Dankbaar op zondag – dagboek #4

dankbaar zondag

De afgelopen paar weken was de dankbaar op zondag blog er even bij ingeschoten! Oeps….betekent niet dat ik niet dankbaar ben geweest, maar enkel dat ik het hier niet heb opgeschreven. Hoog tijd voor een nieuwe versie!

Waar was jij dankbaar voor deze week?

1. Corona Bruiloft
Ik ben super dankbaar dat ik deel heb mogen uitmaken van een super klein gezelschap om een mooie bruiloft mee te vieren. Door de regels was ik bang dat hun dag anders zou zijn dan ze hadden gehoopt. Maar niks was minder waar….het was een fantastisch feestje!

bruiloft

2. Flow room af!
Een tijd terug begon ik met het visualiseren van mijn eigen ‘Flow Room’. Een plek in huis waar ik helemaal tot rust kan komen, maar ook juist inspiratie vandaan haal voor Kom weer tot rust. Na mijn vriend lief aangekeken te hebben, ben ik plannen gaan maken. Het duurde allemaal wat langer dan gepland en het kostte wat meer moeite dan verwacht, maar hij is zo goed als af! Op de foto nog met twee kussens, maar dit worden er komende week vijf. Hieronder een gedeelte van de kamer, wat vinden jullie ervan?

flow

3. De natuur
Ook deze week was de natuur weer mijn held. Na op zondagavond helemaal lek gestoken te zijn in het bos (minder leuk) heeft mijn ochtend wandeling verderop in de week veel goed gemaakt. Ik kwam in anderhalf uur tijd, weer tot rust. Juist door die muggenbulten en stress die ik mezelf oplegde zat ik niet lekker in mijn vel. Na de wandeling kwam ik weer super relaxed en vol goede moed en inspiratie thuis! Binnen 10 minuten ook een blog voor jullie geschreven om te zorgen dat jij ook wat vaker het bos in loopt! Check it out!

libelle

4. Mijn huisarts
Ik mocht langs bij de huisarts voor een uitstrijkje. Dit naar aanleiding van een onderzoek dat ik vorig jaar heb gehad. Pure controle, niks geks! Echter zat ik al tijden te twijfelen over het wisselen van een hormoon spiraal naar een koper spiraal. Of juist naar een versie waar ik helemaal geen anti-conceptie gebruik, maar een fertility tracker. Zo fijn dat ik dit gelijk kan bespreken en dat ze gelijk het spiraal eruit heeft gehaald. Geen gekke hormonen meer in mijn lijf of andere attributen die mijn natuurlijke flow verstoren!

quote

5. Zon
Klinkt misschien stom, maar ik ga zó lekker op zonnig weer. Hoewel veel mensen de hitte golf als vermoeiend of pittig ervaren, vind ik het heerlijk! Het zorgt ervoor dat ik extra vroeg op pad ga en de natuur in trek. Het zorgt voor veel vitamine D aanmaak in mijn lichaam waardoor ik me goed voel. Het zorgt voor lange gesprekken in de zon met mijn vriend. En ik kan je vertellen, sportles geven in de zon is zoveel leuker dan in de regen!

koeien

6. Bestellingen & inschrijvingen
En als laatste ben ik zo ontzettend dankbaar voor alle inschrijvingen voor mijn nieuwe cursus ‘LEVEN MET JE FLOW‘ en voor alle bestellingen van de rollers met essentiële oliën. Hoewel de start datum van de cursus nog niet bekent is, kan iedereen die interesse heeft zich alvast aanmelden, zodat je als eerste op de hoogte bent! Zo ontzettend gaaf om te horen, hoeveel vrouwen hier behoefte aan hebben. En dat ik dan de persoon mag zijn die ze hierbij gaat helpen! Love, love, love it! Ook de rollers zijn enthousiast besteld door jullie en ik ben zo benieuwd naar alle ervaringen ermee!

olien

Al met al weer een super mooie week en véél momenten om extra dankbaar voor te zijn! Laat me vooral weten waar jij dankbaar voor bent!

-xxx-

PS…wil je geen blog missen? Volg me dan ook via facebook of instagram

Wat je ook leuk kan vinden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *