Gratis kennismaking

Tijdens de kennismaking gaan we samen kijken of en hoe ik jou verder kan helpen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en je zit hierna nergens aan vast!

Dit is iets voor jou als...

Je voelt je zelden echt jezelf…
Je hebt een heftige, vervelende of pijnlijke menstruatie…
Je bent klaar met die negatieve en angstige gedachten voor je menstruatie…
Bent vaker moe dan niet moe en wilt daarvan af…
Je wilt jezelf beter leren begrijpen en ondersteunen…

Reserveringsbeleid:
Annuleren kan altijd kosteloos per mail of telefoon tot 24 uur vóór aanvang van het gesprek.
Binnen de 24 uur zullen de volledige kosten in rekening worden gebracht.
Dank u wel!

Contact
Kirsten Franken
Locatie: online via zoom
kirsten@komweertotrust.nl

Dit zeggen mijn klanten

Ik had me opgegeven voor leven met je flow omdat ik veel last van pms heb! Na de eerste maand al kunnen toepassen...en mijn klachten waren beduidend een stuk minder!

Ik kan het iedereen aanbevelen!

Marianne (leven met je flow)
Lees verder


Een hele fijne cursus die je de rest van je leven kunt gebruiken. Ik omarm mezelf nu veel meer en doe hetgeen wat nodig is per fase van mijn cyclus om uiteindelijk meer energie te hebben gedurende de maand!

Sara (leven met je flow)
Er is een wereld voor mij open gegaan. Zo logisch dat alles in fases komt en gaat. Belachelijk dat dit niet in een biologie boek staat.

Ik raad dit aan, aan alle vrouwen over de hele wereld. Ik heb 2 dochters en dit gaat dé informatie worden die ik hun ga meegeven over wat menstrueren is en hoe je hier mee om gaat.

Tina (track jouw flow)
pms klachten

Ik ben Kirsten

PMS coach, theelover en levensgenieter. Het is mijn missie om elke vrouw kennis te laten maken met de natuurlijke kracht die in onze cyclus verborgen zit. Ik leer je alles wat je vroeger op school had moeten leren over het vrouwelijk lichaam, zodat jij jezelf beter leert begrijpen, meer rust gunt en jij jouw energie beter kunt managen.

Door bewust samen te werken met jouw cyclus en de natuur, kan ook jij meer ontspannen, vrijer en energieker van het leven genieten!

Om deze kennis aan zoveel mogelijk vrouwen te kunnen overbrengen, ben ik komweertotrust gestart. Een plek waar vrouwen kunnen leren over de echte werking van hun lichaam. Een ruimte vol informatie en inspiratie voor een ontspannen en heerlijk leven zónder pms klachten. Ik heb zelfs een webshop gecreëerd met producten die jouw hormonan gaan ondersteunen!