Leven met je flow

De populairste online cursus van komweertotrust is ‘leven met je flow‘! Hierin leer ik je precies hoe jouw cyclus werkt, hoe jij PMS kunt voorkomen én en je leert samen te werken met je lichaam. Zodat je niet meer chronisch vermoeid bent, je geen moodswings en eetbuien meer hebt én andere pms klachten kunt laten verdwijnen!

Lees hier alles over deze cursus!

Duur: 10 weken
Waar: Online
Start volgende ronde maart 2022

Flow Food

De online training Flow Food staat helemaal in het teken van de juiste voeding om jouw hormonen én jouw cyclus te ondersteunen. We weten allemaal dat gezonde voeding belangrijk is, maar wist je ook dat bepaalde ingredienten ervoor kunnen zorgen dat je minder PMS klachten ervaart of je juist de energieboost geven die je nodig hebt? Ik leer je per fase van je cyclus welke voeding je nodig hebt!

Zo voorkom je voortaan;
– vervelende moodswings naar je familie en vrienden toe
– het gevoel te hebben dat je echt kapot bent als je net opstaat
– pijnlijke buikkrampen, hoofdpijn en rugpijn voor je menstruatie

Alle informatie en inschrijven kan hier!

Track jouw flow, like a pro!

Alle basis informatie die elke vrouw zou moeten weten over haar eigen lichaam, kan je vinden in de cursus ‘track jouw flow, like a pro’! Hier leer je hoe jouw hormooncyclus écht werkt. Je ontdekt de verschillende fases van jouw cyclus en leert hoe je die bij jezelf kunt herkennen (ook als je eventueel nog aan de hormonale anticonceptie zit). Daarnaast krijg je een aantal tips zodat je vandaag nog kunt starten met het ondersteunen van jouw hormonen voor een betere hormoonbalans.

Alle informatie voor deze cursus kan je hier vinden!

Tip; download het gratis ebook eerst 😉

Behoefte aan een persoonlijk plan voor je hormonen?

Hoewel ik je graag via mijn online trainingen leer over je cyclus en bijbehorende hormonen, kan het ook fijn zijn om er samen mee aan de slag te gaan. Zodat we echt voor jouw specifieke situatie een plan kunnen maken waarmee je aan de slag kunt gaan.

De plekken voor de één op één begeleiding zijn beperkt.

Lees hier alles over de één op één coaching!

Workshops & presentaties

Online of op locatie….workshops en presentaties zijn te boeken. 
Voor wie dit allemaal interessant is?

– de vrouwen die in jouw bedrijf werken
– vrouwen jouw (business of health) programma volgen
– vriendinnengroepen die zich beter willen voelen
– elke andere groep vrouwen

Meer informatie? Neem contact op en dan plannen we samen een moment in om te kijken of we een goede match zijn!

De reacties van andere vrouwen die mee deden!

Robin van der Aa
Robin van der Aa
Starterscoach
Lees verder
Ik twijfelde eerst, omdat ik voor mijn gevoel toch al best wat dingen had geprobeerd. Maar juist ook, omdat ik nog steeds dezelfde klachten had (pms, haaruitval, acne) en ook nieuwe (onregelmatige cyclus) wilde ik er toch echt hulp bij. Sinds de cursus is mijn cyclus weer regelmatig. Mijn menstruatie start eindelijk weer gewoon exact op de 'verwachte' dag! Ik heb veel waardevolle inzichten gekregen. En ook echt verminderde klachten. Ik zou het eigenlijk aan elke vrouw of persoon die menstrueert aanbevelen!
Ellen Bressers
Ellen Bressers
Vrijheidscoach
Lees verder
Het was het absoluut 100% waard. Direct in de eerst video's leerde ik al zoveel nieuwe dingen. Ik dacht dat ik al veel wist maar er was nog zo enorm veel waar ik echt géén idee van had! Ik snap nu hoe mijn lichaam werkt. Ik snap waarom ik op bepaalde momenten meer energie heb en op andere momenten wat minder. Ik snap wat ik in welke fase nodig heb en wanneer ik hiernaar luister merk ik dat ik zoveel minder last heb van PMS klachten! Er is zoveel duidelijk geworden en dat zorgt voor veel rust. En ik heb leren luisteren naar mijn lichaam. Eigenlijk verloopt mijn hele cyclus veel relaxter dan voorheen. Ik vind dat iedere vrouw deze training zou moeten volgen!
Yvette Sas
Yvette Sas
Lees verder
Ik was door Kirsten haar social media geinspireerd geraakt om te stoppen met de pil, via de cursus leven met je flow wilde ik leren hoe mijn lichaam werkt om zo op een natuurlijke manier met mijn eigen flow te gaan leven. Ik vond de cursus heel fijn, ik heb zoveel geleerd over het vrouwelijk lichaam en hoe het werkt. Ik heb geen moment ‘last’ ghad sinds ik met de pil ben gestopt. Migraine heb ik bijna niet meer! Ik weet dat mijn lichaam nog even bezig is met ‘ontpillen’, maar ben al zo blij dat ik mijn lichaam echt begrijp. Door de cursus snap ik hoe mijn cyclus werkt en het vrouwelijk lichaam. Ik weet hoe ik met de seizoenen van mijn cyclus kan omgaan. Ik raad dit aan elke vrouw aan die meer wil weten over haar lichaam!
Klara Gerrtis
Klara Gerrtis
Lees verder
Ik twijfelde eerst even over de prijs, aangezien ik niet precies wist wat ik kon verwachten, maar de cursus is zó uitgebreid en het geld meer dan waard! Binnen een maand leef ik al echt samen met mijn cyclus. Ik kan echt reageren op de fase van de cyclus waar ik in zit. Met voeding, rust, oliën. Een ontzettende meerwaarde in mijn leven. Ik ben zó blij met al de informatie! Echt een verrijking in mijn leven en voor later weet ik al voor mijn dochter. Ontzettend bedankt Kirsten ❤
Sara Koch
Sara Koch
Lees verder
Een hele fijn cursus die je de rest van je leven kunt gebruiken als je de stappen uitwerkt en echt gaat naleven. Deze cursus zorgt ervoor dat je meer respect krijgt voor je hormoonbalans, lichaam, seksuele behoeften en cyclus. Ik omarm mezelf nu veel meer en doe hetgeen wat nodig is per fase om uiteindelijk meer energie te hebben gedurende de maand! Wat een inzichten bizar! Ik begrijp/voel/snap nu echt hoe het werkt met hormonen. Ik neem mijn lichaam en mezelf hierdoor veel serieuzer. Plus het feit dat ik nu veel beter weet hoe ik seksueel te werk kan gaan om mijn hormoonbalans te versterken. Zeker het geld, de tijd en energie waard. Kirsten is heel open en behandeld alle vragen op gepaste manier!
Stephanie Regan
Stephanie Regan
Lees verder
Wat een top cursus! Ik heb zoveel geleerd over mezelf en over mijn lichaam. Je leert hier dingen, die elke vrouw zou moeten leren. Wijze vrouwelijke kennis die ooit verloren is gegaan!  Sinds de cursus voel ik me weer als mezelf, mijn energie niveau is verhoogd en pms klachten zijn verdwenen. En dit allemaal op een natuurlijke manier, Zonder pillen of rotzooi!  Een ‘must have’ voor elke vrouw.
Ilona
Ilona
Lees verder
Geweldige ervaring! Ik deed mee om mezelf beter te leren begrijpen en met mijn cyclus te leren leven omdat ik wilde stoppen met de pil. Door de pil merkte ik dat ik totaal geen libido meer had en wist hoe slecht het voor me was. Ik snap nu waarom ik soms handel en denk in een bepaalde periode van mijn cyclus. Ik heb leren 'nee' zeggen tegen afsrpaken en alles valt op zijn plek. Mijn libido is terug en ik voel me krachtiger en zelfverzekerder! Ik raad dit aan, aan iederen vrouw!
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Ik deed mee omdat ik mezelf beter wilde leren begrijpen en ook pms klachten wilde verminderen. Kirsten geeft goede en duidelijke uitleg en ik had altijd het gevoel dat ik bij haar terecht kan. Ik heb leren luisteren naar mijn lichaam. Ik wil het aanbevelen aan alle vrouwen, omdat het zo belangrijk is om te weten wat er in je lichaam speelt en hoe het werkt!
Vorige
Volgende