Kirsten

LEVEN MET JE FLOW

Leer in 6 weken alles wat je moet weten over het vrouwelijk lichaam en haar bijbehorende cyclus. Zodat jij zonder PMS klachten, met meer energie, een regelmatige cyclus en een hogere kans op een succesvolle zwangerschap door het leven gaat. 

Leven met je flow is dé instagramtraining voor vrouwen die vaak last hebben van maandelijkse klachten zoals extreme vermoeidheid, slechte slaap, pijnlijke borsten, een opgeblazen gevoel, moodswings en ontzettende eetbuien.

Hoe fijn zou het zijn als je weet hoe je lichaam in elkaar zit en begrijpt hoe jij haar het beste kunt ondersteunen? In deze cursus deel ik al mijn kennis over het leven mét je cyclus. Binnen twee maanden was ik van al mijn PMS klachten af, werd ik weer regelmatig ongesteld en leefde ik met rust in mijn lijf. 

Wil jij dit ook? 

Misschien herken jij jezelf momenteel in één
of meerdere van de onderstaande punten..

PMS klachten

Elke maand komt het weer voorbij die week waar jij jezelf niet zo goed begrijpt en niet het erg aardig bent naar je omgeving. Je hebt de klassieke PMS klachten zoals buikkrampen, voelt je vermoeid, hebt heel de dag honger, de moodswings komen voorbij, pijnlijke opgezette borsten, een opgeblazen gevoel en wellicht nog wel veel meer!

Je wilt er vanaf!

 

onregelmatige menstruatie

Elke keer als jij denkt dat je ongesteld moet worden gebeurt het niet. Soms komt het spontaan een week later, maar soms blijft die ook weken achter elkaar weg. Misschien moet je soms wel 60 dagen wachten tot je ongesteld wordt. Heel vervelend want je wilt graag die regelmaat, het gaat immers om je gezondheid.

 Tijd voor verandering!

kinderwens

Je bent geboren om moeder te worden en kunt niet wachten om zwanger te raken. Helaas lukt het niet gelijk en na een aantal pogingen ga je aan je eigen lichaam twijfelen. Hierdoor raak je geregeld in de stress want je ziet jouw droom al in duigen vallen. Frustratie, stress en onzekerheid, maar wat kan je er nou zelf aan gaan doen?

Je wilt ermee aan de slag!

 

gezondheid

Je ziet veel vrouwen om je heen met gemak afvallen en super gezond eten, maar jou lukt het gewoon niet. Wat je ook probeert! De ene week eet je met gemak gezond en niet al te veel. Echter een week later kijk je elk half uur naar de klok om te zien of het alweer etenstijd is. Je wordt een beetje kribbig naar de mensen om je heen. Bent constant in strijd met je eigen gedachten en aan het einde van de dag ben je uitgeput.

Dit moet toch anders kunnen?

Verlang je naar...

Klachtenvrije cyclus

Elke maand fluitend door je cyclus zonder de ongemakken die PMS met zich mee brengt. Geen pijn, een goed gevoel over je lichaam en rust in je lijf!

Vruchtbaarheid vergroten

Je wilt ervoor zorgen dat jouw lichaam in de perfecte conditie is, voor wanneer je besluit om kinderen te willen. Je weet dat je cyclus daarbij een hele grote rol speelt. De perfecte voorbereiding voor je kinderwens!

 

een gezonde lifestyle

Een lifestyle die goed is voor je lijf én vol te houden is . Eentje die geen moeite kost en waar je mentaal en fysiek beter van wordt. Eentje die perfect aansluit bij de behoeften van jouw lichaam. en die er ook nog eens voor zorgt dat veel vrouwelijke ongemakken verdwijnen!

 

betere slaap

Je wilt op een natuurlijke manier jouw lichaam begrijpen en ondersteunen zodat je ook beter gaat slapen, meer gaat bewegen en zodat jouw libido weer omhoog gaat. Je weet dat je hormonen hierin een grote rol spelen en wilt ermee aan de slag.

Hoe zou je leven zijn als je..

geen PMS meer hebt

Wat nou als je nooit meer last hebt van al die klachten? In plaats van op de bank met een warme kruik en een reep chocolade, voel jij je goed genoeg om lekker te kunnen doen wat je wilt doen!

Reclaim your power!

balans in je leven vindt

Wetende dat het normaal is om je niet elke dag hetzelfde te voelen. Wetende dat je jouw rust mag pakken wanneer het nodig is. Wetende dat hoe beter jij voor jezelf zorgt, hoe meer balans je ervaart.

je gezondheid een upgrade kreeg

Je weet hoe je jouw lichaam gedurende je cyclus kunt ondersteunen met de juiste voeding, manier van bewegen, de planning in je agenda en nog veel meer. Hierdoor houdt je jouw gezonde lifestyle makkelijk vol en bereid je jouw lichaam voor op een eventuele zwangerschap

meer zelfliefde ervaart

Je begrijpt je eigen lichaam en de manier van werken. Hierdoor ben je veel liever voor jezelf en durf je vaker nee te zeggen tegen andere mensen en vaker voor jezelf te kiezen. Je bent minder streng, accepteert je lichaam en voelt je weer verbonden met jezelf

Wat houdt leven met je flow precies in?

LEVEN MET JE FLOW

Leven met je flow is een 6 weekse cursus via instagram. Wekelijks inspireer ik je om een nieuwe week aan informatie tot je te nemen. Echter, je kan ook direct alles doorlopen als je wilt. Je krijgt direct toegang tot alle informatie!  

Dit krijg je allemaal!
* toegang tot het account met 6 weken lang, dagelijkse videolessen,
   uitgebreide posts
* onbeperkt vragen stellen via instagram
* uitgebreid e-book met alle info
* Live Q&A sessie via zoom
* toegang tot de masterclass ‘track jouw flow’
* je eigen cyclus tracker

Laten we kennismaken

Ben je benieuwd nieuwsgierig naar de kracht van jouw cyclus en wat het voor jou kan betekenen? Laten we dan even kort samen kletsen! 

Via de link hieronder kan je gratis een 20 min Cyclus Call inplannen om te kijken hoe jouw cyclus voor je kan gaan werken! Liefs, Kirsten

Plekken waar je alvast meer kunt leren!

Wil je al een voorproefje over hoe je het beste kunt leven met je flow, dan verwijs ik je graag naar de podcast aflevering waar ik samen met Deirdre uitgebreid praat over de kracht van leven met je flow.

Pak een kop thee…
Plof neer op de bank….
Klik op de afbeelding hiernaast…
En luister!

Have fun!

De growth circle app is een online platform voor vrouwen die interesse hebben in zelfontwikkeling. Hier vindt je verschillende trainers en coaches die jouw helpen groeien, met een aantal minuten per dag!

Ik ben één van de coaches die deel mag nemen aan dit platform. Je kunt hier een korte cursus vinden over de vrouwelijke cyclus, met tips & tricks om gelijk aan de slag te gaan. Wil je dus eerst een beetje proeven? Ga dan zeker hier eens kijken naar mijn cursus!

Klik hier om naar de website te gaan!

 

Interessante artikelen over dit onderwerp