Kirsten

Ontdek de kracht van jouw cyclus

Voel jij je verbonden met je innerlijke cyclus en de kracht die daarin schuilt?

Voel jij je op en top vrouw en alle prachtige dingen die daarbij komen kijken of voel je juist geen connectie met jouw eigen lijf?

Ervaar je geregeld pijn en ongemak gedurende jouw cyclus of menstruatie?

Ben je er klaar voor om samen te gaan werken met jouw cyclus in plaats ertegen zodat je leven met veel meer gemak flowt?

I feel you! Ik begrijp hoe het is om niet te snappen waarom je de ene week vol energie zit en de andere week je niet je bed uit kan komen. Ik begrijp hoe het is om geen grip te hebben op je lichaam en emoties en opeens nucleair kunt ontploffen tegen je omgeving. Ik weet hoe het voelt om altijd in gevecht te zijn met je lichaam omdat je het simpelweg niet weet hoe het werkt. Dit is waarom ik als missie heb zoveel mogelijk (jonge) vrouwen te helpen om hun cyclus beter te begrijpen door middel van mijn unieke trainingen & retreats.

Ik help vrouwen weer te connecten met hun lichaam, zodat zij zichzelf beter gaan begrijpen. Dit doe ik door ze kennis te laten maken met de vrouwelijke cyclus en de geweldige kracht die erachter schuilt.

Ik geloof door samen te werken met je cyclus, in plaats van ertegen, je ontspannender, vrijer en energieker door je leven heen gaat. Waarom ik dat geloof? Ik ben het levende bewijs!

In mijn programma’s laat ik je zien hoe je met de juiste selfcare tools, voeding, en energie-management je leiderschap over je vrouwelijke lichaam & dagelijkse ritme terug krijgt. 

Doe mee met de masterclass
Track Jouw Flow!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot de masterclass! Inclusief uitleg over je cyclus, jouw eigen cyclus tracker en mijn mini e-book!

Ervaar je op dit moment...

weinig tot geen energie

Je bent eigenlijk al moe als je wekker gaat. Je hebt een paar koppen koffie nodig om op te starten en  zelfs dan heb je nog moeite om te focussen. Aan het einde van de werkdag, doe je niks liever dan op de bank ploffen en niet meer er vanaf komen. 

 

menstruatie klachten

Elke keer als jij denkt dat je ongesteld moet worden gebeurt het niet. Soms komt het spontaan een week later, maar soms blijft die ook weken achter elkaar weg. Misschien ervaar je elke maand klachten zoals hoofdpijn, eetbuien, negatieve gedachten, opgeblazen gevoel, pijnlijke borsten etc. Ook wel PMS klachten genoemd. Ze beïnvloeden jouw leven en het is tijd om dat te veranderen!

een erg laag libido

Seks, iedereen om je heen heeft er altijd zin in en is er klaar voor…behalve jij! Je hebt het gevoel dat je vaak zin moet maken in seks, omdat je eigenlijk liever gaat slapen. Het kost moeite om je seksleven in stand te houden en het voelt alsof het aan jou ligt. De ene keer gaat het ook soepel en pijnloos en de week daarop lijkt alles een stuk minder fijn tijdens de seks en heb je moeite je gedachten erbij te houden!

moeite om jezelf te begrijpen

Je snapt maar niet waarom je de ene week vol zelfvertrouwen en een goede babbel de deur uit loopt en de week daarop opeens aan alles twijfelt en geen vertrouwen meer hebt in je eigen kunnen. Het ene moment ben je verward, dan weer rustig, dan super uitbundig en dan weer emotioneel…je blijft maar wisselen.

 

Verlang je naar...

kennis over je lichaam

Je wilt weten waarom je lichaam doet wat het doet, want met die kennis kan je ook dingen veranderen. Veranderen zodat jij gelukkiger, vrijer, energieker en liefdevoller wordt.

dagen vol energie

Je wilt elke dag wakker worden bomvol energie en met zin om op te staan. Je voelt je de hele dag alert en gefocusd én begrijpt ook waarom dat soms niet zo is.

een gezonde lifestyle

Een lifestyle die goed is voor je lijf én vol te houden is . Eentje die geen moeite kost en waar je mentaal en fysiek beter van wordt. Eentje die perfect aansluit bij de behoeften van jouw lichaam.

een betere seksdrive

Je wilt je natuurlijke libido weer terug zodat jouw band met je partner sterk is en blijft, zonder dat je daar echt zin voor moet maken. Het komt gewoon natuurlijk!

Hoe zou je leven zijn als je..

liefdevol naar je lichaam kijkt

Als je elke dag voor de spiegel kunt gaan staan om je lichaam te bedanken voor al het moois dat het voor je doet. Dat je trots bent op alles wat jouw lichaam voor jou kan betekenen en hoe jij ervoor zorgt! Dat al jouw ‘vrouwelijke klachten’ verdwenen zijn door de zorg die jij jezelf geeft.

je de hele dag door kunt gaan

Als je elke dag kunt doen wat je zou willen doen, omdat je weet dat je het aan kunt. Maar ook dat je juist de keuzes maakt om bepaalde dingen niet te doen, omdat het beter is voor jou!

kunt doorslapen in de nacht

Geen slapeloze nachten meer, maar goede diepe slaap die zorgt dat jij je geweldig voelt. Uitgerust wordt je wakker en helemaal klaar voor een prachtige dag!

balans in je leven vindt

Wetende dat het normaal is om je niet elke dag hetzelfde te voelen. Wetende dat je jouw rust mag pakken wanneer het nodig is. Wetende dat hoe beter jij voor jezelf zorgt, hoe meer balans je ervaart.

Ik ga je helpen dat te bereiken....

VIP cyclus pad

Private workshops

Laten we kennismaken

Ben je benieuwd nieuwsgierig naar de kracht van jouw cyclus en wat het voor jou kan betekenen? Laten we dan even kort samen kletsen! 

Via de link hieronder kan je gratis een 20 min Cyclus Call inplannen om te kijken hoe jouw cyclus voor je kan gaan werken! Liefs, Kirsten

Plekken waar je alvast meer kunt leren!

Wil je al een voorproefje over hoe je het beste kunt leven met je flow, dan verwijs ik je graag naar de podcast aflevering waar ik samen met Deirdre uitgebreid praat over de kracht van leven met je flow.

Pak een kop thee…
Plof neer op de bank….
Klik op de afbeelding hiernaast…
En luister!

Have fun!

De growth circle app is een online platform voor vrouwen die interesse hebben in zelfontwikkeling. Hier vindt je verschillende trainers en coaches die jouw helpen groeien, met een aantal minuten per dag!

Ik ben één van de coaches die deel mag nemen aan dit platform. Je kunt hier een korte cursus vinden over de vrouwelijke cyclus, met tips & tricks om gelijk aan de slag te gaan. Wil je dus eerst een beetje proeven? Ga dan zeker hier eens kijken naar mijn cursus!

Klik hier om naar de website te gaan!

 

Interessante artikelen over dit onderwerp

Gratis masterclass
Track jouw flow!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg direct toegang tot de masterclass! Inclusief uitleg over je cyclus, jouw eigen cyclus tracker en mijn mini e-book!