4 boeken die jou alles leren over je cyclus

Ik krijg vaak de vraag waar ik alle kennis rondom de cyclus vandaan heb. Laat ik het zo zeggen, heel veel lezen, bestuderen, testen, nog meer lezen en verdiepen en diverse cursussen. Echter is de basis kennis, overal te vinden als je weet waar je moet kijken. Daarom hierbij een aantal favorieten die je op weg kunnen helpen.

Claire Baker – 50 things you need to know about periods
Een compact en leuk geschreven boek van Claire Baker. Zij is echt mijn favoriete cyclus coach op dit moment en helpt je op een eenvoudige manier om meer kennis te verkrijgen van de werking van je cyclus. Alleen in het engels te verkrijgen!

Alexandra Pope & Sjanie Hugo Wurlitzer – Wild Power
Het boek dat wordt omgeschreven als ‘dit zou verplichte literatuur moeten zijn voor iedere vrouw’ is er eentje die je opnieuw en opnieuw kunt blijven lezen. Alle kennis over je cyclus, jouw emoties en het vrouwelijke lichaam bij elkaar!

Alisa Vitti – In The Flo // The Woman Code
Inmiddels zijn er twee boeken verschenen van deze guru op het gebied van vrouwelijke hormonen. The womancode is aan te raden om eerst te lezen om vervolgens door te gaan met de tweede. De tweede is wel echt mijn favoriet want hij is lekker praktisch ingesteld.

Masie Hill – De cyclus strategie
Ook wel de nederlandse versie van het boek ‘Period Power’. Met een goede dosis humor en een fijne manier van vertellen leer je ook in dit boek zoveel over je innerlijke kracht. Ook een topper in dit rijtje!

Naast alle kennis uit deze boeken heb ik nog op veel meer manieren geleerd, maar dat is iets voor een andere blog! Voor nu zou ik zeggen, start lekker met lezen. En als je niet zo’n lezer bent, doe dan mee met mijn online cursus. Daar leer ik je middels video’s alles wat je zou moeten weten om te gaan samenwerken met je cyclus!

Je kunt ook eerst starten met mijn gratis masterclass ‘track jouw flow’. Klik op de afbeelding, scroll helemaal naar beneden en schrijf je in! Je gelijk toegang tot de video, het e-book én mijn cyclus tracker!

Hoe dan ook, ik raad je aan om de komende tijd even een aantal momenten te pakken voor jezelf en je te verdiepen in de geweldige, krachtige wereld van jouw cyclus!

Have fun reading!

Liefs,

Wat je ook leuk kan vinden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *