Persoonlijk – groeien dankzij mijn coach

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben is er in de afgelopen weken best wel veel gebeurd met mij en met komweertotrust. Zo is de website weer een beetje aangepast en persoonlijker gemaakt. Elke nieuwe blog heeft straks een link naar een bepaalde categorie. Ik ben een #declutterchallenge gestart én ik heb mijn eigen youtube kanaal online gezet! Achter de schermen ben ik ook bezig met een e-book over declutteren dan wel over minimalisme….

Veel hé? Dat vind ik zelf ook……maar wat voelt het goed!
Door het hele corona-gebeuren zit ik nu veel thuis. Minder dagen werken in Rotterdam en geen sportlessen zorgen ervoor dat ik nu veel tijd voor mezelf heb. Net voor de bijna-lockdown ben ik een nieuw coachingstraject aangegaan. Ik vind het geweldig om nieuwe dingen te leren over mezelf en om mezelf te ontwikkelen op diverse vlakken. Afgelopen maanden twijfel ik vaak over wat ik wil met mijn toekomst. Voor mezelf beginnen of voor een baas werken? Wil ik fulltime werken of minder? Wil ik van mijn onregelmatige diensten af en vind ik sportlessen wel leuk om te blijven doen de komende 30 jaar?

Nou mijn hersenen staan op dit gebied niet vaak stil en het geeft me al maanden een onrustig gevoel. Tijd dus voor actie!

Vier weken geleden ben ik begonnen met mijn nieuwe coach om samen te kijken naar wat ik zou willen, waar mijn passie ligt en wat ik daarmee kan doen. Ondertussen komen we allerlei overtuigende belemmeringen tegen die we proberen te verhelpen waardoor ik eindelijk stappen ga zetten!

Zo ben ik er nu dus al achter dat ik het heerlijk vind om dingen te doen waar ik blij van wordt. Je kunt dan denken aan; de natuur opzoeken, spiritualiteit onderzoeken, mensen helpen of inspireren, mijn kennis delen, bloggen en vloggen en nog meer. Momenteel ben ik me daar dus lekker veel op aan het richten en het voelt goed.

Ik heb naast de coaching en komweertotrust ook niet stil gezeten want ik vind de tijd die ik nu heb fijn om te gebruiken om nieuwe dingen te leren. Zo heb ik meegedaan aan de instagramcursus ‘longstoryshort’ van Celine Charlotte waar je leert over het vloggen. Ondertussen doe ik ook mee met een online training over essentiële olie (waarover binnenkort meer), ik doe een extra traject ‘monetize your souls workshop’ om juist in deze tijden te kijken naar kansen, ik volg een abundance meditatie training én ik besteed veel tijd aan het leren van nieuwe dingen voor het sporten. Daarnaast het bloggen, vloggen, de challenge en probeer ik ook voldoende te bewegen en gezond te eten!

Dit klinkt misschien druk, maar al deze dingen geven me energie. En mijn energie zorgt er weer voor dat mijn creativiteit in een lekkere flow zit en dat maakt me gelukkig!

Al met al zit ik er dus lekker in en ben ik van plan om deze website inclusief alle social media’s er om heen lekker te laten groeien. Heerlijk om alles te delen en ik hoop oprecht dat ik er iemand mee inspireer ook in actie te komen!

Wat ik eigenlijk wilde zeggen is het volgende. Kom je er zelf even niet uit of heb je graag begeleiding bij dingen in het leven (wat dan ook!)…neem een coach. Zoek iemand die bij jou past en bij jouw probleem en vertrouw het proces! Het is de investering meer dan waard!

Geniet van al het moois dat jullie kant op komt vanuit hier en stay safe!

-xxx- keep breathing! PS…wil je geen blog missen? Volg me dan ook via facebook of instagram

Wat je ook leuk kan vinden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *