Eindelijk, flow food!

Een cursus speciaal voor vrouwen!

Een cursus over voeding die jouw vrouwelijke (hormonale) cyclus gaat helpen om het beste uit jezelf te halen én optimaal voor je lichaam te zorgen!

Het is niet altijd even makkelijk
Dames, laten we eerlijk zijn. We weten allemaal dat gezonde voeding ontzettend belangrijk is en vaak streven we hier ook naar. Maar wat is het ongelofelijk moeilijk om die lifestyle vol te blijven houden.

Herkenbaar?
Misschien herken je jezelf wel in sommige dingen die ik omschrijf, in mijn verhaal onderaan de pagina. Die behoefte die je hebt, aan een gezonde lifestyle, maar de moeite die het soms kost. De ene week gaat het je met gemak af en voel je je geweldig en een week later vind je jezelf op de bank met een glas wijn en een zak chips! Op dat moment heerlijk, maar de dag daarna ben je toch weer teleurgesteld in jezelf. Misschien zelfs gefrustreerd….want waarom lukt het andere mensen wel en jou nou niet? Alle remmen mogen even los tijdens je menstruatie, want de week daarna pak je het wel weer op! Echter, is dat oppakken ook maar van korte duur….

En dat vier keer in de week sporten dat van je wordt verwacht? Andere mensen krijgen er altijd maar energie van, maar bij jou kost het heel vaak ook energie! Hoezo je voelt je daarna super goed? Je bent daarna bek af en hoe voelt alsof je nooit echt uitgerust bent!

Dames….

I FEEL YOU….

En ik ga je helpen! Speciaal voor alle vrouwen die hun lichaam willen leren begrijpen en die behoefte hebben aan een lifestyle die wél vol te houden is, heb ik de masterclass FLOW FOOD gemaakt. In enkele weken tijd, leer je hoe jij jouw hormonen in balans kunt krijgen en houden zodat eetbuien, moodswings en PMS klachten verleden tijd zijn!

 

Herken jij jezelf in het volgende?

Wat nou als ik je vertel dat...

….ook jij hiermee aan de slag kunt en er een geweldig resultaat uit kunt halen? Ik heb de masterclass zó gemaakt, dat jij precies snapt wat je lichaam nodig heeft, en daar direct mee aan de slag kunt. Geen ingewikkelde caloriën tellen of leven op een blaadje sla. Nee ik vertel je in deze masterclass precies wat je lichaam nodig heeft, gedurende de verschillende fases van je cyclus!

"Eat food as your medicine, otherwise you have to eat medicine as your food"

Steve Jobs

Na de masterclass weet jij hoe...

Masterclass Flow Food

Wat ga je leren tijdens de masterclass? 
– Werking van onze hormonen & cyclus
– De verschillende seizoenen van je cyclus
– Basis uitleg gezonde voeding + insuline
– Beste voeding per seizoen uitgelegd
– Bonus: zaden & pitten
– Bonus: drinken voor je cyclus
– Bonus: supplementen voor vrouwen

Wat zit er allemaal in de masterclass?
– Online toegang tot leeromgeving
– Uitgebreid e-book met alle informatie 
– Meer dan 50 recepten
– Week + maandplanner
– Cyclus tracker
– Toegang tot de facebook community