Happy Juice voor jouw mentale gezondheid!

Van uitgeput en volle bak stress, naar met energie opstaan, blij en gelukkig!

We denken altijd dat ons brein verantwoordelijk is voor hoe we ons voelen, maar wist je dat je darmen hier een enorm grote rol in spelen? De brein-darm connectie is super belangrijk voor een leven vol energie, positieve gevoelens en gedachten en een stralend humeur! En dat is precies waar het voor is. Happy Juice voor jouw mentale gezondheid!

Maak kennis met HAPPY JUICE!

Op deze pagina vind je alle informatie over Happy Juice, maar als je hieronder je emailadres achterlaat, ontvang je mijn unieke e-book met nóg meer informatie direct in je mailbox!

Herken je dit?

De hersen-darm as

Onze darmen en hersenen hebben een bijzonder communicatienetwerk. Het brein beïnvloedt darmactiviteiten, terwijl de darmen invloed hebben o onze stemming, het denkvermogen en geestelijke gezondheid. Onrustige darmen communiceren met de hersenen en omgekeerd stuurt een onrustig breind signalen naar de darmen. Maag- en/of darmenklachten kunnen dus ontstaan door angst, stress of depressie aangezien de hersenen en het gastro-intestinale systeem nauw verbonden zijn met elkaar.

Het belangrijk van een gezonde darmflora is veel groter dan we ons vaak realiseren. Ze doen namelijk meer dan alleen eten verteren. De bacteriën in de damren hebben een enorme invloed op zowel ons mentale- als fysieke welzijn. Wetenschappers hebben een duidelijk verband ontdekt tussen onze algehele gezondheid en de gezondheid van onze darmflora!

De darmen spelen een rol bij;
– het bepalen van je weerstand
– ondersteuning van je spijsvertering
– produceren van neurotransmitters (oa serotonine en dopamine)

Wat is happy juice?

Stel je voor, een baanbrekend product dat niet alleen je humeur een boost geeft, maar ook je darmgezondheid bevordert, je hersenkracht stimuleert, je dagen verrijkt met energie, je slaap verbetert, je geduld vergroot en je motivatie versterkt. Dat is de magische kracht van Happy Juice!

Happy Juice is geen gewoon supplement – het is een mix van drie krachtige
Amare-producten: MentaBiotics, Energy+ en EDGE.
Wanneer je deze samen inneemt, creëren ze een geweldig product die een opmerkelijke alles-in-één oplossing biedt voor jouw mentale gezondheid.

Dit fantastische product is al twee jaar lang een succes in Amerika en sinds de zomer van 2023 eindelijk beschikbaar in Europa. En het is geen verrassing dat het zo snel populair is geworden! Met talloze tevreden klanten die lovende recensies achterlaten, zijn de resultaten van Happy Juice overweldigend. Van hernieuwde energie tot verbeterde focus, het is echt de sleutel tot een gelukkiger en gezonder leven.

Het zorgt onder andere voor;
– lagere stresslevels / cortisol
– beter humeur
– betere slaap
– meer geluskgevoelens
– betere stoelgang
– hogere concentratie en beter geheugen
en nog veel meer!

Happy Juice is er écht voor jouw mentale welzijn!

Happy Juice bestaat uit 3 onderdelen

Menta Biotics

Combinatie van unieke soorten probiotica, prebiotica en fytobiotica. Helpt het lichaam op natuurlijke wijze neurotransmitters, serotonine en dopamine (gelukshormonen) te produceren, het immuunsysteem te stimuleren en de darm-hersenas te verbinden!

Edge

Geheel natuurlijke nootropic van mangoblad, lychee fruit en palmfruit die stemming, metabolisme en motivatie ondersteunt. Helpt bij focus en bestrijdt mentale vermoeidheid.

 

Energie+

Troepvrije energie, mentaal uithoudingsvermogen en motivatieboost zonder een crash. Gemaakt met guayuseblad, aziatische appel, franse druif en dennenschors.
Cafeïne vrij en bevat vitamine C.

10 signalen van hoge cortisol levels

10 tekenen van ongezonde darmen

Waarom je gaat houden van Happy Juice!

Happy Juice voor jouw mentale gezondheid!

happy juice voor mentale gezondheid
Make your mental health a priority,
You deserve it!

Bestellen? Dat is heel eenvoudig!

Ben je na het lezen enthousiast geworden en wil je bestellen? Dat kan heel eenvoudig, maar het is even goed om te weten hoe dit precies in zijn werk gaat.

