Cursus Leven met je FLOW

De instagramcursus ‘Leven met je flow’ is er voor iedereen die wil leren hoe je jouw cyclus voor je kunt laten werken! 

Zes weken lang ontvang jij dagelijks informatie die je meer rust, energie en liefde voor jezelf gaan opleveren. Op die manier heb je na zes weken alle informatie tot je beschikking die je nodig hebt om te gaan leven naar jouw flow.

De cursus duurt zes weken in totaal, maar je hebt twaalf weken de tijd om alles op je gemak terug te kijken of nog eens door te nemen!

Wat kun je verwachten?
– 6 weken lang dagelijkse ideo’s vol informatie
– wekelijkse bonussen
– dagelijkse begeleiding bij jouw flow..
– dagelijkse inspiratie via stories
– Live Q&A sessie
– E-book met meer dan 70 pagina’s aan informatie, inspiratie en recepten
– Extra bonussen…

Nieuwste startdatum: 19 oktober 2020

Yessss 19 oktober starten we weer met een nieuwe groep geweldige vrouwen en jij kan daarbij zijn! Schrijf je voor de cursus via onderstaande link en krijg direct toegang tot het account!

De eerste filmpjes staan al voor je klaar, zodat je 19 oktober direct kunt starten met het implementeren van alle kennis uit de cursus!

Reviews

Ik ben erg blij met de cursus! Het gaat rustig en met een paar minuten per dag ben je er al! Ik heb het gelijk toegepast bij de eerste winter die eraan kwam en heb echt een mega fijne week zonder zorgen gehad!

Malou Mesman

Wat een top cursus!  Ik heb zoveel geleerd over hoe ik mijn lichaam kan helpen door een paar kleine  dingen te veranderen en naar mijn lichaam te luisteren.

Een ‘must have’ voor elke vrouw.

Stephanie Regan

Een hele fijn cursus die je de rest van je leven kunt gebruiken. Ik omarm mezelf nu veel meer en doe hetgeen wat nodig is per fase om uiteindelijk meer energie te hebben gedurende de maand!

Sara Masotto

Ik had me voor deze cursus opgegeven, omdat ik erg veel last heb van PMS klachten. Na de eerste maand waren de klachten al beduidend minder!

Ik kan het iedereen aanbevelen!

Marianne Bosschaart

Een hele fijn cursus die je de rest van je leven kunt gebruiken.  Deze cursus zorgt ervoor dat je meer respect krijgt voor je hormoonbalans, lichaam, seksuele behoeften, voeding en je cyclus.

Ik omarm mezelf nu veel meer en doe hetgeen wat nodig is per fase om uiteindelijk meer energie te hebben gedurende de maand!

Sara Masotto

Ik had me voor deze cursus opgegeven, omdat ik erg veel last heb van PMS klachten. Na de eerste maand waren de klachten al beduidend minder!

Ik kan het iedereen aanbevelen!

Marianne Bosschaart

Interessante artikelen over dit onderwerp

Ontvang nu de GRATIS cyclustracker!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg direct de gratis cyclustracker opgestuurd!