Track jouw flow, like a pro!

Ontdek de verschillende seizoenen van jouw cyclus en ga met meer zelfliefde, rust en energie door het leven!

Ben jij ook helemaal klaar met de maandelijkse pms klachten zoals pijnlijke borsten, migraine, moodswings en de repen chocolade die op moeten? Of wil je beter in contact komen met je eigen lichaam of misschien sta jij elke ochtend vermoeid op en voel je je uitgeblust? Welke van de bovenstaande opties het ook is, de eerste stap is om te leren hoe jouw vrouwelijke cyclus werkt. Onze cyclus heeft ontzettend veel invloed op ons dagelijkse leven, daarom is het ook zo verstandig om ermee samen te gaan werken.

Sinds ik samenwerk met mijn cyclus in plaats van er tegen vecht ervaar ik zoveel meer rust in mijn leven. Ik heb mijn energiemanagement 100% onder controle en ik ervaar zoveel meer liefde voor mijn eigen lichaam. Vervelende pms klachten zijn verleden tijd én ik ga met gemak mijn menstruaties door. En dat gun ik jou ook!
Als jij de signalen vanuit je lichaam leert te koppelen aan de fases van jouw cyclus, dan vallen er héél véél puzzelstukjes op hun plaats. Want als jij weet wat jouw lichaam je probeert te vertellen, dan kan jij, doelgericht en met kleine aanpassingen, samen gaan werken met jouw lichaam. En dat, lieve mooie vrouw, is pure magie!

Herken je een aantal van deze punten?

Wat ga je bereiken met deze cursus?

Reviews

Track jouw flow, like a pro!

Jouw investering;
€57

Deze cursus is voor..

Deze cursus is niet voor..

Samengevat

Reviews

Veel gestelde vragen

De cursus bestaat uit 9 video’s die maximaal 10 minuten per keer duren. Je hebt ook onbeperkt toegang tot de leeromgeving, dus je kunt het kijken wanneer het jou uitkomt.

Als je de betaling hebt afgerond, ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens voor de leeromgeving. Hiermee kan je direct starten met de cursus. Hier vind je ook de online leeromgeving en alle bijbehorende documenten.

Ja zeker, gedurende de cursus leg ik precies uit, hoe jij aan de slag kunt met je cyclus als je één van deze producten gebruikt.

Veel vrouwen denken dat deze cursus wellicht niks voor hun is, omdat het een stukje kennis is die we nooit eerder geleerd hebben. Voor sommige is het zelfs taboe. Ik bied je een veilige omgeving aan, waar je in alle rust en op je eigen tempo de informatie tot je kunt nemen. Ik beloof je…dit is ook iets voor jouw als je een vrouw bent.

Ik krijg niet voor niks bij bijna elke review te horen dat ze de informatie veel eerder hadden willen weten en dat het een must is voor elke vrouw! Dus ook voor jou!

Niets geleerd = geld terug!

pms klachten

Hi, ik ben Kirsten

Ik ben Kirsten, pms coach!

Ik help vrouwen om hun eigen lichaam beter te begrijpen door ze alles te leren over de vrouwelijke cyclus. Ik geloof namelijk dat je hiermee kunt samenwerken in plaats van dat het jouw tegenwerkt! Door samen te werken met jouw lichaam, ervaar je meer rust, energie en zelfliefde…..en uiteraard, geen pms klachten meer!