Er zijn namelijk 2 manieren om te bestellen en dit dien je aan te geven tijdens het bestellen.

1. Eenmalige bestelling – je besteld het Happy Juice pakket éénmalig (3 potten) en je betaalt dan 181,96 inclusief verzendkosten.

2. Autoship – Happy Juice automatische levering. Vink de optie ‘autoship’ aan bij het bestellen en kies hoe vaak jij je levering wilt hebben, Eens per maand, per kwartaal etc. Bestellen met een autoship is voordeliger, hier betaal je 167,42 voor alle 3 de potten en spaar je ook punten voor gratis producten. Deze autoship is altijd aan te passen of op te zeggen. Je hebt dus geen bestelverplichting. Pas eenvoudig online aan wanneer en/of jij je volgende pakket wilt ontvangen.

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je jouw pakket binnen 3 tot 7 werkdagen!
Tevens ontvang je van mij, binnen 72 uur, meer informatie over het gebruik van de Happy Juice en hoe je dit het beste op kunt bouwen. Je kunt ook aansluiten bij de speciale facebookgroep voor klanten, voor extra tips, workshops, informatie en meer!

Let op: er is geregeld een aanbieding voor Happy Juice, mail, app of dm gerust om de laatste actie te ontdekken!

happy juice voor jou mentale gezondheid

Een aantal reviews op een rij

Sinds ik Happy Juice gebruik zit ik beter in mijn vel. Mijn hoofd is rustiger, ik ervaar echt veel minder stress, maar ook minder last van depressieve gevoelens. Mijn nachtrust is verbeterd, waar ik voorheen 4 uurtjes sliep, zijn dat er nu al gauw 7. Mijn huid is vele malen kalmer, minder eczeem klachten, ook de jeuk en schilfers op mijn hoofdhuid zijn weg.
Ik had na twee dagen al het idee dat ik me beter ging voelen, maar geloofde niet dat het zo snel kon. Toen op dag 3 voelde ik me nóg beter. Ik zit nu in mijn 4e week en dit is wat ik merk: ik slaap heerlijk, ben minder/niet prikkelbaar, ben een rustigere mama en voel me helder & energiek.
Ik ben Happy Juice gaan drinken omdat ik overspannen thuis zat. ik kon alleen maar huilen. Na een paar dagen merkte ik al verschil in hoe ik mij voelde. Ik kan meer hebben van de kinderen, en maak me minder druk. Ik voel me rustig en heb veel energie. Slapen was een drama, ik werd wel 10x per nacht wakker, nu slaap ik wel 5 a 6 uur aan een stuk, dat is echt een enorme verbetering. Als ik de happy juice vergeet dan merk ik dat snel aan mijn energie level en gemoedstoestand.
Ik gebruik Happy Juice pas vier dagen maar merk zeker al verschil in mijn energie. Ik ben een zwangere moeder die nog borstvoeding geeft aan een 9 manden oude baby en heb er nog één van 2 jaar rondrennen, dus ik ben uitgeput en overleef met bijna geen slaap dus dat wil nogal wat zeggen.
Vandaag dag 6. sinds gisteren voor mijn doen heel veel energie. Weet niet wat ik meemaak. Vandaag voor het eerst in 3 weken aan het werk, heb het lekker meegenomen.
Maar echt, hoe dan? Dat is wat ik me al de hele dag afvraag, na 3 dagen het roze drankje. Ik heb vandaag al zoveel energie. Ik heb in één dag eigenlijk alles gedaan waar ik al weken tegenop zag. Als dit zo doorgaat weet mijn gezin niet wat ze meemaken…
Vorige
Volgende

Brandpartner worden bij Amare

Als je een geweldig product ontdekt dat jouw leven aanzienlijk verbetert, wil je dat toch delen met de wereld? Dat is precies waarom ik besloot om brandpartner te worden van een fantastisch bedrijf dat Happy Juice aanbiedt. Het heeft mij enorm geholpen en ik besefte al snel dat ik anderen hiermee kon bijstaan!

Happy Juice, een product van Amare, de pionier in mentaal welzijn. Hun missie? Een welzijnsrevolutie ontketenen met meer mentale gezondheid wereldwijd. En dat is hard nodig, gezien de feiten. Meer dan 48% van de Nederlanders kampt met mentale problemen, en 9 op de 10 mensen ervaren dagelijks stress.

