Helaas....

De aanbieding voor ‘weg met pms’ is verlopen. 

Herken je een aantal van deze punten?

Wat ga je bereiken met deze cursus?

Track jouw flow, like a pro!

Jouw investering;
€57

Deze cursus is voor..

Deze cursus is niet voor..

Samengevat

Reviews

Tina Penning

Er is een wereld voor mij open gegaan. Zo logisch dat alles in fases komt en gaat. Belachelijk dat dit niet in een biologie boek staat. Ik raad dit aan, aan alle vrouwen over de hele wereld. Ik heb 2 dochters en dit gaat dé informatie worden die ik hun ga meegeven over wat menstrueren is en hoe je hier mee om gaat. Het was fantastisch om naar Kirsten haar enthousiasme te kijken en te luisteren. Bedankt dat jij er bent. Jouw missie is zo ontzettend belangrijk! En wat betreft de prijs, die heb ik er zeker voor over!

Annemijn Scheen

Ik was benieuwd of ik nieuwe dingen zou gaan leren over mijn cyclus en vooral wat dat dan zou zijn. Ik heb absoluut nieuwe, duidelijke inzichten gekregen en ik vond de bonustips super waardevol. Ik raad dit aan, aan iedere vrouw die meer wil leren over haar lichaam en de daarbij horende cyclus. Een fijne cursus om te volgen!

Anoniem

Ik heb het idee dat die eeuwenoude wijze info is die we als vrouw vroeger wisten door het contact met andere vrouwen. Bedankt voor deze geweldige info wijze vrouw!

 

Amber Orsel

Ik twijfelde of deze cursus op dit moment iets voor mij zou kunnen betekenen. Ik ben onlangs gestopt met de pil (13 jaar geslikt) die mij hielp bij mijn PMS klachten en het voelt alsof ik nog aan het ‘ontpillen’ ben. Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik de cursus heb gevolgd. Ik ben me meer bewust van hoe de cyclus precies in elkaar zit en hoe ik voor mezelf kan gaan kijken waar ik zit. Zo kan ik voor mezelf veel beter gaan kijken wat ik nou precies nodig heb en kan ik mijn eigen lichaam (en humeur) beter gaan leren begrijpen.

Ik zou het aan iedere vrouw aanbevelen, jong of oud. Dit is iets wat niet op school wordt verteld. Daar wordt er over dit onderwerp te weinig informatie gegeven waardoor jonge meisjes aan hun lot worden overgelaten en het erover praten nog steeds taboe is. Een vrouw is zoveel meer dan alleen een product van de natuur om voort te planten, er komt zoveel meer bij kijken. Het taboe om erover te praten en symptomen met elkaar vergelijken neemt Kirsten compleet weg. In mijn reis naar het beter naar mijn eigen lichaam kijken en te ontpillen, ben ik blij dat ik Kirsten ben tegengekomen!

Veel gestelde vragen

De cursus bestaat uit 9 video’s die maximaal 10 minuten per keer duren. Je hebt ook onbeperkt toegang tot de leeromgeving, dus je kunt het kijken wanneer het jou uitkomt.

Als je de betaling hebt afgerond, ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens voor de leeromgeving. Hiermee kan je direct starten met de cursus. Hier vind je ook de online leeromgeving en alle bijbehorende documenten.

Ja zeker, gedurende de cursus leg ik precies uit, hoe jij aan de slag kunt met je cyclus als je één van deze producten gebruikt.

Veel vrouwen denken dat deze cursus wellicht niks voor hun is, omdat het een stukje kennis is die we nooit eerder geleerd hebben. Voor sommige is het zelfs taboe. Ik bied je een veilige omgeving aan, waar je in alle rust en op je eigen tempo de informatie tot je kunt nemen. Ik beloof je…dit is ook iets voor jouw als je een vrouw bent.

Ik krijg niet voor niks bij bijna elke review te horen dat ze de informatie veel eerder hadden willen weten en dat het een must is voor elke vrouw! Dus ook voor jou!

Niets geleerd = geld terug!

Hi, ik ben Kirsten

Ik ben Kirsten, cyclus coach!

Ik help vrouwen om hun eigen lichaam beter te begrijpen door ze alles te leren over de vrouwelijke cyclus. Ik geloof namelijk dat je hiermee kunt samenwerken in plaats van dat het jouw tegenwerkt! Door samen te werken met jouw lichaam, ervaar je meer rust, energie en zelfliefde…..en uiteraard, geen pms klachten meer!