Dankbaar op zondag – dagboek #3

dankbaar zondag

Wooow deze week is echt weer voorbij gevlogen! Zijn er meer mensen die het idee hebben dat de afgelopen 10 weken zo ontzettend snel zijn gegaan? Elke keer als ik aan het schrijven ga voor dit dagboek, lijkt het nog geen dag geleden dat de andere online kwam! Juist daarom vind ik het zo belangrijk om minimaal één keer per week stil te staan bij de dingen waar je dankbaar voor bent. Snel naar alle dankbare momenten van deze week!

1. Healing sessie tijdens mijn coaching

Oké ik weet dat de komende zinnen wat zweverig voor sommige mensen klinken, maar ik had deze week echt iets bijzonders. Ik was er eind vorige week even helemaal klaar mee. Met alles! Pure emoties die echt dagen lang bleven….en dat had ik al een hele tijd niet ervaren. Tijdens mijn coachingssessie eens gekeken naar wat allemaal boven kwam, en het voelde zo fijn en zo goed! Sindsdien voel ik me veel lichter en hebben alle emoties ook een plaatsje gekregen. En het mooie hiervan is, in die sessie, ging het niet eens over mij….maar andere mensen 😉

2. Inschrijvingen, ademhalen, blogs

Deze week is er ook veel gebeurd op de blog! Als je je nu inschrijft voor de nieuwsbrief (die pop-up die je net zag), dan ontvang je mijn nieuwe mini e-book met een super waardevolle ademhalingsoefening waarmee je direct tot rust komt! En deze week heb ik weer een aantal nieuwe inschrijvingen, waar ik super dankbaar voor ben!

Ook is er een nieuwe blog online gekomen over declutteren! Hier vertel ik je een aantal redenen waarom het zo goed voor je is om af en toe eens goed door je huis te gaan en spullen weg te doen. Ik geef je een kleine sneak peak uit mijn e-book (bestellen) en de speciale aanbieding die nu nog loopt!

Daarnaast is er een toffe blog online gekomen in samenwerking met Yourdailyteacup. Heb je hem al gelezen? Zo niet, vergeet het niet want je leert niet alleen dingen over heerlijke smaken thee, maar je leest hoe je er een mindful momentje voor jezelf van kunt maken én je krijgt ook nog korting! Deze samenwerking was zo leuk, ik heb inmiddels voorraden thee in huis.

thee

3. Roodborstjes

Ik heb deze week weer een lange wandeling in het bos gemaakt en elke keer als ik aan het wandelen ben, ben ik omringd door die felle, kleine vogeltjes met dat rode borstje. Ik moet áltijd aan mijn oma denken hierbij en ik voelde me opeens heel geliefd. Hier zat ik nog niet lekker in mijn vel qua emoties en besloot in het bos eens wat dingen uit te schrijven en te verwerken. Nog steeds omringd door de kleine vogeltjes. Ik schreef ook op dat ik het tof zou vinden om vaker vogels om me heen te hebben. Ze maken me vrolijk. Sindsdien zit er een gezinnetje van mussen in mijn tuin, stuk of acht. Super leuk!

roodborstje

4. Gesprek met mijn moeder

Ik ben iemand die niet altijd even graag een gesprek aan gaat. HALLO INTROVERT en het kleine meisje bang voor afwijzing. Echter, door mijn wandeling in het bos ging ik nadenken over mijn opa’s en oma’s die bijna allemaal overleden voor ik een puber was. Ik heb dus maar enkele herinneringen van ze en weet eigenlijk maar weinig. Ik besloot dit eens te bespreken met mijn moeder en het was zo’n fijn gesprek.

5. Vrouwelijke cyclus cursus

Jullie zijn inmiddels wel van mij gewend dat ik graag cursussen volg. En soms heb je er eentje waar je vanaf moment één denkt: Hé dit is interessant en hier moet ik iets mee gaan doen. Ik duik momenteel helemaal in onze tweede klok als vrouwen. Onze hormonen hebben namelijk ook een klok en als je die leert kan je je leven op zoveel manieren positief beïnvloeden en je gezondheid ook! Hierover horen jullie snel meer, want ik voel gewoon dat ik dit moet gaan delen met elke vrouw die ik ken!

syncing phases

6. Trainingen mogen weer!

En misschien wel iets waar ik intens blij van werd is het feit dat ik weer buiten sportlessen mag verzorgen. Het is even kijken hoe en wat….maar het voelt zo goed om weer lekker actief te zijn, de zon op mijn gezicht, zweet op het gezicht van de deelnemers en het voldane gevoel achteraf!

Hoe was jouw week? Waar ben jij dankbaar voor deze week? Laat het weten in een reactie hieronder of via social media!

Liefs,Kirsten

PS…wil je geen blog missen? Volg me dan ook via facebook of instagram

Wat je ook leuk kan vinden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *