Kirsten

Hi, ik ben Kirsten!

Ik ben inmiddels 32 jaar, verloofd met de liefste op aarde, ik heb een hele grote rode dikke kater genaamd Whisky en ik woon in een heerlijk huis in Breda!

Naast mijn werk als cyclus coach, ben ik werkzaam als verkeersleider van de metro in Rotterdam en als ik wat uurtjes over heb, vind je me ook nog als trainer bij diverse sportlocaties! 

Ik ben dol op essentiële oliën en ik kan me niet meer voorstellen hoe ik leefde voordat zij in mijn leven kwamen! Een passie die ik daarom graag met de mensen om mij heen deel.

Ik ben iemand die, als ze eenmaal weet wat ze wilt, erachteraan gaat!

Zo kwam ik een hele tijd terug tot de conclusie dat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik was vaak moe, prikkelbaar, ik sliep slecht en ik had weinig zin om met mensen af te spreken. Ik had geregeld last van moodswings en mijn libido was ver te zoeken. Ik voelde me niet mezelf en wist niet goed wat ik hieraan kon doen.

Ik besloot eerst te focussen op mijn gezondheid. Ik heb cursussen en trainingen gedaan over gezonde voeding, sporten en het veranderen van je lifestyle. Ik begon super gezond te eten, ik ging 3 tot 5 keer in de week naar de sportschool en zorgde voor voldoende slaap. Echter, dat lichaam waar ik zo van droomde, dat kwam er niet. En die moodswings en het lage libido veranderde ook niet echt. Niet eens een klein beetje…en dat frustreerde mij! Want waarom lukt het andere vrouwen wél?

Vastberaden ben ik door gaan leren en onderzoeken wat er aan de hand kon zijn. En zo kwam ik terecht bij de wondere wereld van de vrouwelijke cyclus en de bijbehorende hormonen!

 

Door te leven naar mijn flow, flowt mijn leven..

Want het lijkt misschien alsof ik al jaren heel zelfverzekerd, vol energie en gelukkig door het leven ga, maar dit was niet altijd zo! Geloof me wanneer ik zeg dat;

Ik weet hoe het is om niet te begrijpen waarom je de ene week vol energie zit en de andere week je niet je bed uit kunt komen.

Ik begrijp hoe het voelt om geen grip te hebben op je lichaam en emoties en opeens nucleair kunt ontploffen tegen je omgeving.

Ik weet hoe het voelt om altijd in gevecht te zijn met je lichaam omdat je simpelweg niet weet hoe het werkt.

Ik weet hoe het voelt als je beste vrienden willen afspreken en jij JA zegt, terwijl je eigenlijk niks liever wilt dan thuis onder een dekentje op de bank te zitten.

Ik was die vrouw, maar inmiddels niet meer. Ik heb geleerd dat hoe meer ik de natuur haar gang laat gaan, hoe beter ik me voel. Door te leven naar mijn flow, flowt mijn leven! 

Dit is waarom ik als missie heb om zoveel mogelijk (jonge) vrouwen te helpen om hun cyclus beter te begrijpen! Ik geloof vanuit het diepst van mijn hart dat samenwerken mét je cyclus, in plaats van ertegen, jouw leven kan veranderen. Je voelt je vrijer, energieker en begrijpt jezelf!

En dat perfecte lichaam waar ik naar streefde? Ik realiseerde me dat mijn lichaam helemaal perfect is zoals die is. Sterk, vrouwelijk, vruchtbaar..

Ik probeer mijn passie en missie dagelijks te verspreiden via sociaal media waar ik het super zou vinden om met jou in contact te komen!

Liefs,

Kirsten

 

Download het gratis e-book

10 tips voor een ontspannen menstruatie!

Ben je ook zo klaar met PMS klachten die elke maand weer voorbij komen?

I got you babe!

Speciaal voor jou mijn 10 beste tips om de klachten te verminderen en heerlijk ontspannen door jouw menstruatie heen te komen!

Je ontvangt hem binnen een paar minuten in je mailbox!
Check je spam, mocht je hem niet zien 😉