KOM WEER TOT RUST
hét online magazine voor vrouwen!
Coming soon....

Door vrouwen, voor vrouwen!

Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren en te motiveren om echt aandacht aan zichzelf te geven. Of dit nou is door meer rust te pakken, vaker nee te zeggen, zich te blijven ontwikkelen of door meer kennis te krijgen over hun eigen lichaam. Hoe maakt niet uit, als het maar gebeurt.

Woman supporting woman door onze kennis te delen, liefde voor elkaar te uiten en vooral taboes bespreekbaar te maken! We bezitten zoveel kennis, laten we die kennis aan elkaar doorgeven en elkaar verder helpen.

Daarom kan je binnenkort dit geweldige magazine in je mailbox verwachten. Helemaal gratis en bomvol inspiratie en tips! 

Schrijf je alvast in voor de maillijst en krijg hem als eerste in je mailbox.

Schrijf je in voor het magazine!

* indicates required

Mee werken aan het magazine?

Kennis delen

Ik wil met dit magazine zoveel mogelijk vrouwen een podium geven om hun kennis te delen met andere vrouwen. Daarom ben ik altijd op zoek naar dames die artikelen willen schrijven, tips willen delen, taboes willen doorbreken of de lezers iets willen aanbieden waarmee ze aan de slag kunnen. Klinkt dit iets voor jou? Neem dan contact met mij op!

Het kan een eenmalige bijdrage zijn, een terugkerende column of iets heel anders. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Bedrijven/ samenwerkingen

Wil jij als bedrijf of als zpp-er de wereld een stukje mooier maken en zeker voor alle vrouwen op deze wereld? Dan is ook dit magazine dé plek om vrouwen te bereiken. Ik sta open voor interviews, het testen van producten met reviews, advertenties en nog veel meer!

Neem gerust contact met mij op als je wilt kijken hoe we elkaar een stap verder kunnen helpen voor alle vrouwen op deze wereld!