemaal op een natuurlijke manier, Zonder pillen of rotzooi! 

Een ‘must have’ voor elke vrouw.

Anoniem

Ik heb het idee dat die eeuwenoude wijze info is die we als vrouw vroeger wisten door het contact met andere vrouwen. Bedankt voor deze geweldige info wijze vrouw!

 

Sara Koch

Een hele fijn cursus die je de rest van je leven kunt gebruiken als je de stappen uitwerkt en echt gaat naleven. Deze cursus zorgt ervoor dat je meer respect krijgt voor je hormoonbalans, lichaam, seksuele behoeften, voeding en cyclus. Ik omarm mezelf nu veel meer en doe hetgeen wat nodig is per fase om uiteindelijk meer energie te hebben gedurende de maand! Wat een inzichten bizar! Ik ging tijdens mijn menstruatie periode vaak nog harder mijn best doen waardoor ik alleen maar vermoeider raakte de rest van de week. Ik begrijp/voel/snap nu echt hoe het werkt met hormonen. Ik neem mijn lichaam en mezelf hierdoor veel serieuzer. Plus het feit dat ik nu veel beter weet hoe ik seksueel te werk kan gaan om mijn hormoonbalans te versterken. Nooit gedacht dat dit zo samengaat. Zeker het geld, de tijd en energie waard. Kisten is heel open en behandeld alle vragen op gepaste manier!

De inhoud van deze cursus

DE BASIS

DE SEIZOENEN

LEVEN MET JE FLOW

DE ELEMENTEN

TRACK JOUW FLOW

BONUSSEN

Jouw investering

Binnenkort meer informatie over de startdatum en de prijzen!

kirsten met oranje sjaal

Deze cursus is voor..

Deze cursus is niet voor..

Samengevat

Deze vrouwen ging je voor...

Marianne Bosschaart

Ik heb me voor deze cursus opgegeven, omdat ik erg veel last had van PMS klachten. Ik heb behoorlijk wat nieuwe dingen geleerd tijdens deze cursus. Nadat ik de dingen die ik geleerd heb de eerste maand al heb kunnen toepassen, waren mijn pms klachten al beduidend minder! Kirsten brengt de informatie op een leuke, frisse en educatieve manier over. Kirsten hartelijk dank voor deze fijne cursus! En ik kan het een ieder aanbevelen!

Marleen Mos

Ik wilde graag meer weten over de vrouwelijke cyclus en vooral wat voor invloed het heeft op je energielevel. Deze cursus heeft ervoor gezorgd dat ik veel bewuster met mijn cyclus om ga en mezelf geef wat ik nodig heb. Hierdoor heb ik sinds de cursus amper nog buikkrampen tijdens mijn menstruatie en baal ik minder van mijn energiedips, want ik kan ze verklaren! Wat een verschil al, in een korte tijd! Of ik deze cursus aan andere vrouwen zou aanraden? JA AA! Je leert op school wel dingen over je cyclus.. maar dit is zoveel nieuwe nuttige informatie! Iedere vrouw, moet dit weten om liefdevoller met haar lichaam om te gaan!

Floor Mathijsen

Ik vind het erg fijn dat ik me meer bewust ben geworden van mijn cyclus. Dat ik nu weet dat mijn energieniveau gewoon stijgt en daalt als gevolg van hormonen. En ik vond het erg fijn om te weten wat het doet met mijn emoties. Ik merk dat ik deze veel meer voor lief neem. Zeker omdat ik mezelf gewoon meer liefheb tijdens mijn herfst en winter fase.
 

Irene de Jong

De informatie in de cursus is zo uitgebreid en waardevol, ik heb mezelf nog 10 goede jaren gegeven met inzicht over mijn cyclus. Door de kennis toe te passen heb ik nu bereikt dat ik op juiste momenten ga sporten en mezelf niet uitput op de verkeerde momenten. Ook mijn PMS is al minder! Ik begrijp mijn stemmingswisselingen beter, en heb er daarom ook minder last van.

