Track jouw cyclus, like a pro!

Leer hoe jij kunt samenwerken met jouw vrouwelijke cyclus. Wijs PMS klachten voorgoed de deur en ga met meer zelfliefde, rust en energie door het leven.

Ontwerp zonder titel (1)

Herkenbaar?

 • Je hebt elke maand last van je pms klachten, zoals hoofdpijn, pijnlijke borsten en buikkrampen en je wilt hier van af! Je hebt alleen geen idee waar te beginnen.
 • Je kan soms echt helemaal uit je dak gaan tegen je omgeving, omdat de kleinste dingen je beginnen te irriteren. Je snapt maar niet waar dit vandaan komt, maar je hebt ook geen idee wat je eraan kunt doen
 • Elke ochtend sta je vermoeid op en lukt het maar niet om je dag met energie te beginnen. Je bent soms helemaal kapot!
 • Je hebt een onregelmatige cyclus en hebt wil meer regelmaat erin krijgen
 • Je wilt liever zijn voor je eigen lichaam én keuzes maken die passen bij jouw behoeften van dag tot dag!

Welke van de bovenstaande opties het ook is, goed om te weten is dat het niet ‘normaal’ is om deze klachten te ervaren. Onze cyclus heeft ontzettend veel invloed op ons dagelijkse leven, daarom is het ook zo verstandig om ermee samen te gaan werken. De eerste stap is om te leren hoe jouw vrouwelijke cyclus werkt. Dat en nog veel meer leer je tijdens de cursus track jouw cyclus. 

Wat ga je bereiken met deze cursus?

Tijdens track jouw flow, like a pro leer ik jou hoe jouw cyclus van nature werkt, welke invloed dit heeft op je dagelijkse leven én hoe je zelf jouw cyclus kunt gaan tracken. Op die manier kan jij jouw energielevels beter managen, vaker kiezen voor jezelf en gaan samenwerken met jouw lichaam.

Na deze cursus;

 • Snap jij de werking van jouw cyclus en hormonen
 • Weet je in welke fase je zit en wat dit betekent voor je lichaam
 • Begrijp je de verandering van jouw gedachten en lichaam
 • Ben je liever voor jezelf en pak je rust als je lichaam het nodig heeft
 • Weet jij wanneer je menstruatie voor de deur staat

Wat andere vrouwen van de cursus vinden;

Deze cursus is voor:

Deze cursus is niet voor..

pms klachten verminderen

Track jouw flow, like a pro!

Totale waarde curus: €150,-

Wat andere vrouwen ervan vinden;

Veel gestelde vragen

De cursus bestaat uit 9 video’s die maximaal 10 minuten per keer duren. Je hebt ook onbeperkt toegang tot de leeromgeving, dus je kunt het kijken wanneer het jou uitkomt.

Als je de betaling hebt afgerond, ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens voor de leeromgeving. Hiermee kan je direct starten met de cursus. Hier vind je ook de online leeromgeving en alle bijbehorende documenten.

Ja zeker, gedurende de cursus leg ik precies uit, hoe jij aan de slag kunt met je cyclus als je één van deze producten gebruikt.

Veel vrouwen denken dat deze cursus wellicht niks voor hun is, omdat het een stukje kennis is die we nooit eerder geleerd hebben. Voor sommige is het zelfs taboe. Ik bied je een veilige omgeving aan, waar je in alle rust en op je eigen tempo de informatie tot je kunt nemen. Ik beloof je…dit is ook iets voor jouw als je een vrouw bent.

Ik krijg niet voor niks bij bijna elke review te horen dat ze de informatie veel eerder hadden willen weten en dat het een must is voor elke vrouw! Dus ook voor jou!

Niets geleerd = geld terug!

pms klachten

Ik ben Kirsten, pms coach!

Ik help vrouwen om hun eigen lichaam beter te begrijpen door ze alles te leren over de vrouwelijke cyclus. Ik geloof namelijk dat je hiermee kunt samenwerken in plaats van dat het jouw tegenwerkt! Door samen te werken met jouw lichaam, ervaar je meer rust, energie en zelfliefde…..en uiteraard, geen pms klachten meer!

Track jouw flow like a pro samengevat

Wat ga je bereiken met deze cursus?

 • Je weet hoe jouw cyclus werkt en de herkent invloed van hormonen op jouw dagelijkse leven
 • Je bent dagelijks bewust van de fase van jouw cyclus en wat dat betekent voor onder andere jouw energieniveau
 • Je ervaart meer rust in je hoofd en lijf
 • Je hebt de juiste kennis over de werking van jouw lichaam
 • Je weet de eerste, simpele stappen om jouw pms klachten voorgoed de deur te wijzen
 • Je weet hoe je jouw energie kunt managen
 • Je ontwikkelt en nieuw level van zelfliefde

Herken je een aantal van deze punten?

Welke van de bovenstaande opties het ook is, goed om te weten is dat het niet ‘normaal’ is om deze klachten te ervaren. Onze cyclus heeft ontzettend veel invloed op ons dagelijkse leven, daarom is het ook zo verstandig om ermee samen te gaan werken. De eerste stap is om te leren hoe jouw vrouwelijke cyclus werkt. Dat en nog veel meer leer je tijdens de cursus track jouw cyclus. 

Wat ga je bereiken met deze cursus?