Hi, ik ben Kirsten

PMS en menstruatiecoach, verslaafd aan thee en de natuur!
Mijn drive om dit te doen?   Die vind je hier                  >>>

De warme kleuren van de bladeren op de grond verraden welk seizoen het is. In de herfst laat de natuur los en maakt ze plaats voor het nieuwe dat zich na de winter, in de lente weer aandient.

Bij jou – prachtige vrouw – is dit niet anders.

Vermoeid, emotioneel en niet jezelf. Weet je dat jij je helemaal niet zo hoeft te voelen?

Hoofdpijn, buikpijn, huilbuien, eetbuien en depressiviteit.

PMS klachten horen er niet bij.

Het is niet normaal.

Zelf heb ik ervaren hoe het is om iedere maand te maken te hebben met PMS klachten. De onzekerheden en onbestemde gevoelens die zich – soms wel dagelijks – afwisselden, zorgden voor onbegrip van anderen en onbegrip naar mijzelf. Ik was ervan overtuigd dat mijn klachten onderdeel waren van wie ik was, maar ik kon mij toch niet de rest van mijn leven zo voelen?

Ik ging op zoek en vond het antwoord.

Met haar vier seizoenen is de natuur een volmaakte cyclus. Zomer, herfst, winter en lente wisselen elkaar af om na een periode van rust, voor adembenemende, kleurrijke bloei te zorgen.

De cyclus van de vrouw, kent dezelfde kracht!

Ik durf te stellen dat iederen vrouw verlagt naar een fijne balans in haar leven

Een leven waarin je je kalm en rustig voelt en waarin je weet hoe jouw brein en lichaam werken. Waarin jij je iedere dag van de maand jezelf voelt. Een leven gevuld met zelfliefde en de juiste energie die bij jouw seizoen past. Een innerlijk evenwicht. Precies zoals de natuur dit bedoelt.

Verlang jij dit ook?

Ik neem je mee in de werking van jouw cyclus en hormonen.  

 

Ik help je jouw herfst te waarderen en ik laat je zien hoe je jezelf toestemming geeft om van jouw winter te genieten. Ik leer je hoe je de energie van jouw lente kan benutten en ik pak je hand en laat je stralen in jouw zomer. 

Kennis om te leven vanuit liefde en flow. Kennis waarmee jij zonder PMS klachten de maand doorgaat. Want nee, echt niet. Het hoort er niet bij.

Ik wil jou, prachtige vrouw, laten begrijpen dat jouw brein en lichaam iedere dag veranderen, dat dat oké is en hoe jij daar het beste mee om kunt gaan.

Kom tot rust in je eigen lichaam. Vind die balans. Voel je de hele maand door jezelf.

Ik leer je wat iedere vrouw op school zou moeten leren.

Ik nodig je uit: ga leven met je flow en kom weer tot rust!

Liefs,

Kirsten