Dankbaar op zondag – dagboek #1

dankbaar zondag

Dankbaarheid is een magisch iets. Als we namelijk even stilstaan en dankbaar zijn voor al het moois dat in ons leven aanwezig is, dan voelen we pure liefde. Dan genieten we intenser van alles om ons heen en pakken we even een moment van bezinning. Dingen worden opeens minder vanzelfsprekend waardoor we meer waardering krijgen voor het nu. Dankbaarheid zorgt ervoor dat je meer open staat naar andere mensen toe en je minder snel met oordelen klaar staat. Voor mij een mooie reden om hier bewuster mee om te gaan. Daarom krijg je van mij nu elke zondag een overzicht van de dingen waar ik dankbaar voor ben! Hopelijk inspireer ik je ook om soms even stil te staan bij alles in je leven.

Week 27 april t/m 3 mei

1. Lancering e-book
Mijn grootste moment zat deze week in de lancering van mijn eigen e-book! Het is zo tof geworden en ik ben ontzettend dankbaar dat ik de mogelijkheden heb om dit helemaal zelf in elkaar te zetten en vervolgens het te kunnen verspreiden in de wereld! En super dankbaar voor iedereen die hem al heeft gekocht! Nog niet gedaan –> koop hem hier!

declutter guide

2. Mijn vriend
Elke ochtend als ik beneden kom staat er al een pot vers gezette thee voor me klaar. En als ik spontaan zin heb in een ander ontbijt, gaat die direct naar de winkel voor mij. Al bijna tien jaar samen en super dankbaar voor al zijn liefde!

3. Essentiële oliën community
Onlangs ben ik via via in aanraking gekomen met essentiële oliën en ze hebben mijn leven echt zó verrijkt. Soms weet je gewoon direct dat een product iets is waar je van gaat houden. Ik ben direct opgenomen in een super mooie groep vrouwen waar we elkaar helpen en waar we kennis en informatie delen. Onwijs dankbaar voor de openheid van deze groep en alle hulp!

4. Het wisselende weer
Dankbaar voor die mooie zomerdagen die we al hebben gehad, maar juist ook de regen van afgelopen week! Hopelijk blijven zo meer mensen binnen dit weekend en kunnen we corona beetje tegenhouden. Echter, de plantjes vinden het ook heerlijk natuurlijk!

5. Mijn werk
Als laatste stond ik deze week echt stil bij mijn werk. Mijn werk bij de RET dat nu een stuk minder is, maar ik gelukkig wel gewoon salaris van ontvang. Mijn sportlessen die eindelijk digitaal gaan en super leuk is om te doen! Mijn blog die langzaam groeit, mijn youtube-kanaal waar vandaag aflevering 3 op komt, en alle sociale media dat lekker begint te lopen. Mijn leven is mooi!

Waar ben jij dankbaar voor deze week? Share hieronder en inspireer elkaar!

-xxx- Kirsten

PS…wil je geen blog missen? Volg me dan ook via facebook of instagram

Wat je ook leuk kan vinden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *