omega-3 traject

Mei deals, speciaal voor jou!

Lieve vrouw,

Het merendeel van Nederland ontvangt vandaag vakantiegeld bovenop hun normale salaris 🎉 
Met dat extra geld kun je 3 dingen doen:
Opmaken, sparen, of investeren.

Als jij vandaag je vakantiegeld hebt gekregen is dit een perfect moment om goed na te denken bij welke groep jij wil horen: 

Het merendeel van de samenleving hoort bij de eerste groep: Geld binnen = geld uitgeven aan leuke dingen. Sparen kan fijn zijn, maar helpt je vaak niet ‘verder’ in het leven.

Gebruik je het voor een slimme investering, dan word je er altijd beter van!
En wat is nou een slimmere investering, dan investeren in jezelf? In jouw lichaam?

Ik weet hoe belangrijk het is en daarom heb ik een aantal unieke aanbiedingen voor je, waar jij zoveel aan gaat hebben! Als je jezelf het waard vind om in te investeren natuurlijk.

GRATIS cacao & ademsessie, bij aankoop van cursus leven met je flow!

Heb jij altijd al ALLES willen leren over jouw cyclus en hoe je hier het beste mee kunt samenwerken? Dan is de cursus leven met je flow écht iets voor jou. Deze super uitgebreide cursus helpt je niet alleen van pms klachten af te komen, maar helpt je ook je eigen lijf beter te begrijpen en ermee samen te werken. Alleen dit weekend ontvang jij gratis deelname aan de cacao- & ademsessie op 14 juli in Breda (14-17 uur) ter waarde van 77,-. Na aanschaf van de cursus ontvang jij binnen 48 uur de bevestiging van de deelname op 14 juli. Let op: slechts 5 plekken

Boek nu 2 ademsessies en ontvang de 3e gratis!

Yesss ademsessies kunnen zo ontzettend helend zijn, dat ik ze tegenwoordig steeds meer toepas in mijn coaching. Vrouwen slaan zoveel stress op in het lichaam, wat de hormoonbalans direct verstoort. Door hier op een zachte en fijne manier mee aan de slag te gaan, zoals via ademwerk, kan je spanning uit het lichaam krijgen waardoor jij je direct stukken beter gaat voelen. Alleen dit weekend krijg je jouw 3e sessie er gratis bij! Na aanmelding neem ik binnen 48 uur contact met je op om jouw eerste sessie in te plannen!
Let op: slechts 5 plekken.

 

Start nu met het omega-3 traject en ontvang gratis de cursus weg met pms!

Yess, omdat het vorige keer een groot succes was, is deze actie terug. Als jij aan de slag wilt om jouw cellen te optimaliseren en zo vervelende ontstekingsklachten tegen te gaan (pijnlijke borsten, krampen, hoofdpijn, migraine, algehele pijntjes) of om je huid van binnenuit te verbeteren (eczeem, rosasea, psoriasis), dan is dit echt iets voor jou! Lees hier alle informatie en bestel direct. Na bestelling neem ik binnen 48 uur contact met je op en krijg je toegang tot de cursus! Let op: 10 cursussen beschikbaar.

happy juice voor jou mentale gezondheid

Bestel nu jouw Happy Juice en ontvang krijg 50% korting op de cursus STRESS LESS!

Een geweldige tool om minder stress in je lijf te hebben is het gebruik van Happy Juice. Als je me al wat langer volgt, dan weet je dat ik er fan van ben en dat het mij enorm heeft geholpen om uit de burnout en overprikkelingsklachten te komen. Echter, ben ik ook van mening dat je wel moet begrijpen hoe stress ontstaat in je lijf en hoe je dit ook kunt verminderen van binnen uit. Daarom ontvang je nu 50% korting op de cursus (je betaalt dan nog 45,-) op de gloednieuwe cursus.
Na bestelling van de happy juice ontvang je binnen 48 uur een kortingscode en link naar de cursus!