Live retreat - 2023

Herken je dit?

Je gaat dagelijks naar je werk en als dat niet zo is, dan ben je thuis bezig met het huishouden. Wassen, strijken, koken is nog maar het begin. Je probeert ook tijd voor jezelf te maken in alle drukte, maar je moet eigenlijk ook nog naar de sportschool, de verjaardag van de vriend van je partner en de rest van de familie verwacht je ook nog regelmatig te zien. Gelukkig heb je af en toe vakantie…maar van die vakantie heb je de eerste week nodig om uberhaupt een beetje rustiger aan te kunnen doen.

Zucht….

Het is tijd om hier toch echt iets mee te doen. Het is tijd dat je echt even kunt connecten met jezelf. Dat je weer mag voelen, mag gaan zakken eventueel dingen die jou niet meer dienen los te laten.

En dat kan, op 9 en 10 december!

Lees snel verder voor meer info. Wacht niet te lang!
De pre-sale loopt tot 30 september en er zijn slechts 10 plekken beschikbaar!

retreat2023

Locatie: Leefstijlcentrum Bred

Het kom weer tot rust retreat staat helemaal in het teken van zelfliefde en écht een complete dag of weekend voor jezelf. Of je nou één of twee dagen aansluit, jij gaat gagarandeert met meer rust en zelfliefde naar huis. Er is op zaterdag een fantastisch programma van 08.30 tot 18.30 inclusief heerlijke lunch en uiteraard onbeperkt Moon Flow thee! En als je wilt kan je zondag ook nog aansluiten voor een kleine meerprijs! Laat ik eerst even uitleggen wat we gaan doen op zaterdag!

Cacaoceremonie
Één van de meest geweldige dingen waar ik super enthousiast over ben is de cacaoceremonie die gaat plaats vinden. Cacaoceremonies die helpen om je hart open te stellen en dingen binnen jezelf aan te kijken of los te laten. Elke ceremonie is anders en iedereen ervaart andere dingen. Wat iedereen gemeen heeft, is dat je er met een intentie in mag gaan en dan de cacao haar werk mag laten doen. En trust me…het is magisch! Klik hier om mijn podcast over mijn ervaring met cacao te luisteren.

Één van de beste ceremonies die ik heb meegemaakt is van Josje. In 3 uur tijd drink je niet alleen cacao, maar word je begeleid in een mooie reis met muziek, geur en ondersteuning. Deze unieke combinatie maakte het zó speciaal voor mij, dat ik het retreat alleen door wilde laten gaan, als Josje de cacaoceremonie kwam doen. Daarom ben ik ook zó onwijs blij dat ze er 9 december bij is om jou dit ook te laten ervaren! MAGISCH!

 


Tijd voor jezelf moet je maken,
het is niet iets wat je opeens overkomt!

Lunch
Na een ochtend met cacao doorgebracht te hebben heb je even de tijd om alles te integreren en vervolgens gaan we heerlijk lunchen. Genoeg keuze voor iedereen!

Yin Yoga
Yin yoga staat bekend om haar ontspannende werking omdat je bepaalde houdingen lang vast houdt waardoor je echt in je lijf kunt zakken. Yogadocent Britt geeft je een ontspannen les, waar je heerlijk de focus op je eigen lichaam kunt houden.

Baarmoedermeditatie & vrouwencirkel
Delen is één van de krachtigste vormen van helen. Vrouwen doen dit al jaren lang en het blijft bijzonder. We starter met een baarmoedermeditatie en vervolgens kan iedereen delen wat hij/zij wil in de vrouwencirkel. Kaartjes trekken, kopje thee en met elkaar verbinden. Doe je ook mee?

Workshop ademhaling
We sluiten de dag af met een uitgebreide workshop over de kracht van ademhalen. Het is geen ademsessie, maar echt een workshop waar we diverse manieren van ademen gaan bespreken en ervaren. Je gaat naar huis met nieuwe tools om beter te ademen en sneller tot rust te kunnen komen!

Tussen 18.30 en 19.00 uur zal de live dag afgelopen zijn en kan je lekker naar huis of nog meer rust pakken in een fijn hotel.

Maar wacht….je kan ook zondag nog next level gaan!


Een NEE tegen een ander, is een JA tegen jezelf!

Extra retreat dag op zondag!

Tijdens het event van januari was er veel vraag naar een langer retreat zodat je écht even de boel de boel kunt laten en nog wat langer kunt voelen wat er van binnen speelt.

Daarom kan je dit jaar het event verlengen met een dag, tegen een kleine meerprijs!

Op zondag starten we gezamelijk met een visualisatie over de liefde voor jezelf. Waar sta je nu, en waar wil je naartoe? Om die visualisatie krachtiger te maken, gaan we daarna een visionboard maken. Zodat je ook na dit weekend jezelf eraan kunt herinneren wat zelfliefde voor jou betekent en dat je dit vaker mag gaan toevoegen in je leven.

Na de lunch ga ik je kennis laten maken met stoelyoga een hele fijne vorm van yoga die je gemakkelijk thuis of op je werk kunt uitvoeren. Het is echt heerliljk erg fijn. Aan het einde hebben we nog de tijd om te delen en helen tijdens een afsluitende vrouwencirkel

Let op; deze dag gaat door vanaf 3 aanmeldingen.

Veel gestelde vragen

Yesss iedereen kan mee doen. Zowel met de cacaoceremonie, de yoga en de rest.

Ik begrijp het heel goed. Mijn eerste keer vond ik ook zo spannend, maar ik ben nog steeds blij dat ik het ben gaan doen. Want elke ervaring voor jezelf is er eentje die niemand van je afpakt. En bijna iedereen komt alleen. Dus je bent niet de enige en ik ga ervoor zorgen dat niemand zich alleen voelt.

Ja, dat is geen probleem. We werken met pure Cacao en daar zitten dus geen melkproducten in verwerkt.
Verder wordt de Cacao bereid met kruidenthee en een beetje plantaardige melk

Ja, je kunt meedoen als je zwanger bent. Het advies is om dan iets minder Cacao te drinken, bijvoorbeeld een half kopje. Cacao heeft een licht stimulerende werking, net zoals koffie. 

Het enige waar we rekening mee moeten houden is anti-depressiva. Gebruik je antidepressiva met de werkende stof SSRI? Dan is het geen probleem!

Jaa dat kan zeker. Daar wordt rekening mee gehouden.

Ja dat kan zeker! 

retreat2023