Track jouw flow, like a pro!

Ontdek de verschillende seizoenen van jouw cyclus en ga met meer zelfliefde, rust en energie door het leven!

Tijdens track jouw flow, like a pro leer ik jou hoe jouw cyclus van nature werkt, welke invloed dit heeft op je dagelijkse leven én hoe je zelf jouw cyclus kunt gaan tracken. Op die manier kan jij jouw energielevels beter managen, vaker kiezen voor jezelf en gaan samenwerken met jouw lichaam!

Na deze cursus;
– snap jij de werking van jouw cyclus en hormonen
– weet je in welke fase je zit en wat dit betekent voor je lichaam
– je begrijpt de verandering van jouw gedachten en lichaam
– je bent liever voor jezelf en pakt rust als je lichaam het nodig heeft
– je weet wanneer je menstruatie voor de deur staat

Nu tijdelijk, extra voordelig van €57 voor naar €27!

Herken je een aantal van deze punten?

Testimonials

Wat ga je bereiken met deze cursus?

Track jouw flow, like a pro!

Jouw investering;
€27

Deze cursus is voor..

Deze cursus is niet voor..

Samengevat

Testimonials

Veel gestelde vragen

De cursus bestaat uit 9 video’s die maximaal 10 minuten per keer duren. Je hebt ook onbeperkt toegang tot de leeromgeving, dus je kunt het kijken wanneer het jou uitkomt.

Als je de betaling hebt afgerond, ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens voor de leeromgeving. Hiermee kan je direct starten met de cursus. Hier vind je ook de online leeromgeving en alle bijbehorende documenten.

Ja zeker, gedurende de cursus leg ik precies uit, hoe jij aan de slag kunt met je cyclus als je één van deze producten gebruikt.

Veel vrouwen denken dat deze cursus wellicht niks voor hun is, omdat het een stukje kennis is die we nooit eerder geleerd hebben. Voor sommige is het zelfs taboe. Ik bied je een veilige omgeving aan, waar je in alle rust en op je eigen tempo de informatie tot je kunt nemen. Ik beloof je…dit is ook iets voor jouw als je een vrouw bent.

Ik krijg niet voor niks bij bijna elke review te horen dat ze de informatie veel eerder hadden willen weten en dat het een must is voor elke vrouw! Dus ook voor jou!

Niets geleerd = geld terug!

Hi, ik ben Kirsten

Ik ben Kirsten, pms coach!

Ik help vrouwen om hun eigen lichaam beter te begrijpen door ze alles te leren over de vrouwelijke cyclus. Ik geloof namelijk dat je hiermee kunt samenwerken in plaats van dat het jouw tegenwerkt! Door samen te werken met jouw lichaam, ervaar je meer rust, energie en zelfliefde…..en uiteraard, geen pms klachten meer!

Download het gratis e-book

10 tips voor een ontspannen menstruatie!

Ben je ook zo klaar met PMS klachten die elke maand weer voorbij komen?

I got you babe!

Speciaal voor jou mijn 10 beste tips om de klachten te verminderen en heerlijk ontspannen door jouw menstruatie heen te komen!

Je ontvangt hem binnen een paar minuten in je mailbox!
Check je spam, mocht je hem niet zien 😉