logo moon flow box
stars

Lieve mooie vrouw,

Wat ongelofelijk fijn dat je op deze pagina beland bent. Dat betekent namelijk dat je inmiddels weet van het bestaan van de Moon Flow Box. Een box samengesteld speciaal voor jou! Ik ben van mening dat we onze menstruatie mogen zien als iets moois en als een reflectie op onze gezondheid, maar het is vooral als een moment om even terug bij jezelf te komen. En daar ga ik je mee helpen!

moon-flowbox

We weten allemaal

dat het belangrijk is om soms even op de rem te trappen en een moment voor onszelf te pakken. En als je me al even volgt, dan weet je dat ik hier extra voorstander van ben tijdens je menstruatie. Je lichaam is keihard aan het werk en heeft daarom extra rust nodig. Helaas, vinden we altijd wel iets dat belangrijker is en hiermee negeren we gelijk lichamelijke klachten, ook wel onze PMS klachten. Deze Moon Flow Box gaat je helpen om juist nu, dat momentje van rust en reflectie te pakken en helpt je direct ook je cyclus te ondersteunen. Hoe mooi is dat?

In de Moon Flow Box

vind je diverse producten die jouw cyclus en menstruatie ondersteunen. Ze maken je bewuster en zorgen tevens voor een heerlijk ontspannen momentje! Denk hierbij aan een heerlijk kopje thee, essentiële oliën en nog veel meer. Maar dat is nog niet alles…je krijgt er ook een online gedeelte bij. Hier kan je diverse video’s vinden met onder andere meditaties, ademhalingsoefeningen, uitleg over intenties zetten en nog veel meer!

Kortom, het wordt een box bomvol geweldige producten voor fijne momenten tijdens jouw menstruatie, maar het is vooral een cadeautje aan jezelf!

feet