In de media
&
samenwerkingen

Wil je nog meer leren over je cyclus of weten via welke platformen je nog meer informatie kunt vinden? Dan zit je hier goed!

Ontdek de podcast,
Leer via growthcircle
Of lees de laatste blogs!

See you there!

Dé podcast voor vrouwen!

Sinds november 2020 heb ik mijn eigen podcast! Hoe te gek is dat?
Meerdere keren per maand probeer ik jou via een korte, maar informatie podcast een betere kijk te geven op jouw cyclus. We bespreken allerlei onderwerpen. Denk aan je hormonen, seks, relaties, de beste manier om te sporten én heel veel over een gezonde lifestyle. Super fijn om naar te luisteren tijdens een heerlijke wandeling of in de auto!

Blogs voor Feminien.com

Ik vind het zo’n enorme eer om als één van de gastbloggers te werken voor feminien.com. Ook wel hét online magazine over wellness en gezondheid voor vrouwen! Geregeld kan je hier nieuwe blogs vanuit mijn kant lezen! Via onderstaande link, kom je bij al mijn artikelen uit!

Growth Circle App

Via de growth circle app kan jij voor een lage prijs, echt een goede start maken met persoonlijke ontwikkeling! Op dit platform vind je cursussen van héél véél verschillende vrouwelijke coaches. Je kunt hier elke cursus die je maar wilt volgen en zo op een gemakkelijke manier jouw persoonlijke ontwikkeling next level krijgen! Kijk ook eens bij mijn eigen cursus~!

Samenwerkingen

 

Ik vind het super leuk om samen met andere vrouwelijke ondernemers samen te werken. Daarom vind je in mijn webshop en andere samenwerkingen vooral vrouwen voorbij komen!

Ook interesse om samen te werken?

De lekkerste verse thee!

Ik ben dol op thee en drink het stiekem de hele dag door. Sinds ik weet hoeveel stukjes microplastic er in een gemiddeld theezakje zitten en sinds ik weet hoe slecht dat voor je hormonen is, drink ik vooral verse thee. Ik gun mezelf echt heerlijke kopjes om mijn dag goed te beginnen of om die juist relaxed af te sluiten. Ik ben daarom wederverkopen van Yourdailyeacup!

House of Bracelets

House of Bracelets ontwerpt de mooiste armbandjes voor vrouwen! Elk stuk met de hand gemaakt en vol liefde. Speciaal voor komweertotrust maakt zij armbanden met maansteen en goudsteen. Beide edelstenen staan bekend om de vrouwelijke energie en de vrouwelijke cyclus te ondersteunen. Perfect als je zwanger probeert te worden, meer behoefte hebt aan een regelmatige cyclus en voor de liefde voor het vrouw zijn!