Ik raad het aan, aan alle vrouwen die ook maar enigszins last van hun cyclus hebben!

Sara Ritzen

Ik wist niet zeker of dit programma voor mij was, maar na mijn twijfels met Kirsten besproken te hebben, waren ze eigenlijk weg. Ik vind de informatie (en de manier waarop Kirsten die brengt) enorm interessant en tof! De bewustwording alleen al is zo’n grote winst. Toevallig is mijn cyclus momenteel bijna 7 weken onderweg en blijft mijn menstruatie (of ovulatie) tot nu toe uit. Dit kan ook komen doordat we net verhuisd zijn (STRESS), dus ik ga de komende week mijn lever eens flink ondersteunen. Dat is al iets waar ik veel aan gehad heb: ik weet nu hoe mijn cyclus werkt! En in mijn afgelopen cycli was mijn PMS een stuk minder, onder andere omdat ik nu weet dat mijn lichaam dan gewoon behoefte heeft aan meer en ‘zwaarder’ eten. Who knew?!  Deze cursus is iets voor alle dames omdat het gewoon iets is wat je, vind ik, moet weten als vrouw om je lichaam te kennen en voor alle mannen zodat ze weten hoe dames en hun lichamen werken. 

Let’s change society for the better!

Veel gestelde vragen

De cursus bestaat uit heel veel videolessen die je verspreid over 10 weken te zien krijgt! Elke module (1 per week) duurt max een uur tot anderhalf uur.

Na aanmelding krijg je toegang tot de online community waar je elke week nieuwe videolessen terug kunt vinden. Wekelijks ontvang je van mij per mail extra motivatie en ik begeleid je ook bij de Q&A’s!

De pil zorgt ervoor dat jij geen cyclus hebt, waardoor je niet zwanger kunt worden. Het is dan heel lastig om te leven met je cyclus, als je die officieel niet hebt. Echter zou ik je willen aanraden om juist mee te doen, zodat je kunt ontdekken hoe je van de pil af kunt komen. Vaak slikken we die namelijk zodat we geen buikkrampen, puistjes of andere pms klachten ervaren. Na deze cursus ervaar je die niet meer, dus kan je stoppen met de pil! Tijdens de training geef ik je ook informatie hoe je ook aan de slag kunt als je nog aan de pil zit!

 

Bij een hormoonspiraal heb je wel een cyclus maar niet eentje die 100% natuurlijk is. Toch zijn er veel vrouwen die er baat bij hebben om de verschillende fases van de cyclus te herkennen bij zichzelf. Hierdoor kunnen ze toch gaan leven met hun flow, ook al komen er nog wat hormonen het lichaam binnen! Ook hierbij geldt, doe mee en leer hoe je nog natuurlijker kunt leven!

Ja dat kan zeker! 

Veel vrouwen denken dat deze cursus wellicht niks voor hun is, omdat het een stukje kennis is die we nooit eerder geleerd hebben. Voor sommige is het zelfs taboe. Ik bied je een veilige omgeving aan, waar je in alle rust en op je eigen tempo de informatie tot je kunt nemen. Ik beloof je…dit is ook iets voor jouw als je een vrouw bent

Ik krijg niet voor niks bij bijna elke review te horen dat ze de informatie veel eerder hadden willen weten en dat het een must is voor elke vrouw! Dus ook voor jou!

Twijfel je toch? Neem gerust contact met mij op!

Niets geleerd = geld terug!

Waarom nu mee doen?

Elke vrouw heeft deze informatie nodig om volledig zichzelf te kunnen en te durven zijn!

trui

Hi, ik ben Kirsten

Ik ben Kirsten, PMS coach!

Ik help vrouwen om hun eigen lichaam beter te begrijpen door ze alles te leren over de vrouwelijke cyclus. Ik geloof namelijk dat je hiermee kunt samenwerken in plaats van dat het jouw tegenwerkt! Door samen te werken met jouw lichaam, ervaar je meer rust, energie en zelfliefde…..en uiteraard, geen pms klachten meer!