Moon Flow Thee 1

Moon flow thee tegen pms klachten

Ken je dat gevoel, zo vlak voor je menstruatie dat je even helemaal klaar bent met alles. Je voelt je wat opgeblazen, krampen komen opzetten en je wilt niks liever dan op de bank ploffen met een dekentje en een kop thee? 

Wat als ik je vertel, dat je precies dat kunt gaan doen, maar dat die kop thee er ook nog voor zorgt dat jij je stukken beter gaat voelen?

Klinkt goed toch? Vanaf nu is het mogelijk!

Ondersteun jouw cyclus met deze heerlijke kruidenthee met onder andere vrouwenmantel en frambozenblad. Verzacht de menstruatie pijn en werkt helend en verzachtend voor de vrouwelijke hormonen en de baarmoeder.

Moon Flow Thee

Speciaal voor alle vrouwen die minder PMS klachten willen ervaren en zich energieker en fijner willen voelen net vóór en tijdens  hun menstruatie is er de Moon Flow Thee! 

Deze kruidenthee helpt om jouw hormonen weer in balans te krijgen,
jouw lever te ondersteunen én laat andere ongemakken verdwijnen!

Met slechts één heerlijk kopje per dag, kan je van jouw ontspan momentje gelijk een
self-care moment maken en jouw lichaam helpen optimaal te functioneren

thee pms klachten

Voor wie en waarom?

Kruiden worden al jaren lang gebruikt om het lichaam te ondersteunen en te helpen haar natuurlijke gang te laten gaan. Deze speciale kruidenmix helpt jouw baarmoeder gezond te houden, ondersteunt jouw lever bij het afvoeren van overtollige hormonen, brengt de hormonen weer in balans en zorgt voor een gezonde doorbloeding van het lichaam. Hierdoor is de kans op krampen kleiner en zorgt het ervoor dat stress en angst het lichaam weer kan verlaten. 

Speciaal voor vrouwen die pijnlijke of vervelende PMS klachten ervaren zoals krampen, pijnlijke borsten, hoofdpijn, acné of moodswings net voor of tijdens de menstruatie. Ook vrouwen met endometriosis, vleesbomen of pcos kunnen hier hun voordeel mee doen.

In de overgang? Deze thee ondersteunt de rollercoaster waar je doorheen gaat op een hele fijne manier. Probeer maar eens!

Let op: niet gebruiken tijdens de zwangerschap

Stephanie Regan
Stephanie Regan
Lees verder
Ik was al jaren op zoek naar een kruidenthee die mijn hormonen ondersteunt en deze smaakt nog lekker ook! Ik merk een enorm verschil in mijn PMS week als ik de thee drink, het gaat stukken beter met me dan voorheen! Dank je wel lieve Kirsten voor het creëren van deze geweldige thee!
Marianne Bosschaart
Lees verder
Deze thee is echt een uitkomst voor mij, dit moeten meer vrouwen weten! Afgelopen menstruatie voelde ik me blegh en ik twijfelde of boodschappen den wel ging lukken. Na een ontspannen kopje thee voelde ik me stukken beter en zijn de boodschappen ook gelukt. Ik ben echt zó blij met deze thee!
Chantal Rosema
Lees verder
Dit is echt mijn persoonlijke favoriet:. Ik drink de moon flow thee voornamelijk tijdens mijn menstruatie. S'avonds op de bank onder een kleedje met een goed boek en een warme kruik. De winter is sinds ik meer weet over mijn cyclus een heerlijk momentje voor mezelf geworden. Maar ook als ik niet in de winter zit is de thee heerlijk. Love it!
Celine
Lees verder
Een hele fijne ontspannende thee bij PMS klachten en tijdens de menstruatie! Een top combinatie met de theefilter.
Previous
Next

Ingrediënten

vrouwenmantel –> helpt de hypofyse hormonen weer in balans te brengen, geeft rust en vermindert pijn en is bloedstelpend (extra goed tijdens de overgang en ná de zwangerschap)

frambozenblad –> verlichtende werking tijdens menstruatiekrampen en ondersteunt de baarmoeder. 

venkel –> ontstekingsremmend en ondersteund de lever

brandnetel –> bevat onder andere ijzer, magnesium, vitamine A,B, C en meer. Aanvulling hiervan zorgt voor een betere hormoon balans

citroenmelisse –> ontstekingsremmend, kalmerend en laat je goed ontspannen

citroengras –> ontstekingsremmend en lever ondersteunend. Helpt bij buikpijn, krampen, hoofdpijn, spierpijn, koorts en verkoudheid.

zonnebloembloesem –> zorgt voor goede doorbloeding en verlicht krampen

sinaasappelschil –> bomvol antioxidanten die ontstekingen remmen

Moon Flow kruidenthee voordeel

2x moon flow thee
extra voordelig

€12,50 €10,50

Moon Flow Deluxe thee pakket

2x moon flow thee
1x maatlepel voor
kop of theepot

€22,45 €19,00

Moon Flow thee verwenpakket

2x moon flow thee
1x dubbel zen thee
1x maatlepel voor
kop of theepot
1x theefilter

€34,40 €29,50

Hi!
Ik ben Kirsten,

PMS coach, theelover en natuurliefhebber. Het is mijn missie om elke vrouw kennis te laten maken met de natuurlijke kracht die zij diep van binnen bezit door je alles te leren over de natuurlijke werking en flows van jouw menstruatiecyclus.

Samenwerken met je cyclus zorgt voor meer begrip voor je lichaam, meer zelfliefde en vooral meer rust. Cyclus problemen zijn een schreeuw om aandacht van je lichaam, die je vertelt dat je hormonen uit balans zijn. Het mooie is, die kan je weer in balans krijgen. Ik leer je hier alles over in mijn training ‘leven met je flow’ maar ik geloof dat je ook de natuur kunt inzetten om te ondersteunen.

Klachten zoals krampen, pijnlijke borsten, acné, zware menstruaties kunnen opgelost worden door de volgende 3 dingen:
– je lever optimaal ondersteunen
– juiste verdeling van de hormonen in je lichaam herstellen
– doorbloeding van het lichaam optimaliseren

Om die drie punten voor jouw gemakkelijk te maken heb ik deze thee ontwikkeld. Zo kan je op een ontspannen manier genieten van een rust momentje én gelijk je lichaam ondersteunen.
Alle kruiden in deze mix staan erom bekend dat ze één van bovenstaande punten bevorderen.

Moon Flow Thee 5

Download het gratis e-book

10 tips voor een ontspannen menstruatie!

Ben je ook zo klaar met PMS klachten die elke maand weer voorbij komen?

I got you babe!

Speciaal voor jou mijn 10 beste tips om de klachten te verminderen en heerlijk ontspannen door jouw menstruatie heen te komen!

Je ontvangt hem binnen een paar minuten in je mailbox!
Check je spam, mocht je hem niet zien 😉