Dankbaar op zondag – dagboek #2

dankbaar zondag

Wat was het weer een mooie week! Hoogste tijd om even stil te staan bij alle mooie en dankbare dingen die deze week voorbij zijn gekomen!

Week 4 mei t/m 10 mei

1. 4 & 5 mei

Dit jaar 75 jaar dodenherdenking en bevrijding! Juist nu in deze tijd besef ik me hoe fijn het eigenlijk is dat we zo vrij kunnen zijn in dit land. Ook nu, zijn we nog steeds vrij om naar buiten te gaan en te genieten van het leven!

2. Heerlijk zonnetje

Ik word nou eenmaal blij als de zon schijnt, dus deze week kon mijn geluk niet op! Zoveel mogelijk wandelingen in de zon gedaan en elke dag blijkbaar dat die gele bol weer tevoorschijn komt.

kat

3. Kat gezond

Oké dit klinkt misschien een beetje gek, maar mijn kat kwam van de week binnen na een nachtje buiten spelen en gedroeg zich heel gek. Hij was heel de tijd aan het kokhalzen, maar er kwam niks uit. Hij maakte ook een erg benauwd geluid, dus ik schrok me rot! Gelukkig was hij na 24 uur weer helemaal het mannetje en genoot hij ook weer van het zonnetje!

4. Leenhond mee op stap!

Ik heb het geluk in mijn leven dat ik een ‘leenhond’ heb. Jack is een jonge duitse herder die ik geregeld mee het bos in mag nemen! Zo help ik iemand als het even lastig is met uitlaten en Jack helpt mij om nog vaker mijn hoofd leeg te maken in de natuur. Met deze hond heb ik vanaf moment één echt een klik, echt leuk. Zo dankbaar voor deze connectie!

leenhond

5. Mensen om mij heen

Deze week had ik ook wat mindere momenten. Ik zat er even mentaal doorheen en was een aantal dingen even helemaal zat. Zo dankbaar dat ik dan geweldige mensen in mijn leven heb zoals mijn coach Vere en mijn lieve vriend. Beide zorgen ze ervoor dat er ruimte is om mijn emoties te uiten en helpen ze weer op weg!

6. Versoepeling maatregelen

Als laatste was het zo fijn om te horen dat de corona regels langzaam aan wat soepeler gaan worden. Dit betekent namelijk dat ik vanaf volgende week weer bootcamp lessen mag gaan geven! YESSSSS!!

Waar ben jij dankbaar voor deze week? Share hieronder en inspireer elkaar!

-xxx- Kirsten

PS…wil je geen blog missen? Volg me dan ook via facebook of instagram

Wat je ook leuk kan vinden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *