Omega-3 traject - optimaliseer jouw celgezondheid!

Visolie van Eqology

Omega-3 vetzuren heeft het lichaam elke dag nodig.
Krijg jij voldoende binnen?

Hoe vaak eet jij een visje?

Het is gunstig voor je lichaam om regelmatig vis te consumeren, bij voorkeur zo’n 4 tot 6 keer per week. Helaas gebeurt dit tegenwoordig niet meer zo vaak. Meestal eten we hooguit eens per week vis, en vaak nog gekweekte vis ook. Daarom raad ik aan om dagelijks visolie te gebruiken. Waarom? Omdat ons lichaam omega-3 vetzuren nodig heeft, en die halen we niet voldoende uit onze voeding. Omega-3 vetzuren zijn essentieel omdat ons lichaam ze niet zelf kan aanmaken.

In mijn praktijk adviseer ik dagelijks het gebruik van Eqology visolie. Deze visolie is zeer hoog gedoseerd, heeft de hoogste zuiverheid en een zeer lage oxidatiewaarde van slechts 4! Dit waarborgt de kwaliteit van de omega-3 vetzuren. Het is absoluut de beste visolie die ik ken en ik zie snel resultaat bij mijn cliënten:

 • Verbeterde slaap
 • Betere concentratie
 • Verbeterde opname van vitamines en mineralen
 • Betere sportprestaties
 • Verbeterde conditie van huid en haar
 • Minder stemmingswisselingen
 • Sterker immuunsysteem

Bekijk het live webinar over OMEGA-3

Herken je dit?

Cel gezondheid

Ons lichaam heeft meer dan 200 soorten cellen die continue vernieuwen en in beweging zijn. Denk aan je hersencellen, eicellen, spiercellen, botcellen, stamcellen, vetcellen, huidcellen, bloedcellen en nog veel meer!

Elke cel heeft het zogenaamde celmembraan, wat eigenlijk de muur is en voedingsstoffen door laat terwijl schadelijke stoffen worden tegengehouden. Dit celmembraan bestaat onder andere uit omega-3 vetzuren, iets wat je lichaam zelf niet kan aanmaken.

Als je een tekort hebt aan omega-3 vetzuren, dan kunnen jouw cellen niet goed functioneren. Hierdoor worden voedingsstoffen niet goed opgenomen en afvalstoffen niet goed worden afgevoerd. Dit zorgt er aan de ene kant voor dat je weinig energie hebt (die komt uit je cellen) maar ook omdat je zo ontstekingen in je lijf ontstaan. Genaamd de laaggradige ontstekingen!

En die ontstekingen zorgen voor talloze klachten zoals gewrichtsklachten, menstruatieklachten, darmklachten, concentratieproblemen, huidklachten en nog veel meer! 

De ratio omega-3 en omega-6 in jouw lijf, speelt hier een enorm grote rol bij. Het liefste heb je bijna evenveel omega-3 als omega-6 in je lijf. Helaas hebben de meeste westerse mensen vaak 15 tot 20x meer omega-6 in het lichaam, waardoor de balans ver te zoeken is. Belangrijk dus om je omega-3 echt goed aan te vullen. Helaas lukt dat niet door 2x per week vette vis te eten.

Mijn eigen ervaring

Bijna een jaar geleden zat ik met klachten bij de orthomoleculair therapeut. Ik had geen energie, sliep slecht en mijn gewicht wilde er niet af. Ik dacht dat het wellicht aan mijn schildklier kon liggen. Dus we zijn gelijk gaan testen. Niks kwam eruit, behalve dat mijn vitamine D3 iets omhoog mocht én mijn omega-3.

Ik verwachtte niet dat die twee nou mijn klachten gingen oplostten, maar ik besloot het een kans te geven. Eqology werd mij aangeraden omdat het echte vloeiabre olie is, van geweldige kwaliteit. Aangezien ik pillen slikken haat en niet kan, klonk dit als muziek in de oren. Ik was wat sceptisch over een olie waarvan gezegd werd dat hij niet naar vis smaakte, maar besloot de sprong te wagen!

Ik merkte vrij snel dat mijn geheugen beter werd en dat ik me langer kon concentreren op de taken van de dag. Ik had ook al een tijd wat pijn aan mijn voeten in de ochtend dat direct minder werd en mijn slaap ging langzaam vooruit. Super blij mee! 

Omega-3 visolie heeft een goede balans in DHA/EPA nodig en werkt op celniveau en ontstekingsniveau. Alle cellen gingen stap voor stap beter werken. Bij de tweede test ware dan ook veel betere waarden zichtbaar, en sindsdien help ik andere mensen ook aan dit geweldige spul in een flesje!

omega-3 traject

Wat zijn de voordelen van omega-3 vetzuren?

 • Een goede opname van voedingsstoffen en de ontgifting (celstofwisseling)
 • Een goede werking van het immuunsysteem (ontstekingsregulatie)
 • Een goede stemming (ontwikkeling van het brein)
 • Een evenwichtige hormoonbalans (bouwstof hormonen)
 • Een hoge stressbestendigheid (hormoongevoeligheid)
 • Een mooiere huid en haar (UV-bescherming en hydratatie van binnenuit).
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie.
 • EPA en DHA dragen bij tot een normale werking van het hart.

En goed nieuws voor zwangere vrouwen: Tijdens de zwangerschap helpt inname van DHA voor de hersenontwikkeling van de baby. En ook na de zwangerschap heeft het kindje baat bij het omega 3 vetzuur DHA die het binnenkrijgt uit borstvoeding. Geen borstvoeding? vanaf 6 maanden mag de baby visolie nemen. 

3 redenen dat jij omega-3 nodig hebt!

Je maakt het zelf niet aan

Ons lichaam kan niet zelf omega-3 aanmaken, echter hebben we het wel nodig voor de celgezondheid van meer dan 30.000.000 cellen in ons lichaam, die elke dag vernieuwen.

Celgezondheid verbeteren

Je hebt omega-3 nodig voor een betere doorlaatbaarheid van het celmemebraan. Dit betekent dat hoe beter dit is, hoe beter je voedingsstoffen opneemt en je cellen werken.

Ontstekingenremmen

Omega-3 heb je nodig omdat het onstekingsremmend is. Momenteel krijgen we veel omega-6 binnen wat voor veel ontstekingen zorgt, dit wil je dus verminderen of voorkomen.

Waarom Eqology visolie?

Omega-3 bloedtest

In het bovenstaande filmpje van Eqology wordt gedemonstreerd hoe je de verhouding tussen omega-3 en omega-6 in je bloed kunt meten. Deze test wordt uitgevoerd voordat je begint met het gebruik van Eqology Arctic visolie, als referentiepunt. Na 5 maanden kun je opnieuw een (anonieme) bloedtest doen en zul je merkbare verbeteringen zien.

Als je liever geen bloedtest wilt, is dat natuurlijk ook mogelijk. In dat geval ontvang je de eerste maand 2 flessen visolie.

Let op: Als je waarde bij de eerste bloedtest (de nulmeting) al 3:1 of lager is, dan feliciteert Eqology jou met je goede gezondheid en krijg je je geld terug.

In het filmpje wordt duidelijk uitgelegd waarom de verhouding tussen omega-3 en omega-6 bij veel mensen tegenwoordig uit balans is, waarom het belangrijk is om voldoende omega-3 in je bloed te hebben en hoe je merkbare resultaten kunt zien na 4 maanden gebruik van Eqology Arctic visolie.

Make your health a priority,
You deserve it!

Bestellen? Dat is heel eenvoudig!

Via onderstaande knop kan jij heel eenvouwdig jouw visolie bestellen. Echter is het wel even handig om te weten hoe ze werken bij Eqology. Je kan los een fles bestellen, maar aangezien je lichaam langere tijd goede hoeveelheden nodig heeft, werken we vooral met omega-3 trajecten. Dit betekent dat je het afsluit voor 6 maanden. De eerste maand krjig jij dubbele dosering thuis en daarna krijg jij elke maand jouw visolie thuisgestuurd.

Je hebt daarnaast nog de keuze of je ook je omega-3 wilt testen of niet.
Wil je met de begin en eindtest? Dan die je ‘1 test’ aan te klikken, de eerste krijg je namelijk van mij cadeau. Woon je in het buitenland? Klik dan ‘2 testen’ aan.

Wil je de olie bestellen zonder de testen? Zorg dan dat je ‘geen test’ aanklikt.

Wil jij extra ondersteuning voor je brein? Neem dan de GOLD brainformule, zodat je jouw hersenen een extra steuntjes geeft qua geheugen.

Contact opnemen

Heb je een vraag of opmerking?
Neem contact met me op via één van de volgende kanalen!

Tel: 06-13268159
Mail: info@komweertotrust.nl
Contact formulier –> klik hier!