Sinds 1 juli 2023 is Happy Juice officieel verkrijgbaar in Europa. In de afgelopen vijf jaar is het in Amerika razend populair geworden vanwege zijn unieke werking en de talloze mensen die er baat bij hebben gehad. Happy Juice en de producten van Amare worden verkocht door onafhankelijke brandpartners. Voor mensen, door mensen.

Amare heeft als visie om iedereen te helpen bij het bereiken van mentale gezondheid, waarbij ze niet alleen lichamelijke en geestelijke aspecten, maar ook financiële gezondheid belangrijk vinden. Hun bedrijfsmodel, commissies en programma’s ondersteunen voornamelijk vrouwen om op al deze vlakken gezonder te worden. Geen zware verplichtingen of verborgen valkuilen. We willen stress verminderen, en risico’s nemen draagt daar niet aan bij, toch?!

Als het idee en het product je aanspreken, is het worden van een brandpartner ook iets voor jou! Wil je Happy Juice delen met je vrienden, volgers, kennissen of misschien in je praktijk? Aanmelden als brandpartner kost slechts eenmalig €35,09. Na aanmelding kun je Happy Juice bestellen, maar dat is niet verplicht. Je ontvangt dan je eigen referral link om te delen.

Ik bied alles wat je nodig hebt om een succesvolle online onderneming op te zetten. Denk aan coaching, workshops, materialen, afbeeldingen, challenges, informatie, en meer. Je wordt onderdeel van mijn Happy Juice-team en het bredere Nederlandse team. Ik sta klaar om je te begeleiden als je je via mij aanmeldt! Heb je vragen? Aarzel niet om ze te stellen. Ik plan graag een zoom call in om al je vragen te beantwoorden.

De voordelen op een rijtje:
– Slechts €35 als enige investering om je bedrijf te starten
– Nieuw in Europa, dus een compleet onverzadigde markt
– De vrijheid van een eigen bedrijf
– Begeleiding en coaching voor groei
– Werken waar en wanneer jij wil
– Geen groot netwerk vereist
– Carrière en ouderschap zijn perfect te combineren 😉
– Word onderdeel van een gemeenschap
– Geen risico’s, investeringen of kosten
– Niet verplicht om zelf te bestellen
– Geen voorraad, klantenservice en warehousing worden voor je gedaan

Ik verwelkom je graag in mijn team!!

Veel gestelde vragen

In verband met de opbouwperiode zul je met je eerste Happy Juice pakket ongeveer 2 maanden doen. Wanneer je eenmaal op de volledig dosis zit van 1 schepje per supplement per dag, dan doe je er ongeveer 1 maand mee.

Dat is per persoon heel verschillend en heeft met verschillende factoren te maken. Waaronder je algehele gezondheid, je darmgezondheid, de mate waarin je medicatie heb gehad in de afgelopen jaren, etc. Qua energie en bijvoorbeeld beter slapen kan het zijn dat je al snel verbeteringen merkt.

Persoonlijk vind ik het een soort ranja. Het heeft een lichte watermeloen smaak. Tevens is de sterkte aan te passen naar smaak door extra water toe te voegen.

Het idee is dat jij je darmen weer zo sterk maakt dat je lichaam het daarna weer zelf aan kan. Dan kan je dus stoppen of eventueel de dosering aanpassen. Al zijn er veel fans die niet meer zonder willen!

Er zijn geen officiele bijwerkingen, wel gaat je lichaam in een lichte detox. Het kan zijn dat je darmen daar in het begin wel écht even aan moeten wennen. Dus soms voel je je eerst even iets minder, en daarna stukken beter. Je zult merken dat je waarschijnlijk in het begin ook de wc wat vaker moet opzoeken 😉

Jaa dat kan zeker, geen enkel probleem. Er zijn juist veel moeders (to be) die het inzetten en merken dat hun kindje ook minder last van de stoelgang krijgt.

Bij voorkeur in de ochtend op een nog nuchtere maag. Echter is het geen probleem als dit niet lukt. Het kan in principe op elk moment van de dag.

Na je bestelling duurt het 5 tot 7 werkdagen voordat je het hebt. In veel gevallen heb je het al in3 dagen, maar dat ligt helemaal aan de bezorgdienst uiteraard.

Nee absoluut niet, maar het mag wel natuurlijk! Als jij je autoship hebt aangezet, komt het automatisch jouw kant op!

Contact opnemen

Heb je een vraag of opmerking?
Neem contact met me op via één van de volgende kanalen!

Tel: 06-13268159
Mail: info@komweertotrust.nl
Contact formulier –> klik hier!