Eindelijk, flow food, voeding voor je menstruatiecyclus!

Een cursus speciaal voor vrouwen!

Een cursus over voeding die jouw vrouwelijke (hormonale) menstruatiecyclus gaat helpen om het beste uit jezelf te halen én optimaal voor je lichaam te zorgen!

Het is niet altijd even makkelijk
Dames, laten we eerlijk zijn. We weten allemaal dat gezonde voeding ontzettend belangrijk is en vaak streven we hier ook naar. Maar wat is het ongelofelijk moeilijk om die lifestyle vol te blijven houden.

Herkenbaar?
Misschien herken je jezelf wel in sommige dingen die ik omschrijf, in mijn verhaal onderaan de pagina. Die behoefte die je hebt, aan een gezonde lifestyle, maar de moeite die het soms kost. De ene week gaat het je met gemak af en voel je je geweldig en een week later vind je jezelf op de bank met een glas wijn en een zak chips! Op dat moment heerlijk, maar de dag daarna ben je toch weer teleurgesteld in jezelf. Misschien zelfs gefrustreerd….want waarom lukt het andere mensen wel en jou nou niet? Alle remmen mogen even los tijdens je menstruatie, want de week daarna pak je het wel weer op! Echter, is dat oppakken ook maar van korte duur….

En dat vier keer in de week sporten dat van je wordt verwacht? Andere mensen krijgen er altijd maar energie van, maar bij jou kost het heel vaak ook energie! Hoezo je voelt je daarna super goed? Je bent daarna bek af en hoe voelt alsof je nooit echt uitgerust bent!

Dames….

I FEEL YOU….
En ik ga je helpen! Speciaal voor alle vrouwen die hun lichaam willen leren begrijpen en die behoefte hebben aan een lifestyle die wél vol te houden is, heb ik FLOW FOOD gemaakt. In enkele weken tijd, leer je hoe jij jouw hormonen in balans kunt krijgen en houden zodat eetbuien, moodswings en PMS klachten verleden tijd zijn!

Herken jij jezelf in het volgende?

Wat nou als ik je vertel dat...

….ook jij hiermee aan de slag kunt en binnen enkele weken van jouw PMS klachten af kunt komen? Ik heb de training zó gemaakt, dat jij precies snapt wat je lichaam nodig heeft, en daar direct mee aan de slag kunt. Geen enorme veranderingen of ingewikkelde informatie, maar beknopt, helder en super makkelijk toe te passen in jouw dagelijkse leven!

Benieuwd wat voor tips je kunt verwachten? Neem alvast een kijkje in deze blog over zaden & pitten rouleren of ga alvast aan de slag met twee paranoten per dag!

PMS klachten horen er niet bij….

Klaar met je PMS klachten?

Leer hoe je zonder medicijnen ontspannen
jouw cyclus door komt

"Eat food as your medicine, otherwise you have to eat medicine as your food"

-Steve Jobs

Na deze training weet jij hoe...

Reviews

Marianne
Lees verder
Ik had me opgegeven omdat ik veel last heb van PMS klachten. Na de eerste maand, heb ik gelijk veel voeding kunnen toepassen en mijn klachten waren de volgende menstruatie gelijk een stuk minder! Ik kan het iedereen aanbevelen om mee te doen!
Nathalie
Lees verder
Ik ben echt zó blij met de Flow Food. Ik vond elke les echt super interessant en door Kirsten haar tips is alles zo toegankelijk en haalbaar. Ik heb lang in een zwart gat gezeten. Voelde me slecht, vaak vermoeid en futloos en ik had last van allerlei pms klachten. Ik merk inmiddels zoveel verschil! Zelfs mijn man zegt dat er heel duidelijk verschil is! Je hebt me leren luisteren en zorgen voor mijn lichaam!
Channa Ringeling
Lees verder
Ik raad iedereen die meer wil leren over de vrouwelijke cyclus, de cursus aan! Kirsten ik vind dat je een prachtige cursus hebt neergezet in de wereld, eentje waarvan vele vrouwen geholpen mee kunnen worden. Ik ben heel dankbaar dat je dit in de wereld hebt gebracht en dat ik jouw heb mogen leren kennen.
Malou
Lees verder
Ik ben erg blij met de cursus! Ik heb het gelijk toegepast bij de eerste winter (menstruatie) die eraan kwam en heb echt een mega fijne week zonder zorgen gehad!
Vorige
Volgende

Flow Food training

Wat ga je leren tijdens de training? 
Meer dan 3 uur aan video’s waarin we het gaan hebben over;
– Werking van onze hormonen & cyclus
– De verschillende seizoenen van je cyclus
– Basis uitleg gezonde voeding + insuline resistentie
– Alles over de voeding die jouw ondersteunt gedurende de cyclus
– Zaden & pitten rouleren
– Drinken voor je cyclus
– Supplementen voor vrouwen
– BONUS: kruiden & specerijen

Wat zit er allemaal nog meer bij?
– Online toegang tot leeromgeving
– Uitgebreid e-book met alle informatie 
– Meer dan 50 recepten
– Week + maandplanner
– Cyclus tracker
– Toegang tot de online community

pms klachten