logo moon flow box
stars

Lieve mooie vrouw,

Kijk jij elke maand weer op tegen je menstruatie? Of heb jij ook geregeld last van vervelende krampen, pijntjes of ben je erg moe? Of misschien vind je het soms erg lastig om een stapje terug te doen en tijd en rust in te bouwen voor jezelf gedurende jouw menstruatie……hoe dan ook, I GOT YOU!!

De Moon Flow Box is gemaakt om van jouw menstruatie een fijne en ontspannen periode te maken voor jezelf!

Let op: de wachtlijst er niet meer, 
je kan direct bestellen via de knop onderaan de pagina!

Rennen, vliegen, hollen...

…het lijkt wel alsof we nooit meer even stilstaan en aan onszelf vragen hoe het er nou eigenlijk écht mee gaat. Jouw menstruatie is het perfecte moment om even een stapje terug te doen en contact te maken met jezelf. Wat heb je nodig? Waar heb je behoefte aan? Hoe voel je je en wat kan je eraan doen om dat te verbeteren?

 

Wist je dat stress één van de grootste oorzaken is van een hormonale disbalans? Dit zorgt voor allerlei klachten en die vaak gepaard gaan met een vervelende, pijnlijke menstruatie of juist moeite met zwanger worden! Helaas leven we in een wereld waar we altijd maar door willen (of moeten) gaan, terwijl ons lichaam vraagt om iets heel anders!

Zelfliefde en weinig stress

…dat is precies waar de Moon Flow Box voor staat. Met zowel fysieke producten als een online gedeelte help ik jou om jouw menstruatie te zien als een fijne periode, jouw retreat elke maand waarbij jouw zelfliefde mag gaan groeien en jouw stress verdwijnt. Met deze box krijg je niet alleen meer zelfliefde en minder stress, maar je leert ook gelijk hoe jouw cyclus werkt!

BONUS: bestel in de hem nu en ontvang mijn cursus ‘track jouw flow’ er gratis bij! 

Voor slechts €42,50 kan je hem bestellen in de pre-sale en ontvang je een Moon Flow Box met een totale waarde van meer dan €100,-!

feet