Eindelijk, flow food!

Een masterclass speciaal voor vrouwen!

Een masterclass voeding die jouw vrouwelijke (hormonale) cyclus gaat helpen om het beste uit jezelf te halen én optimaal voor je lichaam te zorgen!

Het is niet altijd even makkelijk
Dames, laten we eerlijk zijn. We weten allemaal dat gezonde voeding ontzettend belangrijk is en vaak streven we hier ook naar. Maar wat is het ongelofelijk moeilijk om die lifestyle vol te blijven houden.

Herkenbaar?
Misschien herken je jezelf wel in sommige dingen die ik omschrijf, in mijn verhaal onderaan de pagina. Die behoefte die je hebt, aan een gezonde lifestyle, maar de moeite die het soms kost. De ene week gaat het je met gemak af en voel je je geweldig en een week later vind je jezelf op de bank met een glas wijn en een zak chips! Op dat moment heerlijk, maar de dag daarna ben je toch weer teleurgesteld in jezelf. Misschien zelfs gefrustreerd….want waarom lukt het andere mensen wel en jou nou niet? Alle remmen mogen even los tijdens je menstruatie, want de week daarna pak je het wel weer op! Echter, is dat oppakken ook maar van korte duur….

En dat vier keer in de week sporten dat van je wordt verwacht? Andere mensen krijgen er altijd maar energie van, maar bij jou kost het heel vaak ook energie! Hoezo je voelt je daarna super goed? Je bent daarna bek af en hoe voelt alsof je nooit echt uitgerust bent!

Dames….

I FEEL YOU….

En ik ga je helpen! Speciaal voor alle vrouwen die hun lichaam willen leren begrijpen en die behoefte hebben aan een lifestyle die wél vol te houden is, heb ik de masterclass FLOW FOOD gemaakt. In enkele weken tijd, leer je hoe jij jouw hormonen in balans kunt krijgen en houden zodat eetbuien, moodswings en PMS klachten verleden tijd zijn!

 

Herken jij jezelf in het volgende?

Wat nou als ik je vertel dat...

….ook jij hiermee aan de slag kunt en er een geweldig resultaat uit kunt halen? Ik heb de masterclass zó gemaakt, dat jij precies snapt wat je lichaam nodig heeft, en daar direct mee aan de slag kunt. Geen ingewikkelde caloriën tellen of leven op een blaadje sla. Nee ik vertel je in deze masterclass precies wat je lichaam nodig heeft, gedurende de verschillende fases van je cyclus!

"Eat food as your medicine, otherwise you have to eat medicine as your food"

Steve Jobs

Na de masterclass weet jij hoe...

Masterclass Flow Food - start 7 december

Wat ga je leren tijdens de masterclass? 
– Werking van onze hormonen & cyclus
– De verschillende seizoenen van je cyclus
– Basis uitleg gezonde voeding + insuline
– Beste voeding per seizoen uitgelegd
– Bonus: zaden & pitten
– Bonus: drinken voor je cyclus
– Bonus: supplementen voor vrouwen

Wat zit er allemaal in de masterclass?
– Online toegang tot leeromgeving
– Wekelijks nieuwe content via video
– Live Q&E via zoom
– Uitgebreid e-book met alle informatie 
– Meer dan 50 recepten
– Week + maandplanner

Get your ticket!

7 december 2020 gaan we starten met de masterclass en ik kan echt niet wachten om jou alles te leren wat betreft voeding! 

De masterclass zal plaatsvinden in je online leeromgeving. Daar vind je wekelijks nieuwe video’s met alle informatie, alle e-books en nog meer verrassingen! We sluiten gezamenlijk af met een LIVE Q&A zodat je na de cursus alles weet wat je zou moeten weten!

 

 

Verdien je investering terug!

Schrijf je in vóór 5 december en krijg de kans om je eigen investering weer terug te verdienen via het partnerprogramma!

Na aanmelding ontvang je een persoonlijke code waarmee andere mensen zich kunnen aanmelden voor het programma. Bij elke aanmelding via jouw unieke code, ontvang jij 25% van je investering terug!

Iedereen die zich aanmeld met jouw code ontvangt direct 10% korting. Win win voor iedereen! 

Aanmelden kan

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Hi mooie vrouw, 

Ik neem je graag even mee in mijn verhaal van een paar jaar geleden. Na een aantal mooie, feestende studenten jaren, was het tijd om een beetje serieuzer door het leven te gaan en om beter voor mezelf te gaan zorgen. Ik was me bewust van het feit dat het belangrijk is om een gezonde levensstijl te hebben. Ik begon met vaker sporten, leerde van alles over gezonde voeding en ging aan de bak!

Maanden, misschien wel jaren lang, heb ik bewust gegeten, ben ik vaak gaan sporten en liet ik de feestjes achterwegen. Waarom? Ik had een bepaald beeld van mezelf in mijn hoofd en daarvoor moesten er heel wat kilo’s af! Echter na enkele weken deze lifestyle te leven, merkte ik al dat het eigenlijk niet tot nauwelijks voor mij werkte. Ik viel amper af, was enorm vaak chagrijnig, altijd moe en vooral erg ontevreden met mezelf. Waarom lukt het maar niet?!

Gedurende deze periode kwam ik erachter dat ik echt verschil merkte tussen mijn honger en energie niveau van week tot week. Zo frustreerde het me enorm dat ik soms dagen amper trek had en andere dagen elke vijf minuten naar de klok keek om te checken of het alweer tijd was voor mijn volgende maaltijd. Hoe kan het dat ondanks de groene smoothies, maaltijden vol groente en de proteine repen, ik soms een soort ontembaar honger leek te hebben? Ondanks alle goede voorbereiding, had ik op de dagen dat ik naar de klok keek toch vaak een eetbui waar ik alles at waar ik zin in had op dat moment. Grrrr…

Ik begreep er niks van en gooide vaak de handdoek maar weer in de ring. Ik dacht dat het aan mij lag en dat ik gewoon niet genoeg discipline op kon brengen om een gezonde lifestyle te onderhouden. Ik dacht ook dat het daardoor normaal was dat ik maandelijks last had van eetbuien, enorme moodswings, pijn tijdens het vrijen en buikkrampen tijdens de ‘tijd van maand’. Mijn lichaam was in mijn hoofd nou eenmaal een beetje anders dan anderen en daar had ik maar mee te leven! 

Totdat er iets nieuws op mijn pad kwam…de wereld van de vrouwelijke cyclus en bijbehorende hormonen. Alles wat ik daarover geleerd heb, heeft mijn leven 1000% veranderd. Ik begrijp mezelf beter. Ik weet waar de honger vandaan komt en hoe ik die kan voorkomen. Ik heb geen moodswings meer en voel me echt goed in mijn eigen lichaam. Ik ben nu gelukkiger dan ooit, tevreden met mezelf en veel minder streng voor mezelf. 

Onze cyclus en de bijbehorende hormonen staan in direct contact met voeding. Sterker nog, voeding is jouw medicijn. Uiteraard komt er meer dan alleen voeding kijken bij je hormoon balans, maar eten vóór je cyclus is iets waar je direct resultaat van voelt!

Weg met je PMS klachten!
Liefde voor je eigen lichaam!
Een gezonde en happy lifestyle!

Ik wil je daarom graag leren, hoe JIJ ook dit resultaat kunt bereiken. Doe mee met de masterclass en geniet van een relaxte, ontspannen en pms vrije cyclus!