One day retreat - zondag 10 december

Herken je dit?

Je gaat dagelijks naar je werk en als dat niet zo is, dan ben je thuis bezig met het huishouden. Wassen, strijken, koken, de kinderen aankleden, wegbrengen en ook alle sportactiviteiten zijn nog maar het begin. Je probeert ook tijd voor jezelf te maken in alle drukte, maar je moet eigenlijk ook nog naar de sportschool, de verjaardag van de vriend van je partner en de rest van de familie verwacht je ook nog regelmatig te zien. Gelukkig heb je af en toe vakantie…maar van die vakantie heb je de eerste week nodig om uberhaupt een beetje rustiger aan te kunnen doen.

Zucht….

Het is tijd om hier toch echt iets mee te doen. Het is tijd dat je echt even kunt connecten met jezelf. Dat je weer mag voelen, mag gaan zakken eventueel dingen die jou niet meer dienen los te laten.

En dat kan, op 10 december!

Lees snel verder voor meer info. Wacht niet te lang!
De pre-sale loopt tot 15 novemberen er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar!

retreat2023

Locatie: Leefstijlcentrum Breda
Graaf Hendrik III plein 30, Breda

Het one day retreat staat helemaal in het teken van zelfliefde en écht een complete dag voor jezelf. Jij gaat gagarandeert met meer rust en zelfliefde naar huis. 

En niet alleen zelfliefde…..ook rust!

Stilte in je hoofd
Meer rust in je lijf
Focus op jou!

En wat je aan het einde van de dag mee naar huis neemt, gaat ervoor zorgen dat je dit gevoel ook thuis weer kunt voelen. Zodat je écht vaker voor jezelf durft te kiezen en dus meer rust in je lijf kunt ervaren!

Wat gaan we allemaal doen?
We starten om 09.30 uur met het ontvangst en een korte kennismaking.
Vervolgens gaan we eerst zakken in onze vrouwelijke energie en naar binnen keren. Naar jouw lijf, naar jouw veilige plek, naar jou! Aan de hand van een meditatie gaan we werken aan jouw beeld van zelfliefde terwijl ondertussen jouw lichaam al lekker rustig kan worden!

Als jouw beeld helder is van zelfliefde en je bepaalde keuzes hebt gemaakt gaan we die kracht bij zetten door het creeëren van een visionboard, heerlijk in alle rust met liters Moon Flow thee uiteraard. Na een overheerlijke lunch neem in je nog mee in een les yoga en daarna komt de ademsessie!

 


Tijd voor jezelf moet je maken,
het is niet iets wat je opeens overkomt!

Ademsessie
Wist jij dat je maar 20 tot 30% van je longcapaciteit benut?
En dat je gemiddeldc 21.000 keer per dag ademhaalt?

Ademhaling is super belangrijk voor ons en kan ook zoveel verschil maken in hoe jij je voelt en hoe jij slaapt. Tijdens de ademsessie nemen ademcoach Annemijn en ik je samen mee in een geweldige reis van de ademhaling. We gaan jouw beeld en visie over zelfliefde kracht bij zetten door de verbonden ademhaling te gebruiken. Hiermee gaan we alle oude sh*t loslaten en zo maken we meer ruimte in het lichaam voor positiviteit, zelfliefde en rust. Het resultaat? Een super ontspannen gevoel achteraf, een boost voor je hormonen en nog meer liefde voor jezelf!

Klinkt dit spannend?
Geen zorgen, iedereen kan dit. Je hoeft alleen maar te kunnen ademhalen en dat je kan je want anders zat je dit nu niet te lezen! Wij begeleiden je er helemaal doorheen.

Emoties loslaten, klinkt heftig!
Jaaa is misschien een beetje waar. Maar wist je dat je alles op slaat in je lijf? Zelfs als je een keer schrikt omdat er een kat voor je auto springt. Ook al gebeurt er niks ergs (de kat leeft nog yeah), de schrik blijft toch in je lijf. En stel je eens voor hoeveel van die kleine momenten er in je lijf zitten? Dat zorgt voor pijnlijke klachten, voor stress en vooral een disbalans in je lijf. En wij gaan door de ademhaling in te zetten, al deze kleine blokkades oplossen. Trust me, het is magisch!!


Een NEE tegen een ander, is een JA tegen jezelf!

Voor het retreat;

Na het retreat;

Veel gestelde vragen

Yesss iedereen kan mee doen. Zowel met de ademsessie, de yoga en de meditaties. Iedereen kan dit!

Ik begrijp het heel goed. Mijn eerste keer vond ik ook zo spannend, maar ik ben nog steeds blij dat ik het ben gaan doen. Want elke ervaring voor jezelf is er eentje die niemand van je afpakt. En bijna iedereen komt alleen. Dus je bent niet de enige en ik ga ervoor zorgen dat niemand zich alleen voelt.

Yesss ook tijdens je zwangerschap kan je alles mee doen wat op het programma staat!

Heb je bijvoorbeeld last van hyperventilatie, dan kan je gewoon mee doen. Maar geef het van te voren even aan.

Heb je last van psychische klachten, epileptische aanvallen of gebruik je zware medicijnen? Dan kan je mee doen, maar we willen dit graag ruim van te voren weten.

Twijfel je? Neem even contact op!


Jaa dat kan zeker. Daar wordt rekening mee gehouden.

Ja dat kan zeker! 

retreat2023