pms

PMS is écht vervelend, wellicht herken je dit?

Er wordt ons verteld dat deze pms symptomen normaal zijn bij vrouwen richting de ’tijd van de maand’ en dat we er maar mee moeten leren leven. Dat hoort er nou eenmaal bij als je een baarmoeder hebt. Toch?

Excuse my language, maar laat ik het zo zeggen….

B*llshit, niet waar, het hoort er niet bij!

Je weet niet waar te starten...

Als je heel eerlijk naar jezelf bent, wist je misschien wel ergens diep van binnen dat het niet normaal is, en je wilt er ook zó graag vanaf. Maar waar moet je in godsnaam beginnen? Als je google om hulp vraagt, dan zie je door de bomen het bos niet meer en word je van het kastje naar de muur gestuurd. Resultaat jouw handdoek in de ring en dan maar een extra ibuprofen volgende maand.

Lieve vrouw, het kan ook anders….

Vrij eenvoudig zelfs, je moet alleen weten hoe jouw menstruatiecyclus werkt en hoe je jouw lichaam kan ondersteunen om de bijbehorende hormonen optimaal te ondersteunen.

Hoe zou je leven zijn zonder PMS?

Als we alle dagen dat we menstrueren bij elkaar optellen komen we uit op bijna 10 jaar van ons leven. Dat is ontzettend veel…

Denk je eens in…

Hoe zou jouw leven verbeteren als je die 10 jaar, zónder al die klachten zou doorbrengen?

Hoe zou het zijn als jij…..

pms klachten verminderen

Masterclass weg met pms!

In de masterclass weg met pms neem ik mee aan de hand van 8 video’s in de wondere wereld van de vrouwelijke cyclus en hormonen. Ik leg je uit;
– hoe jouw cyclus en hormonen werken
– hoe PMS klachten in het lichaam ontstaan
– hoe je klachten kunt voorkomen

Je krijgt gedurende de masterclass 6 concrete tips waar je vandaag nog mee aan de slag kunt gaan en je lichaam mee kunt ondersteunen.

Na de cursus dan weet jij;
– hoe jouw lichaam écht werkt en wat het anders maakt dan die van mannen
– welke stappen je kunt nemen om PMS voor goed gedag te zeggen
– hoe je jouw cyclus éxtra kunt ondersteunen door de twee bonus video’s

Madelief
Lees verder
Ik ben zó blij dat ik deze masterclass heb gekocht. Het is het geld drie dubbel waard! Nooit geweten dat zoveel kleine dingen, maar kwaliteit van leven echt kon vergroten. Niet meer met een dekentje op de bank, maar gewoon functioneren tijdens mijn menstruatie!
Renate
Lees verder
Ik heb vorige week de cursus gekocht om van mijn pms klachten af te komen...zo blij mee! Ik dacht, zal wel weer mijn hele lifestyle om moeten gooien, maar dit is zo goed te doen! Ben gelijk begonnen met alle tips en jouw Moon Flow thee. Super bedankt voor alles!
Maartje
Lees verder
Ik heb altijd gedacht dat PMS een onderdeel was van vrouw zijn, en dat we maar 'te dealen' hadden met de klachten. Wat ben ik blij dat ik heb ontdekt dat het ook anders kan. Ter voorbereiding op leven met je flow, ben ik alvast begonnen met deze masterclass en ik heb al zoveel geleerd!
Vorige
Volgende

Wat krijg je als je mee doet?

Wat krijg je allemaal?

– 12 uitgebreide video’s in de leeromgeving
– 9 concrete tips om mee aan de slag te gaan
– 2 bonus video’s
– e-book met alle informatie uit de cursus
– gratis online magazine over de vrouwelijke cyclus
– korting op Moon flow thee en magnesium
– onbeperkt toegang tot de cursus
– direct starte

pms-3

Luister naar de podcast

Dé podcast voor vrouwen. Leer over je cyclus, hormonen en hoe jij weer in contact kunt komen met je eigen lichaam. Korte afleveringen, bomvol informatie. Zie ik je daar?

pms klachten

Hi, ik ben Kirsten!

PMS & menstruatiecoach, theelover en levensgenieter. Het is mijn missie om elke vrouw kennis te laten maken met de natuurlijke kracht die in onze cyclus verborgen zit. Ik leer je alles wat je vroeger op school had moeten leren over het vrouwelijk lichaam, zodat jij jezelf beter leert begrijpen, meer rust gunt en jij jouw energie beter kunt managen.

Door bewust samen te werken met jouw cyclus en de natuur, kan ook jij meer ontspannen, vrijer en energieker van het leven genieten!